רוב הזמן נח
Well-known member
נראה לי שהוא מבין את זה.
גם הוא מבין יש לו עסוקה עם משפחת המלוכה השטןעודית שאבותיה ה-נ-ח-י-ל-ו לכאן את הפלסטינים והשטןעודים פוחדים פחד מוות מכך של"פלסטינים" יתעורר המצפון והידע בהיסטוריה והם ידרשו זכות שיבה למולדתם האמיתית שזאת סעודיה.נראה לי שהוא מבין את זה.
קשקוש ירוק כהרגלך.גם הוא מבין יש לו עסוקה עם משפחת המלוכה השטןעודית שאבותיה ה-נ-ח-י-ל-ו לכאן את הפלסטינים והשטןעודים פוחדים פחד מוות מכך של"פלסטינים" יתעורר המצפון והידע בהיסטוריה והם ידרשו זכות שיבה למולדתם האמיתית שזאת סעודיה.
אלה שחיים כאן מאות שנים, אבותיהם ה-ת-נ-ח-ל-ו והם טוענים שהתנחלות זה פשע נגד האנושות. נאה דורש, נאה מקיים.קשקוש ירוק כהרגלך.
מה שהיגר לא מזמן מאוקראינה ובחוצפתו טוען שאין כאן זכויות למי שחי כאן מאות שנים.
גם אתה מספר שאבותיך התנחלו כאן בגלל סיפורים שאתה מאמין בהם.אלה שחיים כאן מאות שנים, אבותיהם ה-ת-נ-ח-ל-ו והם טוענים שהתנחלות זה פשע נגד האנושות. נאה דורש, נאה מקיים.
רוב הפלשתינים הם במקור עובדים זרים שהגיעו לכאן מכל מיני מדינות מוסלמיות, בשביל לעבוד אצל יהודים בבניית הארץ. בקצור, הגיעו הנה בשביל פרנסה ואז פשוט נשארו כאן.קשקוש ירוק כהרגלך.
רו הפלסטינים הם מי שחי כאן לפני 2000 שנה והחליף דתו בגלל נוחות.רוב הפלשתינים הם במקור עובדים זרים שהגיעו לכאן מכל מיני מדינות מוסלמיות, בשביל לעבוד אצל יהודים בבניית הארץ. בקצור, הגיעו הנה בשביל פרנסה ואז פשוט נשארו כאן.
חחח...רו הפלסטינים הם מי שחי כאן לפני 2000 שנה והחליף דתו בגלל נוחות.
נו???חחח...
רוב רובם של אלה שהפכו למוסלמים זה בשביל שהמוסלמים לא ירצחו אותם.
פלשתינים כשמם הם. פולשים.קשקוש ירוק כהרגלך.
אתה מתבלבל עם הפלישתים.פלשתינים כשמם הם. פולשים.
מהם הגיע השם שהגויים נתנו לשטח של יהודה ושומרון ושאחרי זה אותם מוסלמים אימצו כשם שהוא הזהות שלהם.אתה מתבלבל עם הפלישתים.
אתה מדבר על תושבי המקום. רובם הם מאלה שאתה מסתמך עליהם כשאתה טוען שיש לך כאן זכויות.מהם הגיע השם שהגויים נתנו לשטח של יהודה ושומרון ושאחרי זה אותם מוסלמים אימצו כשם שהוא הזהות שלהם.
ואם הם לא היו פולשים הם לא היו בוחרים בשם הזה.
הפלישתים היו פולשים שהגיעו לכאן.אתה מדבר על תושבי המקום. רובם הם מאלה שאתה מסתמך עליהם כשאתה טוען שיש לך כאן זכויות.
שהם אבות אבותיך על פי האמונה שלך.הפלישתים היו פולשים שהגיעו לכאן.
ומאז כל מי שאימץ את השם שהגיע מהם, הוא גם פולש.
יש הרבה שהם תושבי המקום שהם לא פולשים פלשתינים.
מעניין איך אתם מתכוונים להיפטר מהם ?נראה לי שהוא מבין את זה.
אם האמריקאים יממנו סלי הגירה כמו סלי קליטה לעולים זה יעבוד מעולה במיוחד בעזה.מעניין איך אתם מתכוונים להיפטר מהם ?
גירוש בכפייה ?
מחנות השמדה ?
מה ?
רק אל תספרו לי על הגירה מרצון, זה לא עובד .
מחנות השמדה יהיו לך בעתיד אם חס וחלילה תהיה להם מדינה.מעניין איך אתם מתכוונים להיפטר מהם ?
גירוש בכפייה ?
מחנות השמדה ?
מה ?
רק אל תספרו לי על הגירה מרצון, זה לא עובד .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.