האם יש אתר (עדיף בעברית) להוראות הרכבה של רהיטים מעץ? מיועד לבניה עצמית לגמרי ולא משהו קנוי
א איש מדליק1 New member 22/11/09 #1 האם יש אתר (עדיף בעברית) להוראות הרכבה של רהיטים מעץ? מיועד לבניה עצמית לגמרי ולא משהו קנוי
Y yulevi New member 22/11/09 #2 בעברית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אך בקישורים שבדף הפורום ,ישנם קישורים לאתרי תוכניות חינם, תוכל להעזר בגוגל לתרגום
בעברית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אך בקישורים שבדף הפורום ,ישנם קישורים לאתרי תוכניות חינם, תוכל להעזר בגוגל לתרגום
א איש מדליק1 New member 24/11/09 #4 בקישורים מצאתי התייחסות אחת להוראות הרכבה וזה לא כ"כ מה שאני מחפש. אני מחפש משהו קליל, עדיף עם תמונות. אני רוצה לבנות רהיטים פשוטים ולראות אם רעיון בניה עצמית מתאים לי. הכוונה לכסאות, שולחנות בתור התחלה
בקישורים מצאתי התייחסות אחת להוראות הרכבה וזה לא כ"כ מה שאני מחפש. אני מחפש משהו קליל, עדיף עם תמונות. אני רוצה לבנות רהיטים פשוטים ולראות אם רעיון בניה עצמית מתאים לי. הכוונה לכסאות, שולחנות בתור התחלה
Y yulevi New member 24/11/09 #5 תתחיל בארונית קטנה ,כסאות ושולחנות זה לשלבים מתקדמים יותר,בניית כסא לדוגמא היא די מורכבת יחסית למתחילים
תתחיל בארונית קטנה ,כסאות ושולחנות זה לשלבים מתקדמים יותר,בניית כסא לדוגמא היא די מורכבת יחסית למתחילים
M milch New member 22/11/09 #3 נסה לחשוב מה הכי חשוב לך להתחיל בוא נתחיל, שאל לגבי פרוייקט מסוים, אני בטוח שיהיו מספיק עוזרים, כולל אותי, והכל בעברית.
נסה לחשוב מה הכי חשוב לך להתחיל בוא נתחיל, שאל לגבי פרוייקט מסוים, אני בטוח שיהיו מספיק עוזרים, כולל אותי, והכל בעברית.
י יאיר דוידמן New member 24/11/09 #6 רהיטים מעץ? יש אתר שבו גם מראים וגם מלמדים כיצד לעשותו וכל בעיברית. שמו הוא: www.homeaid.co.il