האם יגר דבש זה משקה כשר

alone66

New member
האם יגר דבש זה משקה כשר

האם יש יגר כשר אני מדבר על יגר דבש ואני מדבר לא כשר מבחינת תו כשרות אלה מבחינת המרכיבים תודה לעוזרים

vassily

New member
אממממ

לא ממש הבנתי את השאלה שלך אבל אני יודע שייגר זה לא משקה כשר בגלל שהמתכון שלו סודי והרבנות לא תתן הכשר לשום דבר שהם לא יודעים מה יש בתוכו...

alone66

New member
השאלה שלי אם הוא באמת....

עשוי משומן חזיר זה מה שמדאיג אותי תודה

maxfain

New member
חדשות

ייגרמייסטר קיבל הכשר, זה עוד לא מופיע על הבקבוקים. אני יודע את זה כי אני עובד במקום כשר, ועד לא מזמן השתמשנו בייגרטרום אבל לפני שבועיים פתאום הגיעו אלינו בקבוקי ייגרמייסטר, אז שאלתי את הבוס שלי והוא אמר שזה קיבל הכשר.. וראיתי קהל דתי שותה את זה. ולשאלה שלך לגבי הברנייגר (מה שאתה מכנה ייגר דבש), אז כן, זה גם כשר.

alone66

New member
תודה רבה לך............

את לא יודע איזה עול ירד ממני שתתי את זה ולאחר מכן משיהו זרק זה עשוי משמן חזיר הרגשתי על הפנים בקשר לזה אבל עכשיו הרגעת אותי תודה

aviadodo

New member
אין כזה דבר "ייגר דבש"!!!!!!!!!!!

זה לא ליקר דבר זה לא קשור בכלל לייגרמיסטיר שאתם מכירים זה רק אותו יבואן אבל ממש לא אותו משקה לא קשור גם החברה שמייצרת את זה. תסתכלו עם הבקבוקים מאחורה תקראו קצת!

maxfain

New member
חבר

כולם פה יודעים את זה, חוץ מהבחור ששאל את השאלה, ואני חושב שעניתי לו.. מה אתה צועק? :)

temptation411

New member
אני לא מבין אנשים..

איזה טמבלים (וסליחה על הביטוי) אנשים צריכים להיות שהם חושבים שדוחפים להם שומן חזיר לתוך המשקה.. זה מיתוס שכבר רץ הרבה זמן ואני לא מבין מי בכלל יכול להאמין לכזה שטות..

למעלה