האם יש באמת גורל-או שהכל מקריות?

האם יש באמת גורל-או שהכל מקריות?

אתם אולי זוכרים אותי,הייתי כאן בעבר,כשעוד הייתי תמימה והאמנתי שניתן להציל את נישואי. מאז דברים רק התדרדרו במדרון,ללא דבר שיעצור את הסחף.... בעלי עזב אותי עם המזכירה הצעירה שלו,עכשיו הם חיים יחד,ואני בזבזתי 20 שנות נישואים לחינם.... 20 שנים מחיי,ילדי כעת בצבא,ואני לבדי בבית,משוטטת בין החדרים הריקים כבסיוט מתמשך... האם יש דבר כזה הנקרא גורל? או שהכל בחיינו מבוסס על מקריות מקוללת ובלתי נתנת לחיזוי או שינוי?

רסקול

New member
למה לא להסתכל על חצי הכוס המלאה

נשארת עם רכוש - דירה. תמכרי אותה, תקני דירה קטנה שמתאימה לך. בשארית הכסף תעשי "מייקאוור" רציני ותגיעי עם חתיך שצעיר ממך ב- 20 שנים למשרד של בעלך ותוציאי לו את העיניים, ובגדול. כך דבר ראשון את מוטלת את המושכות על "הגורל" או "המזל", כי אין דבר כזה "גורל" או "מזל" - יש יכולת קריאה של המצב בו נמצאים, הבנה-הפנמה של המשתנים השונים והחלטה לביצוע. בהצלחה ושילך בעלך לשעבר לעזאזל.

סויה 1

New member
האם יש גורל?

מצטערת לא מאמינה בגורל ולא במקריות. אימי זיכרונה לברכה הייתה תמיד אומרת:"איך שתציעי את המיטה כך תישני בה". בפולנית זה נישמע יותר טוב. קודם כל לא ביזבזת את חייך יש לך ילדים שאני בטוחה ממלאים את חייך באושר רב, ולפי חשבוני את עדיין אישה צעירה. תנגבי את הרוק מהפנים ,ותוציאי מייד מהראש את כל המחשבותהשליליות והמעוותות בקשר לעצמך. הבעייה היה לא שלך הבעייה היא שלו.הוא המנייק האידיוט. תרימי את הראש ותבני את חייך מחדש ,עם גבר או בלעדיו.

TAINTED SAINT

New member
נבגדת יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

את עדיין צעירה,האמיני לי,וחייך עתה רק מתחילים,מעבר לעובדה שיש לך ילדים שכעת בשלבי "פריחה מהקן",והם יהיו שם תמיד בשבילך,מעכשיו זכית בחרות שלך מחדש,ונכון שתחושת החופש יכולה להפחיד-ראי את כל הצרות שגרמו בני ישראל למשה במדבר, את דרישתם לשוב ולהיות עבדים במצרים..... בהתחלה אכן מפחיד,וקשה להתרגל לכך שמעתה תצטרכי לסמוך קודם כל על עצמך,אך מצד שני זכית בחופש להחליט לעצמך על שאת מתעתדת לעשות מעתה ואילך.... אולי ההתחלה מאוד קשה,והבדידות לוחצת ומדאיגה,אך מצד שני את חופשייה לחפש חברים\ות חדשים,להתנסות בחויות חדשות, ואם יותר לי להציע-תתחילי ברגל ימין את מסעך,פנקי את עצמך בנסיעה,לארץ\לחו'ל,ההחלטה בידך,לפעמים התבוננות במצב מסוים ממקום מרוחק עוזרת לראותו בפרספקטיבה אחרת.... שיהיה לך סוף שבוע נהדר TAINTED SAINT

סוריאל

New member
קצר ולעניין

מקריות ניתנת לחיזוי - כל מדעי הטבע מבוססים על כך. גורל, לעומת זאת, אינו ניתן לחיזוי ולא לשינוי. אפילו זבס, אבינו המבורך, שקל במאזני הזהב שלו את תוצאות הקרב בין האכאים לטרויים לפני שבחר לו צד. אי לכך ובהתאם לזאת יש להרוג את הגורל (אגב, כך תורגם שם הסרט Lucky number Sleven. סרט חביב דוקא). כיצד עושים זאת? מתעלמים ממנו. במקרה זה, מה שאינך רואה באמת איננו קיים. קחי את עצמך בידיים, יקירתי. נכון שלא רק את קובעת מה שיקרה לך*, אבל יש לך אחריות רבה מאוד להמשך תולדותייך. בהצלחה בחייך החדשים! (הנה. אמרתי את זה. מצטער, לא הצלחתי להתאפק) *אם פתאום יפול עלייך פסנתר, למשל, עתידך ישתנה לבלי הכר מבלי שתהיה לך כל השפעה על כך.

שימי848

New member
מאמי. כואב. אבל עכשיו את חופשיה.

חמודה העשרים שנה שהיית נשואה הם ממש לא בזבוז. היו רגעים שמחים. יש ילדים .בזבוז? פרק שנגמר...! אני כבר מזמן הגעתי למסקנה שלא שוה לעצור בחיים. תמשיכי הלאה כמו גבר...)אופס.( בהצלחה

SINFULLY SEXY

New member
שימי מאמי../images/Emo190.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo70.gif

|היא לא המאמי שלך ולא חמודה בישבילך!!! תישמור ת'תרגילים שלך להתחיל עים נשים בימצוקה למקומות אחרים-זה שכואב לה והיא במשבר עכשיו לא אומר שזה הצ'אנס שלך איתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נבגדת וכואבת אחותי-אני יודעת שאני לא בידיוק מי שאת תאהבי ליראות עונה לך,אבל אני אף פעם לא היסכמתי שגבר יתגרש מאישתו בישבילי,אז אולי זה גם משהו... אני יכולה לומר לך כאישה לאישה-הזמן יעשה את שלו ואת תצאי מזה מחוזקת,נכון שכרגע הכל ניראה שחור ורע,אבל יבואו גם ימים יותר טובים-תחכי ותיראי-אבל עד אז תיזהרי מכל הזאבים על שתיים שינסו לנצל ת'מצב שלך!!!!!את עכשיו חסרת ביטחון ובודדה וממש טרף קל בישבילם-אל תעשי טעויות ותיתני להם לנצל ת'מצב שלך!!!!
........

המון תודות מעומק ליבי לכולכם !!!

אני אסירת תודה לכם על הפרגון והתמיכה,על העצות ועל היחס החם !!! אני מודה לכל אחד ואחת מכם שהקדישו לי מזמנם כדי ליעץ לי,כל אחד ואחת בדרכו שלו,עם הומור ועם המון רצון טוב,ועל כך תבורכו !!! אתם לא תאמינו כמה פעמים קראתי את שכתבתם לי כאן !!! אני לא מרבה להכנס לפורומים אחרים,אך אני בטוחה שאין עוד פורום כמו שלכם בעולם !!! למרות כל הציניות וההומור שלכם,אתם כולכם עם לבבות טהורים,ונשמות טובות,עזרתם לי בלי להכיר אותי,ובלי כל תמורה,וזה אומר הכל עליכם !!! אוהבת ומודה לכם !!! וכן,אני בהחלט אנסה לאמץ לפחות חלק מימה שהצעתם לי-אני לוקחת אותכם ברצינות,אין לי ספק שאתם יודעים על מה אתם מדברים.

למעלה