עוגה בחושה עם -4 תפוחי-עץ גדולים ,וזה המתכון:
מתכון לעוגת תפוחים בחושה,קלה להכנה:
 
מערבבים בקערה 4 תפוחים ,(חתוכים לקוביות קטנות)
כפית קינמון ו-2 כפות סוכר חום.
 
במטרפה לטרוף 4 ביצים עם 2 כוסות סוכר -חום, (בכוסות ח"פ)
ולטרוף בקערה כ-חצי דקה עד לקבלת מרקם תפוח ואוורירי.
ולהוסיף:
כוס ח"פ שמן-קנולה
3 כפות שיבולת -שועל ,
קורט מלח
1/4 כפית קינמון,
ולערבב היטב.
 
לבסוף, להוסיף: 3 כפות קמח כוסמין-מלא , וכפית אבקת -אפיה
 
לערבב ולצקת מיד לתבנית .(הכנתי בתבנית אינגליש-קייק מסיליקון )
האפיה בתנור המחומם מראש ל-180 מעלות חום , כ- 20 -25 דקות מכול צד.