האם יוגה יכולה לעזור לי??? ואיך?

shtootit20

New member
האם יוגה יכולה לעזור לי??? ואיך?

היי אני בן אדם נורא סגור ולא זורם ואני נורא רוצה להשתנות אני רוצה להיות יותר פתוחה וזורמת אבל הבעיה אצלי שאני מפחדת להיות חסרת שליטה אני תמיד חייבת להיות בשליטה וזה הורס לי הרבה דברים יש למישהו רעיון איך אני יכולה להשתנות??

יוגי בר

New member
רוצה ולא מרוצה

היי לך. אז ככה: קודם מילה על שליטה ואיבוד שליטה. זה נכון, כולנו מפחדים בהתחלה לאבד שליטה. נו טוב. אבל,לכולנו יש גם מידי פעם הבזקים של אובדן שליטה. כשזה קורה-ההרגשה נפלאה. וכזה נגמר מתחילה ההלקאה העצמית. ועולות מחשבות בנוסח: וואלה, איך נתתי לעצמי לאבד את השליטה? ואיך שעולה מחשבה זו צצות כהרף עין עוד ימבה שלך מחשבות דומות. ועכשיו לעניין: 1. את במצב מצויין. את רוצה להשתנות, ואת גם אומרת את זה. זו התחלה טובה. 2. הפחד שלך מפני איבוד השליטה-הוא הפחד שלך. וברגע שתפתחי את הדלת של הפחד הזה תגלי שאין אחריה כלום. נאדה. זירו. ברגע שתביני את זה.אופס והפחד הזה יעלם. 3. יוגה- כמדע החיים יכולה לעזור לך. היא תראה לך את הדרך. קודם כל ברמת השליטה בגוף, ואחר כך ברמות שליטה יותר מתקדמות. אל תדאגי לרגע, הכל למעשה כבר אצלך. וכמו שאמרתי יוגה תראה לך את הדרך. חפשי את המורה וזה יקרה. כי... 4. משפט יוגי אומר: כשהתלמיד מוכן המורה מופיע. ככה זה עובד. וזה יעבוד גם אצלך. 5. כתבי לי מהיכן את ונפנה אותך למקום עם מורה מתאים. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה