האם יכול להיות שמשהו קרה בכוכבים?

האם יכול להיות שמשהו קרה בכוכבים?

גם אנחנו בשבוע נאכס. גם שבעה על סבתא שלי בירושלים, ככה שהורי לא לידי לעזור לי. גם יוד עובד כל השבוע ברמת הגולן ולא מגיע הבייתה, אז אני לבד עם שניהם. גם אחותי מתחילה היום כימוטרפיה (תחזיקו לה אצבעות) חברה טובה שלי מתחתנת וגולת הכותרת ביום חמישי עופרי עובר ניתוח. אז חשבתי שזה מספיק קשה גם פיזית וגם נפשית בשבילש בוע אחד, ושום דבר לא ייפול עלי... אז חשבתי אז מה? יום ראשון אחרי הצהריים טלטל התחילה לבכות, לבכות בצרחות, כל אחרי הצהריים, כל הערב, כל הלילה, מידי פעם נירדמת לחצי שעה גג וחוזרת לצרוח. יום שני בבוקר אני כבר ממוטטת לגמרי גם לבד, גם כל הבכי הזה, וגם לא לישון בכלל, אתמול בבוקר לקחתי אותה לרופא, הוא לא ראה כלום ושלח לרופא שיניים (אולי איזה שן גודלת ויש דלקת) הרופא שיניים לא רואה כלום ואני חוזרת איתה לרופא, וככה כל הבוקר אני מטיילת בין מרפאות והיא בעגלה בוכה בלי הפסקה. וככה זה נמשך כל הצהריים ואחרי הצהרים - היא סבלה ולא הפסיקה לבכות ועופריקי סבל מחוסר יחס. פשוט יום זוועה. בשמונה הרמתי טלפון ליוד ואמרתי לו שחייביתם לקחת את הילדה לבית חולים. יוד המסכן בא ונסענו איתה לבית חולים. בדקו אותה במיון ושלחו אותנו לצילום בטן - הקטע שהיא כל הזמן בכתה ולא היה לה חום, ניסיתי טיפות אוזניים ומדיג'ל אבל כלום לא עזר) ובגלל שלא היה חום אז הוא חשב שזה קשור לבטן והוא צדק!!!!! אומנם ביום א' בערב הייתה לה יציאה, אבל הייתה לה צואה של יותר משבוע... הםשחררו אותנו וביקשו שנכריח אותה לשתות כל הלילה. הלילה היא עודצרחה אבל בשמונה בבוקר החבילה הגיעה וקיבלתי את הילדה שלי חזרה.. עכשיו, בגלל מה שקרה יוד לא יורד היום מהרמה שוב ואני הולכת לחתונה לבד, והוא יגיע רק ביום רביעי בשביל הניתוח של יום חמישי. תחזיקו לי אצבעות ששאר השבוע יראה אחרת טוב?

וואיי! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כמה צרות! לפחות טל מרגישה יותר טוב, ואני מקוה שתהני בכל זאת בחתונה. מחזיקה אצבעות לאחותך. מה יש לעופרי?

בימבילי

New member
לא, זה נאחס זמני אבל רציני...

איזה ניתוח יש לעופרי? ומה שלום טל היום? תרגישו טוב ותהני בחתונה והכי חשוב - בהצלחה לאחותך

שיפסלה

New member
מאחלת לך המשך שבוע מעולה!!!

מחזיקה אצבעות לכל בני המשפחה החולים - החלמה מהירה לכולם מחזיקה לך אצבעות להמשך חיובי יותר

בטח שנחזיק לך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קודם כל שיהיה בהצלחה בניתוח של עופרי. איזה ניתוח הוא אמור לעבור??? מה שבטוח שהשבוע הזה יגמר במוצאי שבת בכל מקרה ואז יתחיל שבוע חדש וטוב.

פשושולה

New member
אני שמחה לשמוע שהכל הסתדר בסוף

מסכנונת הילדה. ששאר השבוע יעבור בשלווה, אמן.

משוש30

New member
מה קורה???

קודם כל החלמה מהירה לכולם (מה קרה לעופרי למה ניתוח?) אני בשוק שבכלל הצלחת לענות על "אשת השבוע... מחזיקה לך המון המון אצבעות

למעלה