"שאלת קיטבג" = שאלה שעצם העלאתה תיצור בעיה.מוטי,
לא התכוונתי אליך..... התכוונתי שלשאול את תפוז שאלה כזאת אומר בדיוק מה שכתבת בסוגריים "וגם לא זוכה להתייחסות כלשהי מתפוז".
שים לב למשפט שכתבתי:"אבל בתפוז זו שאלת קיטבג! "
אגב,הבלוגים לא מועברים לפלטפורמה החדשה?
שמעתי מחברים שאיבדו לחלוטין את הבלוגים שלהם.
קרא בבקשה כמה תגובות מעליך בפורום....
כשנכנסתי לראשונה לפורומים החדשים עם המשתמש הישן קיבלתי הודעה שהסיסמה שגויה. עשיתי ריסט לסיסמה ("שכחתי סיסמה" - עובד רק אם יש לך גישה למייל המקורי איתו נרשמת) ואז יכולתי להיכנס. זהו באג כללי בפלטפורמה החדשה.מוטי,ברשותך עוד שאלה קטנה אולי תוכל לעזור לי.....
איך הצלחת לשמור על שם המשתמש הישן שלך?
גמאני רוצה.מכירים אותי בתפוז כדנדוש 50 ואף אחד לא מכיר אמא די.
הרבה חיפשו את הבלוג שלי בגוגל לפי שם המשתמש
על סמך מה הם החליטו לתת לי שם חדש?
הוא ביצע את אותו הדברכשנכנסתי לראשונה לפורומים החדשים עם המשתמש הישן קיבלתי הודעה שהסיסמה שגויה. עשיתי ריסט לסיסמה ("שכחתי סיסמה" - עובד רק אם יש לך גישה למייל המקורי איתו נרשמת) ואז יכולתי להיכנס. זהו באג כללי בפלטפורמה החדשה.
אם תראה את כרטיס המשתמש של "אמא די" תראה רישום ב-24/12/2005 כפי שאצלך 3/8/2003תודה על התגובה. זה לא באג אלא פיצ'ר...
מי זה ש"ביצע אותו דבר"? "אמא די"?
ואם כבר אתה פה, אולי במקרה אתה יודע מה התכניות לגבי בלוגים בפלטפורמה החדשה?
תודה!
הנושא של הבאגים של הייבוא ונושאי העדר העברות שורה בתוכן מיובא וחוסר זמני של קבצים מצורפים להודעות, ביניהם, נמצא בטיפול הפיתוחהאם גם הבלוגים יעברו לאתר החדש?
בשלב ראשון יעלו רק הפורומים. אנו בוחנים בימים אלו פתיחת בלוגיה חדשה באתר החדש ופרטים נוספים יימסרו בנושא בהמשך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.