האם יש אתר ישראלי לתשוקות? אם לא... חבל מאוד... מעניין מי יעשה...
P Passion4Life New member 13/12/03 #1 האם יש אתר ישראלי לתשוקות? ../images/Emo104.gif אם לא... חבל מאוד... מעניין מי יעשה...
S shambi New member 13/12/03 #2 לפי מה שהבנתי.. בקרוב יפתח אתר ישראלי לתשוקות על ידי סאופספאן .. קצת סבלנות [ואני בטוחה שיש לך אחרת לא היית רואה את הסידרה, והמבין יבין..]
לפי מה שהבנתי.. בקרוב יפתח אתר ישראלי לתשוקות על ידי סאופספאן .. קצת סבלנות [ואני בטוחה שיש לך אחרת לא היית רואה את הסידרה, והמבין יבין..]
P Passion4Life New member 13/12/03 #3 מה הקשר???? ../images/Emo2.gif אם לא היה לי אתר לא הייתי רואה את הסדרה? אלוהים מה הקשר? (לפי דעתי עדיף שלא תאמרי שטויות. איך אני?)
מה הקשר???? ../images/Emo2.gif אם לא היה לי אתר לא הייתי רואה את הסדרה? אלוהים מה הקשר? (לפי דעתי עדיף שלא תאמרי שטויות. איך אני?)
S shuis4ever New member 13/12/03 #4 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif WTF
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif WTF
S soapsfan New member 13/12/03 #5 למה להתעצבן? היטא אמרה פשוט שהולך להיפתח אתר,אז תיאזרי בסבלנות[והיא התכוונה שתשוקות איטית אז סבלנות כנראה יש לך..לא להתעצבן!]
למה להתעצבן? היטא אמרה פשוט שהולך להיפתח אתר,אז תיאזרי בסבלנות[והיא התכוונה שתשוקות איטית אז סבלנות כנראה יש לך..לא להתעצבן!]
P Principesa Reut New member 13/12/03 #7 לא להתעצבן...../images/Emo70.gif היא התכוונה שבטח יש לך סבלנות, לא בטח יש לך אתר.... כלומר - תשוקות היא סדרה שזזה כל כך לאט ששאם יש לך סבלנות לראות את הסדרה בטח יש לך גם סבלנות עד שהאתר יעלה..
לא להתעצבן...../images/Emo70.gif היא התכוונה שבטח יש לך סבלנות, לא בטח יש לך אתר.... כלומר - תשוקות היא סדרה שזזה כל כך לאט ששאם יש לך סבלנות לראות את הסדרה בטח יש לך גם סבלנות עד שהאתר יעלה..