האם ילד הלומד בחינוך המיוחד

האם ילד הלומד בחינוך המיוחד

הבן שלי צריך ללכת לחינוך המיוחד בימים אלה בגלל בעיות רגשיות שמפריעות לו. האם יכול להיות סיכוי שהוא עוד ימצא עצמו מתישהו בכיתה רגיל? האם מישהו שמע על ילדים כאלה שהם בעלי אינטלגנציה אישיותית גבוה ויצא מהם משהו כשגדלו? ממני אמא מודאגת _ הילד שלי דרך אגב בכיתה ו'. תודה לכל המגיבים

Diana M

New member
יל'ים בהחלט חוזרים מהחינוך המיוחד

לחינוך הרגיל. איני יודעת מה טיב ההפרעות הרגשיות מהן סובל בנך וכיצד הן באות ליידי ביטוי, אך בהחלט קיים סיכוי סביר שאם יטופל כראוי יתחיל בהדרגה להשתלב חזרה בחינוך הרגיל. דיאנה

1סימה

New member
לאלמונימית

אני לא יודעת מהן הבעיות של בנך אך כמורה לחינוך מיוחד אני יכולה לספר לך כי בשבע השנים האחרונות העברתי מכיתתי 8 ילדים לחינוך הרגיל. ילדים לא ישבו סתם בכיתת חינוך מיוחד אבל חשוב שתהיי עם יד על הדופק ותעקבי אחרי ההתקדמות של בנך.

מגשהכסף

New member
אני מאמינה גדולה ב"אורח לרגע

רואה כל פגע" אבל, תנסי לתרום בשאלתך את מירב הפרטים כדלהלן: 1.מוצא ההורים מארבעת הצדדים. 2. הסטוריה משפחתית שתציין מגורים בחו"ל 3.הסטוריה בריאותית מפורטת של הילד כולל ובעיקר לידה ושנת החיים הראשונה. אם יש מחלות שתקפו את ההורים עד גיל 25 לציין. 4. נפטרים במשפחה לפני גיל שיבה (כולל שואה, מלחמת העצמאות, תאונות) 5. אירועים פלילייים בקרבת המשפחה 6. נקודות ציון בולטות מאוד כמו קרוב משפחה אישיות פוליטית 6. פעילות אנטי ממסדית ב40 שנים אחרונות. 7.אירועים משמעותיים הקשורים לאחים אחיות. תנסי לתאר בכמה משפטים בהתאם לדרישתי, ואז אוכל לעוץ לך עצה לגבי - האם עליך להתנגד לחינוך המיוחד, ולפנות לשם כך לעורך דין ולא לפסיכולוג. חינוך מיוחד הוא אקט של גזענות פושעת והוא פרי של בגידה פוליטית למען מימון מפלגות.

מגשהכסף

New member
מי זאת לימור, מי זאת רונית תירוש

ב97 כאשר שרת החינוך דהיום היתה שרת התקשורת הוקמו בבתי הספר (לפחות 50 באיזור המרכז, תחנות טרנספורמציה לשם "ניסויים רפואיים". שר החינוך דאז נפטר באותם ימים ומי שדהר על גל הקרינה היה זבולון אורלב מנכ"ל המשרד. ומעניין לדעת מה הקשר בין שלמה תירוש מאגרקסקו ומחברת גילת לוויינים, למנכ"לית משרד החינוך באותו שם. כמובן בעידן של תקשורת בונה בין הורים למימסד - תשובה לשאלה הזאת - מיד היתה ניתנת. תחנות הטרנספורמציה מטרד למוח, הפועל בדרך חשמלית. אשמח לתשובה.

למעלה