האם יש אפשרות להתקין גרסה 2.2 על מכשיר נקסוס

trainer111

New member
האם יש אפשרות להתקין גרסה 2.2 על מכשיר נקסוס

שמגיע במקור עם גרסה 2.3?

trainer111

New member
אולי כי חשבתי שאולי המפעילות הסלולריות

המקומיות תומכות יותר בגרסה 2.2..........אני לא מבין בתחום.

אין תמיכה רשמית של מפעילות הסלולר בנקסוס S/1

ולכן מומלץ להתקין את הגרסא העדכנית ביותר שקיימת עבור המכשיר שלך.

trainer111

New member
מקווה שמותר פעם אחת: מעוניין להחליף נקסוס

אס שברשותי שלושה שבועות , עם חשבונית ואחריות.........בגלקסי במצב דומה, אשמח לשמוע ממתענינים.

shlox

New member
תוכל לספר מה מפריע לך בנקסוס לעומת הגלקסי?

trainer111

New member
מה שמפריע לי בנקסוס לעומת הגלקסי:

1. למרות שיש מצלמת וידאו קדמית, אין תמיכה בשיחות וידאו למנויים סלולריים אחרים. 2. אין זום מובנה במצלמה. 3. אין רדיו בילט אין. 4. ביקשתי שיורידו לי את העברית המלאה כדי שאוכל לקבל עידכונים מגוגל........מה שהשאיר אותי עם מקלדת בעברית, אבל בלי יישור לימין, והמון מילים הפוכות וגם מספרים הפוכים. 5. האנדרויד 2.3 לא נתמכת על ידי חברות הסלולר בארץ, מה שחוסם שרותי רשת שלהם במידת הצורך והחשק. 6. אין טי.וי אאוט כמו בגלקסי. מצד שני, המכשיר יפהפה, מהיר ביותר, ויש לו פלאש למצלמה בניגוד לגלקסי שמגיע נטול פלאש מצלמה. שורה תחתונה: חשבתי לתומי שהנקסוס מתקדם יותר בכל פרמטר מהגלקסי, ומסתבר שטעיתי.

voguemaster

New member
אומנם לי יש גלקסי

אבל נדמה לי שכל הנושא של שיחות וידאו למנויים אחרים וכן כל הקטע של שירותי רשת זה רק עניין של הגדרות של הרשת וה-APNים. לפי דעתי יש פתרונות לדברים האלה. המצב עם העברית קצת יותר מוזר. יש לא מעט מקלדות ולא מעט דברים שצריך לעשות כדי לקבל עברית טובה. יש ROMים לזה לגלקסי כי הוא ותיק יותר. אני אישית עם הרום של סלקום (וקרנל חדש) והעברית בו מצוינת. אם יש לך כח וזמן, תחקור איך לשפר את העברית בטלפון שלך. אני מניח שיש לך 2.3 מקורית. מה שאני לא אוהב באנדרויד המקורית זה שלפעמים היא חסרת THEME או עיצוב מעניין. נניח התפריטים הרגילים הם בכיתוב לבן. אפליקצית ה-SMS היא שחור ע"ג לבן לעומת זו שיצרו בסמסונג ישראל שהיא דווקא יפה יותר לדעתי. גם אפליקצית הטלפון נראית פחות טוב בעיניי. כל הסיבות האלה גומרות לי לחשוב שעדיף להתקין ROM אחר על הטלפון, כמו במקרה שלך. ניסית לראות אם יש ROMים לנקסוס ?

למעלה