האם ישנם DVD מומלצים לאימון עם בוסו?

daniela78

New member
האם ישנם DVD מומלצים לאימון עם בוסו?

ואם כן, היכן ניתן לרכוש אותם? תודה מראש.

daniela78

New member
השפה לא משנה לי אבל...

אני לא יכולה להכנס לאתר שצירפת כי אין לי רשיון. מה זה האתר הזה? אני יכולה להרשם אליו? האם הרישום כרוך בעלות כספית? מצורפים לינקים עם DVD- האם הם מומלצים? אם כן- איזה?

הר ניר29

New member
האתר

Human Kinetics הינו אחד הגופים המובילים בעולם בפירסום של מדעי האימון והספורט. אפשר להרשם לאתר, הרישום עצמו אינו כרוך בתשלום. אין אני מכיר את ה DVD ששלחת באופן אישי. יש שם מספר סוגים של אימונים על בוסו. את צריכה לשאול את עצמך מה בדיוק את מחפשת. בהצלחה

oridoron77

New member
סתם שאלה

האם רכישת הDVD היא למטרת אימון שלך, או קבלת רעיונות לאימון בתור מאמן? אם התשובה היא השנייה, הייתי כן ממליץ חוץ מהקלטות להתנסות בתרגילים (בייחוד באביזרים מערערי יציבה) בעצמך, לפני אתה מעלה מתאמנים על אביזרים כאלו. אני אישית מעדיף את אופציית הקורס (אפילו סדנא מרוכזת) בהקשר לאביזרים כאלה. הרבה פעמים מתאמנים כן מצליחים לבצע תרגילים מסויימים על האביזרים הללו, אבל מה שמונע מהם לעבור לדרגה מתקדמת יותר ,היא טכניקה לקויה שלא נרכשה בשלב הבסיס. אם התשובה לשאלה היא הראשונה, אז הייתי ממליץ להיוועץ עם מישהו עם ניסיון באביזרים כאלו (כדי שלא תתיקע בשלב שכולם נתקעים בו, ותוכל לעשות דברים באמת לא רגילים). בהצלחה אורי

למעלה