האם יש דבר כזה, הפסקה?

איתי999

New member
האם יש דבר כזה, הפסקה?

אם מרגישים שלא כל כך טוב בקשר בזמן האחרון ורוצים קצת ספייס, לצאת קצת, לראות בחורות אחרות ולבדוק דברים ממרחק, כדי אולי, לראות דברים אחרים, בפרופורציה שונה? אתן חושבות שהפסקה תהיה נכונה? או שאולי הפסקה זו רק מילה מחליפה לפרידה ובעצם אחרי הפסקה אין חזרה? ואולי זה מצד שני יעשה טוב לשני הצדדים? ייתן להם קצת זמן לחשוב ואם הם באמת אוהבים הם ימצאו את הדרך חזרה לחיים משותפים? מה אתן אומרות, ומה אתם אומרים?

Vdrums

New member
הפסקה זה נשמע תירוץ כזה

כשלא יודעים אם הקשר הוא נכון. מצד אחד מורגלים לבן זוג ומפחדים להיפרד מצד שני נראה שזה אולי מיצה את עצמו. אז המציאו את ה"הפסקה" מונח די מטופש לדעתי, כי נניח ובהפסקה תמצא מישהי אחרת, אז בעצם ההפסקה מתבטלת לא? וזה הופך לפרידה מה שעושה את זה לעוד יותר מגוחך. אם לא מתאים אז נפרדים וכמו שאמרת אם זוג צריך להיות ביחד הוא יהיה ואם לא אז לא. לא צריך להמציא מונחים מטופשים.

niva99

New member
ההפסקה =../images/Emo62.gif אזהרה.

משהו בקשר מתחיל להתפספס .(זוהי התחלת הסוף). מאין איתות של די לי אבל אין לי עדיין אומץ לנתק... -בדכ' מי שיוזם את "ההפסקה" זה אותו אחד/ת שנמאס לו והוא בטוח שיסתדר נפלא...

LCA

New member
אם זוג

מכריז על הפסקה ביחסים ואחד מבני הזוג מוצא מישהו בזמן ההפסקה, זה נחשב בגידה?

Vdrums

New member
לפי מיטב הבנתי במונח המטופש הזה

אז לא. הפסקה פירושה חופשיות טוטאלית. פשוט מגוחך...

LCA

New member
בפרק ישן של "חברים"

רוס היה עם מישהי בזמן שהוא היה בפסק זמן עם ריצ'ל.. כשהיא גילתה את זה, היא כעסה עליו והוא כל הזמן אמר שהם היו בהפסקה.. בגידה או לא? למה יש אנשים שרואים את זה כבגידה ואחרים לא?

Vdrums

New member
כי קל לפרש מושג שהוא לא חד משמעי

לאיזה כיוון שרוצים. we were on a break!!!

ס22ית

New member
"פסק זמן"

משהו שפעם האמנתי שהגיוני ונכון- ובגללו אכלתי יותר מידי חרא בהמשך והחלטתי שמבחינתי אין דבר כזה יותר..מי שצריך לקחת ממני מרחק לא רוצה אותי ואין לו לאן לחזור.

מוותק

New member
יש משפט שאומר ש"אם יש ספק אז

אין ספק..." ואני בהחלט חושבת שהוא נכון. אם מגיעים להפסקה, אז כנראה שהפרידה קרובה מתמיד, ואם זה המצב אז ההפסקה מיותרת... אם רוצים להיות ביחד צריך לנסות לפתור את הבעיות. ולחשוב שלקחת הפסקה, ולא להיות בקשר כמה ימים יעשה טוב לזוגיות זה באמת מגוחך...

liz_liz

New member
המממממ...

הפסקה שלוקחים הפסקה ממשיכים הלאה ... וזה מביא את סיום הקשר .

למעלה