האם יש דבר כזה גורל תקוע?

Foster

New member
האם יש דבר כזה גורל תקוע?

ככה אני מרגיש לפעמים. כאילו ששנים דברים שלאחרים באים בקלות, אצלנו כלל לא באים, ואם כן אז ברגע האחרון זה מתבטל כאילו שמו רגל כדי שלא ייצא לפועל. מי חווה דבר דומה?

אני לא באה לעקוץ אותך

אבל זה מה שנקרא לחשוב שלילי ואם היית רואה את הסרט הסוד היית מבין אחרת. בלי קשר לסרט הסוד זה משהו שלמדתי בהילינג דומה מושך דומה שלילי מושך שלילי בדיוק כמו מגנט ששמים על המקרר אתה יכול לבחור . וכן הייתי בתקופה כמו שלך לפני 8 שנים שלא ממש הבנתי למה אני לא מצליחה לצעוד ולפרוח כמו אחרים . עד שהבנתי שאחרים לא אמורים לענין אותי, ו אני זאת שמושכת במושכות של הסוס. ואחרים התמגנטו אלי כי טוב לי . ולא ההפך.

שלום וחג נשמח

הייתי מחליף אולי מילה אחת בהודעה שלך, במקום "דברים לאחרים באים בקלות" הייתי כותב דברים שלאחרים באים בפשטות. הם לא גילו את סוד הקלות, הם גילו את סוד הפשטות, הקלות באה מאליה. שתפשט את הדברים, שלא תסתבך ותתפתל ותחשוב למה לא אלא למה כן, הדברים יבואו גם לך בקלות. אצל הטבע שום דבר הוא לא אישי, הכל עסקים. הטבע לא לקח אותך כפרוייקט, הכל פתוח. יעקב

זו אמונה...Foster

אתה מתמקד וחווה רק חלק מהמכלול שבך קח דף נייר ושב עם עצמך ברגוע וערוך רשימה, זו תהיה רשימה של דברים שאתה עושה בקלות. התחל בניסים הקטנים כגון 'נשימה' 'פעימת לב' וכו' דברים קטנים ושאינם נחשבים למי יודע מה...אני מניח שתמצא כאלה שבאים לך בקלות רבה שלא תיארת לעצמך כמה. ולידיעתך שישנם כאלה שנלחמים ברגע זה על שאיפת אויר אחת נוספת, ואחרים לא עולה בידם לעשות את מה שברשימתך תכתוב כנעשים בהיסח דעתך מה שמביא אותי למסקנה שהכותרת שכתבתי דווקא די נבונה אז תתמקד בהתאם ותאמין אחרת

למעלה