האם יגיע תורנו אי פעם?

26Reginush

New member
האם יגיע תורנו אי פעם?

שלום לכולם! ראיתי שרשור של מגישי מרץ 2006 שעדיין לא קיבלו התייחסות וכנראה יקבלו אותה בדצמבר 2008. אז מה קורה עם מגישי דצמבר 2006? האם אנחנו נקבל התייחסות רק בקיץ 2009? או שעדיין ישנו סיכוי קלוש שזה יקרה עוד ב-2008?

Astroo

New member
כנראה לקראת סוף 2009

הסיכוי שתכנסו לנגלה של סוף 2008 שואף ל-0.

26Reginush

New member
הלוואי וישנו כללים

מאוד מייאש... רציתי להיכנס להיריון בקנדה, אבל כנראה שלא אוכל להתאפק ואעשה את זה פה.

אדם103

New member
אני קיבלתי הפייל נמבר מרץ 2006 ועוד לא קיבלתי

ב3/3/2006 נרשמתי וקיבלתי מספר תיק. לפני שבוע שלחתי אימייל לשגרירות לשאול וקבלתי מהשהו מוזר באימייל בחזרה: וכאילו מודיעים כי התיק שלי ייבדק רק ב 2009> האם זה הגיוני? מה אתם חושבים?

נראה כאילו נגמרו המכסות של 2008

השתמשו בהם כדי לחסל את הפער של 2005, ויש פרובינצייאליים, ובעלי רישיון עבודה "שנדחפו" בתור, בעיבוד מהיר, ואלה יחד עם מגישי ינואר פברואר 2006, חיסלו את המלאי. השגרירות השאירה ספרים עבור הזכאים לעיבוד מהיר, וזהו. לפי הניסיון של שנה שעברה, כניראה שמרבית מכסת 2009 תעובד בסוף השנה ובתחילת השנה הבאה. אני מאד מקווה שיגיעו למגישי ספטמבר 2006 עוד בתחילת 2009. אבל לא מן הנמנע שהם יזכו ל PR בתחילת 2010. כניראה שאכן אנו נמצאים במצב של לפחות 3 שנים המתנה.

26Reginush

New member
איך אפשר לקבל הצעה ממעסיק?

האם יש אתר בו אני יכולה לשלוח את הרזומה? או שאני נאיבית מדי?

אכן נאיבית. זה קורה אבל למעטים מאד

רוב אלה שמגיעים הנה זה במבצע "חבר מביא חבר" או משפחה, או קשרים עסקיים. אם מישהוא עובד בחברת מסויימת, והוא קושר במסגרת העבודה קשרים עם שותפים עיסקיים, לקוחות או ספקים קנדיים, נוצרת מערכת יחסים אישית שלעיתים גוררת הצעת עבודה. זה קורה לכמה מאות ישראלים לשנה. אני מעריך שכשליש מהמכסה (כ 850 משפחות לשנה) נצרכת בדרך הזו של מי שמצא עבודה אחרי לימודים בקנדה או באמצעות קשרים בקנדה.

לצערי לא 2500 מגישים

אלא 2500-3000 מהגרים. לפי ממוצע של 3 אנשים למשפחה, מדובר ב 800-1000 משפחות לשנה, לדעתי הם סופרים אנשים ולא תיקי הגירה. שליש מזה כ 300 עד 400 מבקשים (חלקם רווקים...) מגיעים עם חוזה עבודה ו"נדחפים" בתור.

26Reginush

New member
כלכלן

כמו שחשבתי... אז שאלה אחרת, איך מקראים הכלכלנים בקנדה? חיפשתי משהו עם economics ואין שום דבר שמזכיר את המילה. זה פשוט נכנס תחת financial services?

כלכלן אינו מקצוע, זו השכלה. כלכלנים יכולים

לעבוד במגוון אדיר של מקצועות. ראי דוגמה ב NOC שבקישור, ראי כמה מקצועות NOC נוספים יש למטה, ובחיפוש שיטחי אפשר למצוא רבים נוספים.

26Reginush

New member
מוזר..

בארץ זה מקצוע. יש מנהל תיקים, יש אנליסט , יש יועץ השקעות ויש גם כלכלן... מוזר.. )

TrigATUSA

New member
האם זה אומר שכדאי להגיש מחוץ לישראל?

האם התורים באירופה קצרים יותר?

למעלה