עשיתי סנכרון עם תוכניות ישנות שהיו לי מהפאלם 515 וזה גורם לי לתקיעות בדסקטופ לכן אני רוצה להתקין מחדש ומסודר. השאלה היא אם כשעושים hard reset צריך שוב להכניס את הקוד שפותח את הפאלם unlocked.
נראה לי שאם הוא נרכש כ UNLOCKED , אזי לא צריכה להיות בעיה. אם הוא נרכש LOCKED ונפתח אזי... במחשבה שניה - תמתין לתשובת המומחים. נראה לי שהסיכון בטעות גדול מדי...
יש לי טראו 650, unlocked, ועשיתי כבר HR ולא היה צריך להכניס שום קוד אבל אני קניתי אותו Unlocked. אם קנית טראו נעול, ופתחת אותו עם קוד (או שמישהו פתח לך), אז אולי כן תצטרך, זה אני לא יודע.
תתחדשי על המכשיר!!! טעות גדולה מאד לסכרן מכשיר ישן על החדש!!!! 1) לעשות הרד ריסט לטריאו 2) לגבות את כל תוכן הפאלם 515 בתיקיה נפרדת 3) דעתי: להסיר כל התוכנות, דסקטופ של 515 שישאר מחשב נקי מכל תוכנות פאלם 4) להתקין את הדסקטופ של הטריאו 650 מדיסק ההתקנה, או להוריד מהאתר פאלם 5) לסכרן את המכשיר בפעם הראשונה 6) אחרי שהסיכרון הראשוני עבר בהצלחה, להתחיל להתקין תוכנות צד שלישי (יש לשים לב שהתוכנות אכן מתאימות לטריאו-יש אתרים לזה) בהצלחה
אין קשר בין מכשיר נעול ללא נעול לגבי התוכנות. כניראה שהתוכנות שעוברות אינן מתאימות למ"ה גרסה 5 שהיא הרבה מעל הגרסה שח 515 יש להוריד תוכנות מעודכנות ולהתקין מחדש. חומר של יומן ואנשי קשר יעבור ללא כל בעייה