האם טלויסה חוזרת לעצמה?

האם טלויסה חוזרת לעצמה?

ככל הנראה המנכ"ל של טלויסה הנוכחי פוטר והמחליפו מחזיר את קרלוס מורנו, סלבדור מחיה ופדרו דמיאן לחברת טלויסה.

Don Nirtin

New member
קרלוס מורנו

פדרו דמיאן בסדר.
&nbsp
על סלבדור הייתי מוותר.

Hadar169

New member
סלבדור אחראי על אדמה פראית

וגם על בלב הסערה אהבה מנצחת ולאס אמזונאס שלא זכתה להגיע לפה.
לא ייאמן שפיטרו כאלה מפיקים מדהימים נפלו שם על הראש. לא פלא שאין יותר מה לראות משם. נקווה שעכשיו הם באמת יתאפסו על עצמם

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא אהבה מנצחת היא אחת השנואות על ניר

והאמת אם במסגרת הוינטג' יחזירו את הזכות לאהוב, נראה לי שהזכות לאהוב הגרסה הקודמת של אהבה מנצחת שגם של טלוויסה עם אדלה נוריגה ורנה סטליקלר, אז נראה שהזכות לאהוב תהיה יותר טובה מאהבה מנצחת. גם לא בגלל סלבדור מחיה, אלא בגלל התסריטאית ליליאנה אבוד, נראה לי שאם חורגת ואהבה מנצחת נהרסו לקראת הסוף ואמנם לא ראיתי אם ודם שאנט כל כך מתלהבת ממנה, אך צופי תשוקת הנצים ואש ודם (אז עוד לא הייתה מילה של כבוד) טענו שהעלילה של תשוקת הנצים נהרסה בריימק המקסיקני ומישהי כתבה שליליאנה אבוד מומחית בלהרוס את העלילה בריימקים שהיא כותבת שהיא הרסה את "לנצח" האמריקאית באם חורגת ואת תשוקת הנצים ב"אש ודם".

אבל מצד שני סלבדור מחייה היה אחראי גם לחבקי אותי חזק, שניר אהב פי כמה יותר מרק אלוהים סולח ממנה החליט לפרוש כבר בהתחלה.

אבל באמת לפטר מפיקים כאלה זה באמת להרוס את טלוויסה, כנראה ניסו להתחרות עם טלמונדו בנרקונובלות ובטלנובלות עם כמה עונות וניסו לשנות לגמרי את טלוויסה וזה לא הלך, נראה שעכשיו חוזרים לטלוויסה הישנה והטובה.

Don Nirtin

New member
זכרת נכון

סבלתי בקושי את אהבה מנצחת רק בגלל הקאסט (וססר אבורה.)
&nbsp
את הזכות לאהוב הפיקה קרלה אסטרדה שהייתה מומחית אחר כך לטרילוגיית הזר תשוקות ואמור רייל. גם הייתה אדירה ב"כישוף" (אם כי גם את כישוף הרסו לקראת הסוף עם השטויות של אוטו סירגו, אזלה רובינסון ואהרון הרנן שנכנסו לקראת סוף הסדרה).
&nbsp
אם כבר טלנובלה נוסטלגית אז בהחלט הזכות לאהוב. ססר אבורה האדיר, הלנה רוחו המדהימה, אנריקה רוצ'ה הנהדר, סינתיה קליטבו כתמרה המרושעת האגדית, מרגה לופז האגדית בתור אנה חואקינה המפלצתית ותפקידים גדולים מהחיים של רנה סטיקלר ואדלה נורייגה המקסימה. אם היא תגיע לוינטאג' זה יהיה ממש כיף.

evglev1

Well-known member
מנהל
הרסו את כישוף בנוסף לעלילה הזאת

בקו העלילה המטופשת כאילו החלטות בחברה מתקבלות לפי מספר האנשים שמצביעים ולא לפי אחוזי המנויות, לא יודע אך קרלה אסטרדה ומריה סורטיני העלו רעיון מגוכך כל כך כדי שמאורה תהפוך לשותפה בחברה כדי שאלחנדו ולא ברונו יהיה הנשיא.

Don Nirtin

New member
עזוב את זה. הקריצו לג'קלן ברקמונטס אחות תאומה

סתם בשביל הבידור. שונא שמקריצים אחיות תאומות כשזה לא חלק מהעלילה.

Hadar169

New member
אם כך אז עוד יש תקווה איתם

ידוע לך אם פיטרו גם את הפטריסיו הזה שאחראי על התוכן?

