האם יקבלו אותי כפי שאני?

maor55551

New member
האם יקבלו אותי כפי שאני?

האמת שאני די מתוסכל אמנם יש לי נסיון מועט אבל זה קרה רק פעמיים עם שתי בחורות שונות מה שגם הם לא היו יהודיות( לא בקטע גזעני אלא שאני מציין זאת ברמת הריחוק מבחינה תרבותית וגם מבחינה אינטימית הסקס היה ללא רגש). יצאתי אמנם עם מישהי תקופה אבל היא לא נתנה לי בגלל עצם העובדה שהיא הבינה שאני לא ישאר איתה כי אני בטיול(הטיול של אחרי הצבא).. דרך אגב התאהבתי בה( כן רוב החוויות שאמורים לעבור בגיל 16 עברתי שמה). עברו מאז 6 שנים ומסוף הטיול לא היה לי שום דבר אינטימי עם בחורה יש לי לא מעט תירוצים לפחות על 4 שנים הראשונות .. חוויתי משבר כמה חודשים אחרי הטיול, נתקפתי בחרדות והלכתי לטיפול במילים האחרות ירדתי מהגל שלעליתי עליו כנראה הנחיתה בארץ עשתה שלה . יחד עם זאת הקשר עם החברים ניתק כי הבנתי שהם לא בשבילי ותמיד ריצתי אותם מילדות. משם נכנסתי בעצם לבדידות ושרק עבודות מזדמנות (מפעלים, אבטחה) היו עבורי איזה אינטרציה עם הסביבה. בשנתיים האחרונות אני לומד באונבריסיטה מתנדב יוצא לפעמים לפאבים יש לי אינטרציה עם בנות יש כאלה שמגלות עניין ומשום מה אני לא מוביל זאת לא משום מקום מתוך חוסר עניין. שאני מעוניין במישהי אז אני נלחץ לידה רק מהמחשבה שאני תופס אותה כאטרקטיבית ושהיא "גדולה עלי" כי כנראה יש לה רקורד מיני גבוה ושלי מאוד נמוך מה שגם שהיא תשמע שאין לי כמעט נסיון היא תברח.. יש פה מישהו שהיה במצב שלי כך או אחרת ומישהי קיבלה אותו כמו שהוא או קיבל אותה כמו שהיא למרות שלרוב גברים יותר סלחנים בנושא..? האם כדאי להתפשר על מישהי שאני לא מעוניין ? האם פספסתי את הרכבת?

ga26

Member
השאלה היא האם אתה מוכן סוף סוף

לקבל את עצמך כמו שאתה?
האם אתה מאמין שיש לך יותר מה להציע ממין?
ברגע שתאמין בעצמך תפתור 90% מהבעיה

maor55551

New member
לקבל את עצמי..?

כן אפשר להגיד שאני בדרך לשם אני כן מקבל את זה שאין לי הרבה נסיון .. וכן ויש לי מה להציע לא מעט אבל שאני קורה פה תגובות של נשים שפרטים טכנים הם מדד שלהם לגבריות זה די מתסכל .. והם בעצמם באותה סירה אחרת למה הם פה בפורום? הרבה פעמים שאלו אותי בחורות אם היה לי זוגיות ואני אומר שלא והם מעקמות פרצוף תכלס לא נפגעתי מהם ספיציפית אבל המחשבה שהרוב היו מגיבות כמוהם מלחיצות אותי. ומדאיגות כנראה שכנות היום זה לא מדד טוב לזוגיות.. "מה שלא יודעים לא כואב"

ga26

Member
תראה אני יודע בדיוק מאיפה אתה בא כי אני הייתי שם

והבעיה האמיתית היא שאתה לא מאמין בעצמך. אתה הרי מגיע לפגישה עם בחורה לא במטרה לבחון אם היא מתאימה לך אלא על מנת לגרום לכך שהיא תרצה אותך (תקן אותי אם אני טועה). עוד לפני שבחורה מודדת את הקילומטרז' שלך ואת האורך והרוחב ומידת העקמומיות.... היא מתרשמת מהאישיות שלך (לפחות אם היא בחורה נורמלית שמחפשת קשר). והכי חשוב באישיות זה ביטחון עצמי.
לא פספסת שום רכבת אני הכרתי את אשתי אי שם בסוף שנות ה-20 של חיי והיא הייתה הראשונה שלי אי פעם.
אתה לא חייב לנדב בפגישה הראשונה מידע מדוייק עם מי היית וכמה פעמים עשית מה אבל ברור שלאורך זמן אין מה לשמור את זה. אם היא תתרשם ממך וממה שאתה מציע המין זה פרט נוסף שתתגברו עליו ביחד.

ספרטן1

New member
למה לנסות להרשים מישהי? לגרום לכך שהיא תרצה אותך ?

עדיף להיות אתה עצמך!
אם מתאימה לי ? לרוב אי אפשר לדעת על ההתחלה אפשר לדעת רק אם יש כימיה וגם לא תמיד על התחלה או אין מספיק מישהי שתגרום לי להרגיש נעים לידה וכבר ארגיש בטוח לחשוף את עצמי בהדרגה עם הקשר..
אם אתה יוצא לדייט והבחורה לא באה לך בטוב זה והיא רוצה אותך תרצה אותה? אני מדבר על מישהי שרוצה קשר אמיתי לא משהו זמני . ואם אתה לא נמשך אליה תרצה גם?

FineSilverMan

New member
לא פספסת את הרכבת

לא כדאי להתפשר על מישהי שאתה לא מעוניין.
אתה כן צריך להיות אטרקטיבי עבור מישהי שאתה מעוניין בה. כלומר גם להרגיש שאתה אטרקטיבי.
אין ספק שזה מאתגר, עקב החרדות ושאר הסיפור, אבל אין סיבה שלא תצליח.
&nbsp

למעלה