האם יכול להיות? שבתקופה שנייה לא תהיה שאלה על הרצל ושבתקופה שלישית יהיו שתי שאלות על העלייה השנייה?
ש שרון טריביאני New member 15/6/02 #1 האם יכול להיות? שבתקופה שנייה לא תהיה שאלה על הרצל ושבתקופה שלישית יהיו שתי שאלות על העלייה השנייה?
י ישראל22 New member 15/6/02 #2 לא אם לא תהיה שאלה על הרצל אז תהיה על התנועה הציונית. בתקופה השלישית יתנו שאלה אחת על עלייה שנייה ושאלה אחת על מלחמת העולם הראשונה, על כל נושאיה.
לא אם לא תהיה שאלה על הרצל אז תהיה על התנועה הציונית. בתקופה השלישית יתנו שאלה אחת על עלייה שנייה ושאלה אחת על מלחמת העולם הראשונה, על כל נושאיה.
ש שרון טריביאני New member 15/6/02 #3 תודה איזה שאלה יכולה להיות על התנועה הציונית? הכוונה היא לסוגי ציונות?
Y Y@ir New member 15/6/02 #5 הוא לא יודע זה ההיגיון כל הנושא של הרצל והתנועה הציונות זהו אחד הנושאים הגדולים במבחן ולא הגיוני לפי דעתי לפחות שהוא לא יוזכר...
הוא לא יודע זה ההיגיון כל הנושא של הרצל והתנועה הציונות זהו אחד הנושאים הגדולים במבחן ולא הגיוני לפי דעתי לפחות שהוא לא יוזכר...
D Dafi the Mighty New member 15/6/02 #6 לא נכון... בבחינת הבגרות של שנה שעברה לא היה להם שומדבר על הרצל. נראה לי. או לפני שנתיים.
י ישראל22 New member 15/6/02 #7 אני מבסס את דברי על דבריה של המורה שלי שהיא מחברת בגרויות! היא אמרה לנו שככה תהיה הבגרות ואני רק מציין זאת. שאלות על התנועה הציונית הן גם על הזרמים בתנועה, הקונגרס ופעולותיה של התנועה.
אני מבסס את דברי על דבריה של המורה שלי שהיא מחברת בגרויות! היא אמרה לנו שככה תהיה הבגרות ואני רק מציין זאת. שאלות על התנועה הציונית הן גם על הזרמים בתנועה, הקונגרס ופעולותיה של התנועה.