Hadar169

New member
פטריסיו ווילס הוא המנכ"ל שפוטר! הוא זה שהרס את טלויסה

https://laopinion.com/2019/08/29/televisa-en-problemas-reportan-salida-de-patricio-wills/

https://www.contrapesociudadano.com/patricio-wills-deja-vicepresidencia-de-televisa/

לפי שתי הכתבות האילה
כל הפרוייקטים שהיו בשנים האחרונות תחת הניהול שלו לא הצליחו והקש ששבר את גב הגמל היה העצומה נגדו בעקבות שינוי שעת השידור של הטלנובלה של ויקטוריה רופו. הולכים להחליף שם את כל ההנהלה כדי להחזיר את הרייטינג לפי מה שכתוב. מסתבר שפטריסיו הוא זה שאחראי לכל השינויים הרעים שהתחילו עם תקופת הכהונה שלו. עכשיו שהוא פוטר מי שיהיה במקומו זה בעצם מי שהיה לפניו! זו בהחלט בשורה!
עוד פרט מעניין שכתוב זה שמעבר לעובדה ששחקנים ומפיקים טובים פוטרו, היו לא מעט שחקנים ותיקים שבחרו לעזוב את החברה מיוזמתם בגלל אותו פטריסיו ווילס הכושל
עכשיו הכל מובן. הוא ממש הפיל את טלויסה לא ברור מה הם חשבו לעצמם ששמו אחד כזה בתור מנכ"ל. עכשיו רק צריך לחכות ולראות איך הדברים מתפתחים עם הפיטורים המבורכים האילה חחח
אבל זה נראה שזה הולך לכיוון טוב בתקווה שטלויסה באמת יחזרו לעצמם עכשיו. נחכה ונראה

Don Nirtin

New member
אני מקווה שזה ילך לכיוון טוב

מספיק טלמונדו תקועה עם נרקונובלות, לא צריך את מקסיקו גם.
&nbsp
ווילס הזה..... פוטר מאוחר מדי. אבל שיהיה. עכשיו המבחן האמיתי של טלויסה זה איך היא מחזרת אחרי השחקנים והמפיקים שבחרו לעזוב/פוטרו. יהיה לטלויסה אתגר גדול בשיקום כי השנה האחרונה הייתה גרועה בשביל מקסיקו. טוב, לא כולל את משפחתו של בעלי שדווקא כן נהנתה מריטיינג טוב.

Hadar169

New member
שלחו את ווילס לטלויסה אינטרנשיונל
שלוחה שכוחת אל במיאמי

בנוסף, מסתבר שווילס והצוות הכושל שלו הם בכלל קולומביאנים!
הם קיבלו את האחריות לתכנים של טלויסה במסגרת הסכם שהיה לטלויסה עם יוניביז'ן.
בוידאו הראשון שהוספתי
אחת השדרניות רומזת שאולי ווילס הכשיל בכוונה את טלויסה כי הוא אף פעם לא אהב אותם כי טלויסה תמיד גברה על טלמונדו ברייטינג. והוא מסתבר הגיע מטלמונדו. בסוף הוידאו השדרנים מסכמים שווילס והצוות הקולומביאני שלו לא באמת הכירו את הטעם של הקהל המקסיקני ולכן נכשלו בעבודתם. הוידאו השני מאשר את העובדה שווילס וצוותו פוטרו וכל המפיקים הישנים והטובים הולכים לחזור, כמו גם המנכ"ל הקודם שחוזר. וכתבה נוספת שמצאתי מציינת שהמנכ"ל שהוחזר חורחה אדוארדו אכן הולך להחזיר לטלויסה את הטלנובלות הקלאסיות ! "אדוארדו מצדו הולך להחזיר את הטלנובלות הקלאסיות המסורתיות והאהובות בעלות הערכים שטלויסה תמיד קידמה."
http://diariobasta.com/2019/08/29/lo-corren-de-televisa/
מבחינתי זה פשוט

אני ממש מחכה לראות את טלויסה חוזרים לעצמם, בנוסף מקווה שחורחה יבטל את הפרוייקט המיותר של ווילס מפעל החלומות. אם הטלנובלות האמיתיות חוזרות, אין כל צורך בסדרות מזוייפות שיקלקלו את הטעם הטוב שהשאירו הטלנובלות הישנות והטובות:)

מקווה שלא יבטלו את השידור של דראגון בערוץ הכוכבים

סבסטיאן עבד קשה לפרוייקט הזה יותר מכל פרוייקט אחר שלו וזה עלה הרבה כסף. לא פייר עבורו ועבור שאר השחקנים שלקחו חלק בזה.

Hadar169

New member
לפי הכתבה שצירפתי דראגון והעונה השנייה של לאהוב עד המוות

לא ייגנזו כי זה בשיתוף פעולה שלו עם חברת למון סטודיוס(אין לי מושג מי אילה)אבל לדעתי כבר לא בטוח שזה ישודר בערוץ המקסיקני, וגם אם כן אז אילה בהחלט יהיו הפרוייקטים האחרונים שלו בערוץ. אגב מה הסיבה הרשמית שהם הוציאו לדחייה של דראגון?

YO5I

New member
דרגון תגיע לשידור במקסיקו באמצע או לקראת חודש פברואר

אחרי סיום הטלנובלה החדשה "medicos" שתעלה בחודש נוב' הקרוב.
ואני גם מחכה לה שתעלה כבר בחודש הבא מקווה להנות ממנה

למעלה