האם ידעתם כי מחמם מים בגז חסכוני

האם ידעתם כי מחמם מים בגז חסכוני

לעומת חשמל? מאחר ואני לא רוצה שימחקו אותי כפרסומת, אמסור פרטים רק במסר.

tovit6

New member
הצחקת אותי - נגוע בפרסומת...

חה חה חה ... הרי כל התוכנית "נגועה בפרסומת" - כולל האתר הזה!!! בואו נראה: מישהו שמע על "בנק לאומי", "ג'מבו", "יבולים" או "חצי חשבון" ?? מה שמנהל הפורום התכוון להגיד הוא: אני מאפשר פרסומת רק למי שמשלם לי מספיק... ובינינו - בתכנית של רייטינג ואגו-טריפ, למה תצפה? מטרת התכנית היא לא לעזור לנו להפוך מינוס לפלוס, אלא לגרום לנו לבזבז אצלהם ולא אצל מישהו אחר...

עדהלה

New member
ככה זה היום פרסומות

נכון הכל פרסומות, אך האם אפשר בלי זה? למשל חברת "יבולים" האם אתה יודע מי הם ומה הם עושים? הפרסומות במיקרה זה מאוד רלוונטיים לנושא התוכנית, אם לא ידעת אז חברת "יבולים" היא חברה שמייעצת בניהול כל הנושאים הפיננסיים, הן לחברות והן פרטני לאנשים שלא מסתדר להם והם יכולים רק ןעזור. מומלץ !!!!!!!!!!

אלוני.

New member
../images/Emo13.gif מה שמנהל הפורום התכוון

זה ככה: נכנס/ת מישהו/י לפורום (ומכאן והלאה אנקוט בלשון זכר רק לשם נוחות9 וכותב מספר הודעות המסבירות איך במקרה הוא נתקל באתר של חברה או איש שסייע לו רבות, ובאופן מפתיע כל פעם ההודעה "מתקדמת" - פעם זו הדרכה ופעם זה הסבר ופעם זו סדנא, מכיוון שהרשת היא אנונימית אזי יש להיזהר, זה הכל. גם אם מאחורי התוכנית עומדים גורמים כלכליים הרי שניתן כאן (ובתוכנית כמובן) יעוץ והדרכה ללא תמורה, התמורה כמובן היא עקיפה בפרסום וביחסי ציבור. כאשר מישהו שאינו מוכן להזדהות בשמו מספר לך על אתר או אדם שסייעו לו רבות אני מציע לך להיזהר , אתה כמובן לא חייב לעשות כך, חובתי להזהיר אתה רשאי לפנות לכל חברה או גוף שתמצא לנכון, גם בפנייה זו כמו גם בכל הדרכה שניתנת כאן אני מציע לך לעשות "שופינג" .

למעלה