מה שחמוץ לא אומר
שאין בו סוכרים
בלימון יש לא פחות סוכרים מבתפוז.
המאמר נראה לי בולשיטי.
בחלב ומוצריו יש המון לקטוז - סוג של סוכר
בכל הפירות יש סוכר והרבה.
באננס יש המון סוכר!!!!!!!!!!!!
אז מה אם הם מכילים אנזימים שמזרזים את חילוף החומרים.....
אבל הם מוסיפים סוכרים .
וסוכרים הופכים לשומנים...
רק הפפיה הישראלית שאינה מתוקה, ויש בה מעט סוכרים היא הפרי היחידי שאולי באמת בגלל הפאפאין שבו מסייע לחילוף חומרים, פפאין הוא אנזים מפרק חלבונים
גינג'ר , חזרת, לא כתוב כמה צריך לאכול כדי שתהיה השפעה.