האם ילדי הספקטרום נוטים ללקות בADHD?

latebloomer66

New member
../images/Emo52.gif

חוסר מזל פשוט

כן

יש רופאים שאומרים שזה חלק בלתי נפרד מהתסמונת (הנוירולוג הראשון שטיפל בבן שלנו אחרי האיבחון סבר כך). יש אפילו כאלה שמציבים ADHD ודיסלקציה באותו ספקטרום כמו אוטיזם.

RebelRex

New member
הפרעות קשב וריכוז זה

תוצר של פעילות לא תקינה/תת פעילות באונה הפרונטלית באוטיזם יש פעילות חריגה באונה הזה ולכן לדעתי יש שכיחות גדולה של הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדי הספקטרום.. באופן דומה אצל דכאוניים,סכיזופרנים,טורטים וADHDים' יש תת פעילות באונה הפרונטלית, ולכן אצל כולם יש בעיות קשב וריכוז

vered73

New member
מנסיון אישי שלנו

כשהייתי ילדה היה לי קשה להתרכז בשיעורים. לפעמים זה היה ממש מצב שבו המורה מדברת ומסבירה לי ואני מתקשה להתמקד במה שאמרה. זה היה מופיע לסירוגין אבל עבר באופן מפתיע בגיל 30. לבן הגדול שלי יש קושי דומה. אני מתקשה לאמר אם זה משהו ביולוגי (אצל שנינו) או משהו התנהגותי (ילדים מחוננים שמשעמם להם בבית ספר ולא מפתחים הרגלי למידה נכונים). אבל, כאשר התחלתי לתסף לעצמי B12 בצורת מתיל (זה נקרא MB12) הריכוז שלי עלה פלאים. (וזה משהו חיוני כשהילד שלך מעיר אותך בין 3-5 בבוקר. כמו הלילה למשל, הוא היה ער משעה 4 וחצי בבוקר.) היום, כשלילדים שלי יש מבחן, הם מבקשים טיפטיפה MB12. כבר למדו שיש לזה השפעה טובה. אנחנו משתמשים במוצר של קירקמן. אני יודעת שאת תחת חסות ההורים, אבל, המחיר היה בערך 100 שח לקופסה ולוקח לה זמן רב מאד להיגמר כי צריך רק טיפונת כל יומיים שלושה. (אנחנו גם צמחונים אז התוספת שלנו בעלת ערך תזונתי בנוסף. וכמובן, שחשוב (!!!) לבדוק את הרמות בדם ולא להשתמש במוצר על סמך המלצה באינטרנט...) שבת שלום

mili14

New member
שלום ורד

האם כוונתך למוצר: DMG- with Folinic Acid & Methyl B-12 Hypoallergenic Capsules ? תודה

mili14

New member
אשמח לשמוע פרטים מדוייקים יותר על המוצר תודה

vered73

New member
באתר של קירקמן, תחת ויטמינים, חפשי את הביטוי

metylcobalamin concentrated

למעלה