האם יהיה היום ספרינט המוני או לא??

natyh

New member
הביצה והתרנגולת

היום הוולטה תגיע לאחד המקומות היפים בעולם : גרנדה . ראה שירשור כאן, כידוע תפקיד הוולטה הוא לפרסם את המקום , ולראיה ספרד היא המובילה העולמית בכמות התיירים בשנה . למיטב זכרוני 40 מליון בשנה . מה יקרה היום בוולטה מתגמד לעומת המקומות בהם הוולטה תעבור היום , ובמיוחד חשיבותם לתרבות הישראלית והיהודית . גרנדה היום בסוף היום . נתי

ההימור שלי להיום:

אלכסנדר וינוקורוב (במידה והוא לא יחליט לפרוש היום) ינצל את העובדה שהוא כבר מזמן לא בתמונת הדרוג הכללי, ויברח בעלייה האחרונה. וינוקורוב הוא אחד הרוכבים הטכניים בדבוקה, ואין הרבה רוכבים מהירים ממנו בגלישה מפסגה (הקטע שהוא ניצח בטור 2003). רוכב נוסף שמתמחה בזה הוא דניס מנצ'וב (ע"ע הטור הבאסקי). והלב אומר שצריך לשים עין גם על פ.ק (השם שמור במערכת).

מבזק חדשות (מיועד בעיקר לאלעזר

ולתמר). אוסקר סביליה החליט לשבור את החוזה שלו עם פונאק, ושנה הבאה הוא יהיה פועל ההרים הראשי של יאן אולריך בטי מובייל.

natyh

New member
רצו להוריד לו

במשכורת והבחור בצדק לא הסכים

הגורים די מאוכזבים מהצעד ../images/Emo4.gif

רוכב עם פוטנציאל כמו שלו צריך להיות מס' 1 בקבוצה, לא אחד פחות. בועז, עבורך זה בכלל משבר, איך תוכל לקרוא לקבוצה שלך בשם "רק לא אולריך ##" כשאוסקר הוא אחד המובילים שלו?

זהו ברגע שאוסקר סביליה יעלה...

על מדים ורודים, הוא כבר לא אחד הרוכבים האהודים עלי
. אבל למען האמת אחרי השנים הלא טובות שלו, אני לא בטוח שמגיע לו להיות מס' 1 בקבוצה בכירה. אני מקווה שהצעד הזה יוריד ממנו קצת את הלחץ, ואולי הוא יצליח לשחזר את היכולת מ-2001 (כמובן שאני גם מקווה שהמזל הרע שהיה לו עם הפציעות סוף סוף יסתיים).

ilan ulman

New member
אולי אוסקר פשוט לא מספיק טוב?!?!

למרות שהוא בחור חביב ונראה אחלה בחור לשתות איתו קפה ולשוחח על ספרד ומאכלי ים איכותיים... כנראה שההצעה נועדה כדי לשחררו ולפנות מקום בתקרת התקציב להביא את כל ה"דרים טים" רק עכשיו השאלה מה יהיה מעמדו של טיילר, כי השנה פלויד רק השתפשף, שנה הבאה פחות כמה ק"ג התמקדות בטור אחד ושיפור המיומנות של אינטרוולים בעליות ויכולת תגובה לחצופים כמו וולווראדה והראס...ואולי גם קבוצה רצינית שתעבוד בשבילו לאנדיס יכול להפיך לאיום גדול עבור לאנס. לא לשכוח שגם לאנס שנה לפני הזכייה בטור בפעם הראשונה עשה וולאטה עד למקום הרביעי... פלויד השאיר את הרגליים שלו על האלפים והפרנאים אי שם ביולי (וגם את הפיק שלו) אבל עדיין הוכיח רכיבה חזקה ונחושה... לקראת שנתו הרביעית או שלישית כמקצוען בגיל 28 הוא ממש תפור להתחיל לפרוץ קדימה ולהיות "פקטור" רציני בענף. אולי יש לו סנטר קצת מוזר והוא לא "אולאמריקן" כמו לאנס אבל אופי יש לו. עכשיו נותר רק לראות מה יש לו לבחור בסעיף המנהיגות, כי טיילר בתחום זה הוא בטח לא לאנס.

טי-מובייל הופכים לריאל מדריד של

ענף הרכיבה...אולריך, וינו, קלודן, סביליה - ארבעה רוכבים בעלי פוטנציאל להיות מספר 1 בקבוצה. יעבוד או לא, נדע בשנה הבאה

רוב הסיכויים שקלודן לא יהיה...

בטי מובייל, הוא הודיע שהוא מתכוון לעזוב. יש שמועה לא מבוססת שעומרת שארמסטרונג רוצה אותו בדיסקאברי, אני מאמין שבקרוב אחרי אליפות העולם נדע קצת יותר.

carlos9999

New member
לא הגיוני

בראיון ליורו ספורט הוא אמר שהוא לא רואה סיבה לא לעזוב כדי להיות מוביל בקבוצה אחרת לא נראה לי שהוא יעזוב כדי להיות שני של ארמסטרונג

קלודן אומר בדיוק ההפך

הוא אומר שלעזוב את טי מובייל כדי להוביל קבוצה אחרת, לא נשמע לא רעיון גרוע=נשמע רעיון מצוין, ואני מחכה להצעה כספית טובה.

miko1810

New member
תיקון טעות

צרפת היא המובילה העולמית עם כמעט 70 מיליון תיירים

natyh

New member
זה היה לשנה קודמת

זה היה נכון אז , תוה על התיקון ומהו הרמז ??? כלומר כמובן בהנחה שאתה מכיר את תרבות צילה , לא רחוק מונצואלה אגב . נתי

סטואי באמת פרש

הוא לא התייצב לקטע היום, ובחר להתכונן לאליפות העולם בורונה. לפי הכושר שלו השנה, יש למה לצפות ממנו גם באיטליה. ונראה לי שכל הקבוצות שבחרו את צאבל, כבר כמעט יכולות להוסיף לעצמן את בונוס הנקודות של המאיץ המצטיין.

ק"מ 49 (קצת יותר משעה רכיבה)

יש לנו בריחה של רוכבים די איכותיים, הפער הוא עדיין קטן פחות מדקה. בקבוצה נמצאים אלדיו חימנז, אונאי אוסה, חורחה פריירו-לוקה ופ.ק.

למעלה