האם יש אנשים שמתפרנסים רק מכתיבת תוכן?

עבודה מהבית

עבודה מהבית היא בהחלט רלוונטית בעולמות התוכן והדיגיטל. אבל אתה צריך להבין שזה לא יכול להיות בפורמט של שכיר אלא רק בפורמט של פרילאנס. כל מעסיק שמשלם לך משכורת ירצה שתהיה נוכח במשרד. יכול להיות שיסכים ליום אחד של עבודה מהבית, אבל לא יותר מזה. וזה לאו דווקא תפישה מיושנת. יש חשיבות בבניית צוות, בניית שייכות לארגון, גמישות בהגדרות התפקיד ועוד. אם כל אלה לא מעניינים אותך - וזה לגיטימי לגמרי - אתה צריך לפתוח תיק במס הכנסה ולעבוד כפרילאנס שמציע את שירותיו המקצועיים. חשוב שתהיה מודע לכך שזה ידרוש ממך הרבה יותר יוזמה במציאת פרויקטים.
שיהיה בהצלחה!

Lhuna1

New member
אני חושבת שאם תעבוד במקום טוב עם אנשים שכיף לך בחברתם

אז תרגיש אחרת.
אני עובדת יום אחד בשבוע מהבית ולמרות שזה מקל עלי מבחינת הנסיעות לעבודה, לא הייתי רוצה לעבוד מהבית שבוע שלם.
זה אומר להיות כל היום סגור בבית לבד. יש בזה גם כיף מסויים והרבה נוחות, אבל בסופו של דבר גם כיף שיש סביבך חברה ואנשים לדבר ולצחוק איתם ולא לשבת כל היום לבד עם המחשב שלך.
אז יום-יומיים בשבוע זה סבבה, אבל לא כל הזמן - בעיני.
ואני לגמרי מבינה למה זה קורץ לך.
גם לגבי "שייכות לארגון" אני לגמרי מבינה וגם נרתעת מביטויים כאלו, אבל כשאני במקום שכיף ונעים לי בו (וכאמור זה בעיקר תלוי באנשים שסביבי ועד כמה הם באותו ראש איתי) אז זה כבר לא מרגיש כמו שעבוד.
כדאי לנסות למצוא מקום עבודה עם אנשים שכיף לך בחברתם. בעיני זה המפתח.
&nbsp

האם יש אנשים שמתפרנסים רק מכתיבת תוכן?

שלום,
אני עובד בתחום האינטרנט, ואני רואה את המחירים שמשלמים על מאמרים איכותיים, וגם פחות איכותיים. יש כל מיני ספקים, הם עובדים מהבית כמובן, אבל אני לא חושב שזו העבודה העיקרית שלהם, מעניין אותי לדעת האם זה משהו שאפשר להגיע איתו למשכורת נורמלית? יש מספיק עבודה בתחום?
כי חשבתי על זה: באנגלית יש המון הודים שכותבים בגרושים, ובשפות אחרות זה כל מקרה לגופו, במקרה של עברית יש וואקום. מכיוון שדוברי עברית משכילים שיודעים לכתוב לא יעבדו בכזה דבר למשך הרבה זמן, וזו גם המטרה שלי, להתפרנס מזה לשנה-שנתיים. יש כאן אנשים שעובדים בזה משרה מלאה או מכירים כאלו?
אני נכון להיום נאלץ להגיע למשרד משמים בשביל אותה עבודה שאני יכול לעשות מהבית (לא כתיבה). נמאס מזה כבר.
*בהודעה לא השקעתי כמו שאני משקיע במאמר אז לא לשפוט לפי זה;)

עבודה בכתיבת תוכן

אנשים אכן מתפאנסים מכתיבת תוכן, אבל אני לא בטוחה שרק מכתיבה מהבית.
אם תיכנס לפורטלי הדרושים למיניהם תראה די הרבה משרות לכותבי תוכן שכירים במשרה מלאה. בד"כ זו משרה שמשלבת גם ניהול אתר החברה או ניהול מדיה חברתית.
האם לזה התכוונת?
אם אתה שואל רק לגבי כתיבה כפירלאנס, אני באמת לא בטוחה. אני מאמינה שכמו בכל דבר אחר, אם אתה טוב במה שאתה עושה, נחוש ומתמיד ויודע גם לשןןק את עצמך ולייצר עבודה - אז תגיע גם לפרנסה ראויה.

למעלה