האם טוסטר אובן עם טורבו משפר אפייה?

האם טוסטר אובן עם טורבו משפר אפייה?

בעבר היה לי תנור איתו הצלחתי לאפות. היום מפאת חוסר במקום אני מחפשת טוסטר אובן. ניסיתי עם טוסטר 35 ליטר של חברה לא מוכרת והעוגה לא עלתה.
אני מעוניינת לקנות טוסטר של מרפי ריצרדס בעיקר כי הבנתי שהם מומלצים. השאלה האם לקנות עם טורבו?

אם כך כמה שאלות בבקשה:
האם מישהי מכירה מרפי ריצרדס. דגם 44477 עם הטורבו?
האם הוא מומלץ ובכלל החברה הזו עדיפה על אחרות באפייה
האם אני חייבת טורבו או דווקא ההיפך

אשמח לעזרה כי יש מבצע עליו רק לשבוע שבועיים אלה!
תודה מראש
 

bali

New member
מנהל
לצערי אין לי נסיון עם טוסטר אובן עם טורבו או עם אלה של מורפי

ריצ'רדס.
אם המליצו לך עליו, והמחיר שווה, לדעתי כדאי.
השאלה היא גם אם הטורבו הוא אוטומטי או שאפשר לבחור אם להפעיל אותו או לא. עדיף שתהיה בחירה אם כן או לא להפעיל אותו.
אני תוהה עד כמה הטורבו הכרחי וזה בגלל שהטורבו מפזר את החום בתנור/טוסטר בצורה חזקה יותר, וממילא החום בטוסטר אובן קצת יותר מרוכז מאשר בתנור רגיל, בגלל שהוא קטן יותר. ייתכן שכאשר מפעילים את הטורבו, צריך לבחור בטמפרטורה מעט נמוכה יותר מאשר זו שהמתכון דורש, כדי שהמאפה לא יישרף.
הייתי שואלת בעוד פורומים של אוכל, אולי יש שם מישהו שמכיר את הטוסטר אובן הזה מנסיון אישי ויוכל לתת חוות דעת טובה יותר.

בהצלחה
 
למעלה