האם יישום הפעולות לפי 'הסוד' יוכל

so called

New member
האם יישום הפעולות לפי 'הסוד' יוכל

למשוך חברים לחיי? אני בת 24 ואין לי כ"כ חברים
. האמת היא שאין לי אפילו חברה טובה אחת, או ידיד קרוב. יש אנשים שאני מכירה של שלום שלום ומדי פעם נפגשים לקפה, אבל אלה לא חברים שאני מרגישה איתם בנוח, ולא מדברים ונפגשים על בסיס קבוע. אני סטודנטית וכל יום נתקלת בהמון סטודנטים פוטנציאליים, אבל העניין הוא שכולם כבר בחבורות אחד עם השני ומאוד קשה להכנס לתוך זה ולהתערבב עכשיו (אני כבר שנה שלישית). אז איך משיגים חברים? איך פתאום מתחילים לדבר עם אנשים ככה סתם? אשמח לכל עצה, כי למען האמת, אני מרגישה הרבה פעמים די בודדה.

ע ו פ ר ה

New member
היי so called

התשובה היא "כן". בסרט מראים בחורה יושבת לבד ופתאום כדור נופל לידה ומזמינים אותה למשחק. דמייני איך אנשים מגיעים לחייך ואיך נכנסות לחייך חברויות חדשות. דמייני את עצמך מוקפת באנשים קרובים, שנעים לך איתם. דמייני כאילו זה כבר כאן. שימי לב איך את מרגישה, איזה מחשבות עוברות לך בראש, כשאת נמצאת בחבורה שאת אוהבת. בהצלחה עופרה

so called

New member
תודה, אני כל יום מדמיינת

את עצמי מוקפת בחברים וזה מרגיש מאוד טוב. אבל העניין הוא שאני חושבת על זה כבר כמה שבועות טובים ובינתיים שום דבר לא קורה. עדיין לא החלפתי טלפונים עם סטודנטים שלומדים איתי, לא פנו אלי חברים מהעבר שלצערי ניתקתי עימם את הקשר (ואין לי גם דרך לחדש איתם את הקשרים) ואני די תקועה באותו מצב התחלתי. דבר נוסף, אני גם לא פאסיבית בקשרים עם אנשים, אני כן יוזמת ומנסה לתקשר, אך הכל מתסכם בקשרים בלימודים ולא מעבר. אחרי יום הלימודים באוניברסיטה (אין אצלינו שביתה), למעשה אין לי כלל חיי חברה. מה עוד ניתן לעשות? תודה בכל אופן על תגובותיכם

ע ו פ ר ה

New member
אולי

תזמיני אליך הביתה לארוחת ערב / קפה ועוגה / ערב מאכלי עדות - להגיע לאנשים דרך אוכל, זה תמיד טוב. או שתארגני ערב שירה / ערב הקרנת סרט / ערב משחקים - איזה שהוא ערב שישאיר טעם של עוד. תחברי עם מישהי / ו אחת / ד שנמצא בחבורה ותצטרפי אליו. תעשי דברים שאת לא רגילה לעשות ותהיי בתהליך. תבדקי איך הוא מרגיש לך. לפעמים התהליך יפה וחשוב לא פחות מהמטרה. ותוותרי על המחשבות "כמה קשה כשאין חברים" ועוד מחשבות כאלה. בהצלחה עופרה

עופרה

ראשית אני רוצה להוכיר אותך על התשובות שלך, שהן בוגרות ומציאותיות לרוב. שנית, איך היית מציעה לה "לוותר על המחשבות" ?

ע ו פ ר ה

New member
מדען חלל תודה

גרמת לי לחדד ולפרט. וגם נתת קומפלימנט. אז תודה. ובאשר לפירוט: לעיתים יש לנו מחשבות "לא רצויות" "מכשילות" "מבאסות". אם נשאיר אותן כמחשבה שחולפת כמו ענן, אחלה. אם נחזור ונשנן אותן, ונספר לחבר'ה ונדבר עליהן - בעצם נשריש אותן אצלנו. הכוונה היא לתת להן לחלוף כמו עננים, וכשעננים עוזבים את השמיים הם משאירים אותם כחולים. וזה אפשרי. ניסיתי את זה על עצמי. באהבה עופרה

