האם יש בזה משהו?...

ליבי3617

New member
רפרפתי במאמר

יכול להיות שאותם מוצרים תורמים לדיאטה.
מצד שני מוצרי חלב יכול להיות בהם סוכר (אגב, ככל שהמוצר חמוץ יותר למיטב ידיעתי הוא בריא יותר).
הכרוב על נגזרותיו לא מומלץ לכאלה שסובלים מבלוטת התריס.

תה ירוק ידוע.

מעבר לזה מעניין יהיה לשמוע מה יש לדיאטניות לומר בנושא.
שלחתי לחוות דעתן
 

אבשלום68

New member
מה שחמוץ לא אומר

שאין בו סוכרים
בלימון יש לא פחות סוכרים מבתפוז.
המאמר נראה לי בולשיטי.
בחלב ומוצריו יש המון לקטוז - סוג של סוכר
בכל הפירות יש סוכר והרבה.
באננס יש המון סוכר!!!!!!!!!!!!
אז מה אם הם מכילים אנזימים שמזרזים את חילוף החומרים.....
אבל הם מוסיפים סוכרים .
וסוכרים הופכים לשומנים...
רק הפפיה הישראלית שאינה מתוקה, ויש בה מעט סוכרים היא הפרי היחידי שאולי באמת בגלל הפאפאין שבו מסייע לחילוף חומרים, פפאין הוא אנזים מפרק חלבונים
גינג'ר , חזרת, לא כתוב כמה צריך לאכול כדי שתהיה השפעה.
 

ליבי3617

New member
לא מדברת על פירות אלא על מוצרי חלב

לבן ויוגורט עדיפים על גבינה לבנה למשל. יכול להיות בגלל הלקטוז.
בפירות בהחלט יש סוכר וצריך להיזהר בזה. חולי סכרת למשל - לא להגזים.

עושה רושם שאתה מבין הרבה בירקות ופירות.
בכלל במפגשים אתה יודע, מביאים אוכל.
נראה לי שנוכל בהחלט לסמוך עליך
 
למעלה