האם טוב להשתמש בכל ליקר תפוזים בשביל מרגריטה?

Nonamco

New member
האם טוב להשתמש בכל ליקר תפוזים בשביל מרגריטה?

או שרק טריפל סק מתאים? האם טריפל סק הוא ליקר תפוזים? תודה רבה!
 

S1ndrome1

New member
הכל הולך

לא חבל להשתמש באיכותיים יותר, הכל תלוי מה המטרה. אם אתה מכין לעצמך בבית ורוצה להתפנק על קוקטייל איכותי אז תשתמש במוצרים הכי איכותיים שיש... אם זה בבר, ובא לך לפנק איזה לקוח אז חופשי אפשר להשתמש במוצרים קצת יותר טובים. בקיצור, לא חובה טריפל סק, זה פשוט הכי נוח להשתמש בו כי הוא זול ובתוך עירבוביה של משקאות קשה להרגיש בכל האיכויות של המשקה.
 

or83

New member
למה לא חובה טריפל סק?

ז'תומרת אם טעים לך עם ליקר תפוזים רגיל אז בכיף, אבל המתכון דורש טריפל סק שהוא לא סתם ליקר תפוזים, הוא ליקר תפוזים יבש פי שלושה (הנובע משמו) מסתם ליקר תפוזים וגם אחוז האלכוהול בו גבוה מרוב הליקר המתוקים. אני אומר, אם רוצים מרגריטה טובה אז חובה להשתמש בטריפל סק!
 

S1ndrome1

New member
צודק

בנוגע למתיקות(יובש) של המשקה נכון. אבל אני הבנתי את השאלה יותר מכיוון האיכות של המוצר...
 

Symbolic

New member
מומלץ

משמעות המילה "טריפל סק" הוא ליקר תפוזים יבש במיוחד. הרבה אנשים שחושבים (וטועים) שטריפל סק הוא שם נרדף לליקר תפוזים זול. יש טריפל סקים זולים ונחותים, ויש טובים כמו קוואנטרו. גראנד מארינייה למשל, הוא לא טריפל סק. למתכון של מרגריטה צריך להשתמש בטריפל סק (שהוא כאמור יבש). מומלץ מאוד להשקיע בליקר איכותי כמו קוואנטרו. ההבדל במרכיבים מבחינת איכות ייצור מגריטה טובה פי 4. אם אתה רוצה להכין כוס שתיים ובאמת להתפנק, לך על מוצרים איכותיים. יש לך עכשיו להכין 70 מרגריטות, אני מתאר לעצמי שלא תקנה 5 בקבוקים של קוואנטרו אלא משהו יותר תקציבי (אלא אם, כמובן). לקוקטייל טוב דרושים מרכיבים איכותיים, נקודה. להכין קוקטייל פרימיום זה לא מילה גסה, ההפך.
 
למעלה