האם ילד מבוטח בגן 24 שעות

RIFAT

New member
האם ילד מבוטח בגן 24 שעות

בן שלי נפל בבית אחרי חזרתו מהגן ושבר את רגלו . האם הילד מבוטח 24 שעות האם אני יכול לתבוע את הביטוח ואיך אני עושה את זה. הגנים אצלנו שיכים למעוצה אזורית . יש לציין שאני משלם סכום מסוים על ביטוח ילדים מתי הגננת מבקשת זאת מה התהליכים תודה מראש

תשובה

מרבית המועצות מבטחות במסגרת ביטוח קולקטיבי. יש לברר במשרדי המועצה, אם בגן לא מספקים את המידע. יש להגיש תביעה על גבי טופס ייעודי. בפוליסות ביטוח תאונות אישיות לתלמידים משולמים תגמולי ביטוח בשני מקרים: אם יש נכות זמנית (היעדרות מעל 21 ימים רצופים) או אם יש נכות צמיתה. הנזק, אם נותר, מתגבש בד"כ רק כעבור מספר חודשים. מומלץ שלא לסלק התביעה ללא ייעוץ רפואי ומשפטי.

RIFAT

New member
תאונות ילדים

אני מודה לך מאוד על התשובה והעזרה . השאלה שלי מתי אני מתחיל עם התהליך, מילוי תפסים , הגשת תביעה , והאם אני צריך עו"ד לכל התהליך ומה אני צריך להכין מראש הבן בבית מתאריך 08.09.10 היום ששבר את רגלו תודה מראש

תשובה

להתחיל בתהליך אפשר מיד - מילוי הטופס ושליחתו לחברת הביטוח. בכל הנוגע לשאלת הנכות הצמיתה - זו שאלה שניתן יהיה להידרש לה רק בעוד מספר חודשים. יש לצרף לטופס התביעה תיעוד רפואי. אני סבור שכדאי להיוועץ בעו"ד.

למעלה