האם ידעתם....

רותי57

New member
האם ידעתם....

שמטפלת שלכם יכולה להסתובב עם הרשיון על שם אחד ההורים שלכם ואז אתם לא יכולים לקבל מטפלת חדשה מחול?! לפי הצעתכם החלטתתי להחליף את המטפלת והחלטתתי שאני רוצה עובד מבולגריה אך החברה שאיתה אני עובדת לא מביאה עובדות מבולגריה לכן אני צריכה לעזוב את החברה, החברה צריכה למצוא מקום עבודה לעובדת שלי ורק אז היא משחררת אותה מהרשיון שלי . כל עוד העודבדת מסתובבת עם הרשיון על שם אבי אני לא יכולה להביא מטפלת אחרתץ כלומר הפרדוקס הוא שהמטפלת יכולה לברוח לעבוד בצורה לא חוקית, עם הרשיון על שם אבי ואנחנו בנתיים לא נוכל לקבל מטפלת אחרת.עם אני רוצה לעבור לחרת כוח אדם אחרת מה האינטרס של החברה הנוכחית למצוא מהר לעובדת שלי מקום עבודה אחר ולשחרר את הרשיון שלי!!! האם ידוע לכם משהו על כך ואיך אני צריכה לפעול כי אני אומנם מוכנה לעבוד עם חברתכוח אדם הנוכחית אך הם לא מביאים בוגריות. אני במילכוד.

טיקו1

New member
שם טוב לחברה

יכול להיות המניע שלה לפעול בהגינות למען הלקוחות. יש לקוות שאת קשורה עם חברה אחראית שלא תזניח אותך אפילו שתהפכי להיות לקוחה לשעבר. הם יודעים שחבר מביא חבר והמלצה חיובית או שלילית מלקוח יש לה השפעה. בהצלחה!

sunshine2u

New member
רותי 57 התיחסות לפניתך.

רותי שלום .לא פעם טענתי שאנו ""בני ערובה " של. המטפלים ולא בכדי. לענינך, ניתן להכריז במשרד הפנים שהמטפל בורח ואז יש אפשרות להעסיק עובד אחר. מירי חדשה בפורום לילה טוב.

ronnyw

New member
שלום לך Sunshine

ברוכה המצטרפת לפורום. חבל על כל מצטרף חדש, שכן זה עוד אדם עם בעיה כואבת... אבל אם את כבר בקטע - אז פה תמצאי כמה נקודות אור... כמו לכל מצטרף חדש, ממליצה לך מאוד לעבור קצת על מסרים לאחור, וכך "להכיר אותנו" מחד, ואולי לגלות נקודות שבהן אנו יכולים לעזור לך, ולחילופין נושאים בהם את יכולה לתרום לנו. רובנו "לומדים תוך כדי תנועה", מתמודדים יום יום, והטיפים מבעלי ניסיון עוזרים ותורמים. יש לי רק הערה אחת לנושא של להפוך מטפל ל"מטפל הבורח": (את אולי טרם מכירה אותנו, אני בדרך כלל זו שמסנגרת על העובדים הזרים בכל פעם שהנושא עולה): זו דרך ל"העניש" עובד זר בגלל תאוות הבצע של חברת כח האדם. העובד הופך לבלתי חוקי ובלי יכולת למצוא עבודה חלופית, רק בגלל שחברת כח האדם לא מוכנה "לשחרר" את המטופל מהקשר הזה. כמובן שזה משרת את האינטרס של החברה, וזה גם משרת את האינטרס של המטופל (שרוצה מטפל אחר, ובצדק). מי אוכל אותה? העובד הזר. מאחלת שבת שקטה וטובה לכולנו.

למעלה