האם יש אנשים שמעדיפים סקס ללא חדירה ? מנסה ליצור קהילה כזאת

taltal1236

New member
האם יש אנשים שמעדיפים סקס ללא חדירה ? מנסה ליצור קהילה כזאת

שלום לכולם

כחלק מצורך אישי שלי ..
פתחתי קבוצה עבור אנשים שאוהבים מין ,אך אינם אוהבים חדירה.
(לא א-מיניים , פשוט לא אוהבים את האקט הקלאסי של החדירה, מלבד זאת כן מרגישים מיניים)
אשמח אם אנשים שמרגישים שייכים היכנסו וניצור קהילה תומכת ואוהבת - ואולי גם יווצרו הכרויות.
הארות\הערות ותמיכה יתקבלו בברכה.
- זו קבוצה סגורה על מנת לשמור על פרטיות האנשים
- אפשר להפנות שאלות בפרטי אלי , מבטיחה לענות בהקדם
https://www.facebook.com/groups/443305793188894/

Sharoman

New member
לא הייתי אומר מעדיף אבל ללא ספק מעריץ גדול של מין אוראלי

אבל אני לא יודע כמה ביקוש יהיה לקבוצה כזאת, משום שלא חסרים אנשים שנהנים מסקס שלא כולל חדירה אבל ספק שיהיו מוכנים לוותר עליה לגמרי.

taltal1236

New member
תודה על התגובה

קהילות\פורומים לא נועדו לשרת את רב האוכלוסיה אלא לתת מענה
לחתך מסוים של אנשים שרוצים להכיר אנשים עם אותם העדפות כמו שלהם.
מאמינה שזה יכול ליצור הכרויות נעימות ונכונות יותר

כמו שיש קהילות של א-מיניים או להטבים, צריך שתהיה גם למי שאוהבים סקס אך ללא חדירה.

Sharoman

New member
ברור לי

הכוונה שלי הייתה שהחתך ככל הנראה כמעט ולא יהיה קיים אם בכלל בעיקר משום שעם אחוז כל כך קטן ספק שאנשים ימצאו את דרכם לקבוצה.
יחד עם זאת את יותר ממוזמנת להישאר ולפתח דיונים על ההעדפות שלך ושל אחרים

אין כמו מציצה מאחת שבולעת

כבר קיבלתי כמה מציצות טובות בחיים, אבל רק מציצות מועטות שבהן גם בלעו את השפיך שלי.
זה גם אחלה לתת מין אוראלי לבחורה, בתנאי שזה עד כמה דקות. מעבר לזה.... לא כיף.
&nbsp
בדר"כ בחורות גם לא יודעות לאונן לגבר.
בסרטים אולי זה בסדר. במציאות זה תנועה גסה מדי מצד הבחורה.
הקיצור- הכי טוב זה כוס. אין כמו כוס....
פעם בחודש גם אפשר לגמור בפנים, זה הכי טוב.

taltal1236

New member
תודה! ואשמח לעיצות וטיפים איך להגיע לאנשים האלה

חוץ מהפורום הזה

אני מגיב לעצמי....

קודם רשמתי משהו ארוך ומיד התחרטתי.
אין לי שום בעיה מוסרית או רגשית עם אנשים שלא אוהבים חדירה, ואני גם לא שותף באף קבוצה של פייסבוק.
זה רק שהנושא קצת משעשע אותי.. קשה לי להסביר בדיוק.
כאילו שאנשים מחפשים להכיר על בסיס נתוני הפתיחה שהם "לא אוהבים חדירה...." יש בזה משהו מאוד משעשע.
מניסיוני האישי לפחות, רשימת "סעיפי הפסילה" הנשיים, אינסופית. זו אכן רשימה אינסופית שבה כל סעיף פסילה יותר הזוי מקודמו. שוב, מניסיוני האישי. אנטי חדירה, זה בעצם תנאי שלילי ( כמעט כמו פסילה ).

עוד מניסיוני האישי, שנשים אוהבות לדבר ולהתבטא בעניין ניסיונן ונטיותיהן , זאת אף יותר מאשר מימוש הנטיות עצמן. וגם זה משעשע אותי קצת.

באופן אישי, אני חושב שהמחסור ביחסי מין, הוא בעיה הרבה יותר חריפה מאשר טיב הסקס עצמו, ואם הסקס עצמו בכלל שווה משהו.
לפחות בהשקפה גברית זה כך. מחסור...
אולי כדאי להקים קבוצת פייסבוק לחרמנים מכוערים נטולי כל חיי מין מכל סוג?
אני מוכן להירשם ראשון.

dare devil ית

New member
אפשר לשאול למה את לא אוהבת חדירה?

כאב?
האקט אצמו לא ניראה לך?
סתם לא נעים?

mb261414

New member
נו זה נשמע כמו עיסוק מחקרי מצומצם

מה זה לא אוהבים חדירה? אולי רוצים להימנע מחדירה כדי לבחון דרכים אחרות להינות מסקס? זה ממשנשמע אבסורד. הרי החדירה מייצרת את הריאקציה או שמתקרבים או שמתרחקים. זה כמו חשמל. שקע לתקע.
ההנאה ממין מגיעה כאשר שני אנשיםרוצים להיות בחדר ולהינות ביחד. אינטימיות. ולא חייב חדירה בשביללגמור. למרות שמבחינה \יולוגית יש סיבה לכך שהגבר גומר מהר. אחד סף הרגישות שלו יכולה להיות גבוהה יכול להיות שהוא בעצמו עושה את זה עם סמים לדוגמא זה מגביר את הרגישות. בכל מקרה, ביולוגית גברים צריכים לגמור מהר.

למעלה