האם ייתכן שיש ספויילר באתר המירוץ למיליון?

EAdam

New member
האם ייתכן שיש ספויילר באתר המירוץ למיליון?

אהלן,

יש לי מן השערה כזו לגבי ספוילר אפשרי, כך שמי שממש לא רוצה לדעת שלא ימשיך לקרוא.

באתר הרשמי של המירוץ למיליון ריאיינו את חמשת הזוגות לגבי מי לדעתם יזכה בגמר. עכשיו, הצילומים האלו נערכו אחרי חזרתם של הזוגות לשיראל, כלומר, לאחר ההדחה שתתקיים ברביעי הבא, שמתרחשת בארה"ב עוד לפני החזרה לישראל.

כלומר, אחד הזוגות מאלו שרואיינו יודע כי הוא כבר הודח ולא יהיה בחצי הגמר/גמר.

קובי וטלייה הימרו על רומי וקורל, רומי וקורל הימרו על קובי וטליה. דויד ואלירן הימרו על מעיין ובת-אל ומעיין ובת-אל הימרו על דויד ואלירן. כמובן שאין שום טעם להמר על זוג שאתה יודע שכבר הודח... (אלא אם זה היה הכל מופברק וכולם פשוט אמרו מה שאמרו להם להגיד).

דבי ודנה, לעומת זאת, הימרו "מי שיהייה הכי טוב". אז אם עושים אחד ועוד אחד לא ממש קשה להסיק מי מודח ביום רביעי... וחבל שהם מפרסמים דברים שיש בהם ספויילרים (אני מניח שנם מניחים שיש רק מעטים כמוני שעושים כאלו "ניתוחים לוגיים").

כנראה שאתה בין הבודדים שצפו בקליפ של דבי ודנה

אם כבר אז כבר תשתף קצת יותר...רק אל תשכח לצרף
בכותרת לטובת אלה שלא מעוניינים לדעת.

תודה מראש

EAdam

New member
מצאתי...

חיפשתי את הסימן הזה קודם ולא מצאתי, בגלל זה רשמתי מראש בהודעה שהולך להיות ספויילר ושלא ימשיכו לקרוא מי שלא רוצה. בכל מקרה אני מתנצל.

אין לי כ"כ מה עוד לשתף, זה די מה שהיה בקליפ הזה. שאלו את כל אחד מהזוגות מי הם מהמרים שינצח, והשאלה הזאת נשאלה אחרי שכבר נותרו רק 4 זוגות במירוץ. ומאחר ו 4 זוגות קבלו "הימור" מזוג אחר, וד"ד לא, אז המסקנה היא די ברורה (אלא אם כן, כמו שאמרתי, כל הקליפ מפוברק).

כנראה שזה היה מיועד לעומרי חיון המדליף

הסדרתי כקונטרה לספויילרים שהוא מפיץ!
דרך אגב, לא מזמן באחד הראיונות של קובי וטליה(לא זוכר היכן בדיוק) ולשאלה מי ירצו שיזכו במידה והם לא, קובי ענה שהוא מעדיף שהאחיות ינצחו וטליה העדיפה את הסגולות. גם לזה אפשר להתיייחס כאל סוג של ספויילר. מה גם שהבחירה של אלירן ואיציק זהה לזו של קובי וטליה (בראיון לאחר הדחתם מהמירוץ)

למעלה