ע ו פ ר ה

New member
בדיוק כמו שכתבת

אני אקבל אותם שהם קיימים ואשחרר אותם הלאה. לא במלחמות. באהבה עופרה

את עוד לא מוכנה

זה עדיין לא הזמן בשבילך לנהל חיי חברה שוקקים עם הרבה אנשים, כי עדיין לא למדת את השיעור שהיקום דוחק בך ללמוד. הבה נשים דברים כל דיוקם, הדבר שממנו את סובלת איננו בדידות, או היותך לבד, או המחסור הפיזי באנשים או התנהגות כזאת או אחרת שלך או איך שאת נראית או מה שאת משדרת. מה שגורם לך סבל זה הויכוח שלך עם המציאות, אינך מקבלת את המצב שלך, האמונות והמחשבות שלך אומרות לך שמה שאת רואה לנגד עינייך איננו תקין. ויכוח עם המציאות הוא תמיד מאוד כואב, ראשית כי אנחנו תמיד.. אבל תמיד מפסידים בו. שנית, הוא מונע מאיתנו תקשורת בריאה עם המציאות, עם החיים שלנו, ומרחיק מאיתנו את כוונת המשורר.. הלא הוא אלוהים.. או הכוח המניע.. איך שתרצי לקרוא לזה. שלישית, ככל שתתנגדי לקבל את השיעור שהעולם רוצה ללמד אותך, המציאות אשר לה את מתנגדת תחזור שוב ושוב, וכל פעם יותר חזק, עד שתיכנעי .. וכשתיכנעי, הארה גדולה מחכה לך, ועם אותה הארה לפתע תראי מציאות אחרת, שתמיד הייתה פה שפשוט לא ראית. כל סבל הוא התנגדות למציאות. וכל התמסרות למציאות היא הגאולה (הנה מילה שעוד לא יצא לי להשתמש בה). גאולה שתתבטא בסוף הסבל, ושינוי של המציאות.. למרות שכאשר הסבל נגמר, אז את יותר לא צריכה שהמציאות תשתנה, אבל היא משתנה בכל מקרה.. כי את השתנית, והיא בסך הכל משקפת אותך. הבעיות שלנו הם השער, זה מראה לנו לא איפה המציאות שגויה, אלא איפה ההסתכלות שלנו שגויה.. המציאות תמיד נכונה צודקת ומושלמת. רק העדשה שדרכה את מסתכלת מלוכלכת.. לכן שינוי מציאות לא יעזור לך, כי את הכתם את תמשיכי לראות בשלל התגלמויות. לכן אל תדאגי בקשר לחיי החברה שלך.. הם בסדר גמור כמו שהם עכשיו, איך אני יודע? כי זאת האמת.. רק שתראי את זה, פתאום הסיבות לאמת הזאת יתחילו להגיע, ומשם כל השאר. בהצלחה.

מ ר י ל

New member
מדען

"כל סבל הוא התנגדות למציאות. וכל התמסרות למציאות היא הגאולה (הנה מילה שעוד לא יצא לי להשתמש בה). גאולה שתתבטא בסוף הסבל, ושינוי של המציאות" מדען "יקר" לא הייתי קוראת לכל סבל "התנגדות" , אם כבר הייתי קוראת לזה כל פעם בשם המתאים . פעם זה ללמוד להשלים עם המצב , פעם זה תחושת תסכול וכדומה. לא כל התמסרות למציאות היא גאולה, לפעמים יש לשנות את המצב הקיים ולא לחכות לגאולה שתגיע.

מ ר י ל

New member
מראים כי זה סרט

בתסריט הכל יכול להיות , בחיים לעומת זאת הבחורה יכולה לשבת שעות לבד ואף אחד לא יבוא.

Galel

New member
ברור!!

והרי אם שפי יחליט יום אחד בעוד איזה 1000, או אלפיים שנה, לסיים לעבור דירה, ואנחנו באמת נעשה מפגש...אז תוכלי לבוא גם ולהכיר מלא אנשים חדשים. חברים חדשים זה תמיד טוב, ואת יותר ממוזמנת. גלאל. נ.ב: שפי - את הרמז בשורות למעלה כבר קלטת? :)))))))

YULI9

New member
תסתכלי סביבך

אני בטוחה שתוכלי לאתר לפחות אדם אחד שנמצא במצב דומה לשלך, מעוניין בחברה ומהסס לפנות למישהו. תציעי לו לשבת לידך בקפיטריה, מסטיק מהחפיסה או כל מחווה ידידותית אחרת, יש סיכוי טוב שתוכלו לפתח שיחה. במקרה הגרוע ביותר הוא ידחה את המחווה ואז נסי עם מישהו אחר.

מהדעתכם

New member
מה האימייל שלך?

בבקשה רשמי את האימייל שלך ומי שרוצה להיות חבר/ה שלך יכתוב לך.

טאי סאן

New member
הצעה נוספת ל so called

קראתי חלק מהתגובות (לא כולם, כי מאוחר, ואין לי כרגע הרבה זמן, אבל בהחלט נראה מעניין). בנוסף על המחשבות ועל החזון, אני מציעה משהו שעבד אצלי (לא שזו היתה הכוונה, אבל בסוף קיבלתי חברה). ישבתי ליד מישהי, ביקשתי ממנה סיכומים מהשיעור שעבר, התחלנו לדבר, בהמשך הצעתי לה סיכומים שלי - היום היא אחת החברות הכי טובות שלי. כלומר, אולי (רק אולי) הרעיון להיות מוקפת חברים קוסם לך אבל לא מתאים לך, לעומת זאת את תהיי מרוצה עם חברה אחת טובה. בהמשך אולי תצטרף עוד אחת או שניים, אבל זה יספק את הצורך שלך בחיי חברה, גם בלי להיות מרכז העניינים...

למעלה