נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
האם אפשר ע"י כבל USB ל-USB לעשות את זה?
אם לא, האם יש דרך אחרת?
אם לא, האם יש דרך אחרת?
כשהמחשב תקול אז מבחינתי זה אומר שהמחשב לא עובד כראוי ולכן לא ניתן לבצע את מה שיואב הציע. לפרק הרד דיסק ולחבר למחשב אחר.האם אפשר ע"י כבל USB ל-USB לעשות את זה?
אם לא, האם יש דרך אחרת?
לא עובד בכלל, חשבתי שע"י כבל USB ל-USB זה כאילו שאני מפרקת את ההארד דיסק מהמחשב הישן ומחברת אותו למחשב החדש?כשהמחשב תקול אז מבחינתי זה אומר שהמחשב לא עובד כראוי ולכן לא ניתן לבצע את מה שיואב הציע. לפרק הרד דיסק ולחבר למחשב אחר.
אפשר לחבר כונן ישן בעזרת כבל usb כאשר יש מתאם מיוחד מהכבל לכונן. במצב הזה צריך לפרק את הכונן הישן מהמחשב הישן ואז לחבר אותו למחשב אותו בעזרת המתאם. אני מנסה להבין מה את מנסה לחסוך. מחשב ישן לא מעביר חשמל ולא מעביר מידע. איך את רוצה להעביר את המידע מהמחשב הישן? בלי לפרק את הכונן מהמחשב שלא עובד?לא עובד בכלל, חשבתי שע"י כבל USB ל-USB זה כאילו שאני מפרקת את ההארד דיסק מהמחשב הישן ומחברת אותו למחשב החדש?
בהנחה שחיבור החוטים קיים בין הכונן שנמצא בתוך המחשב הישן, למה שלא אוכל להשתמש ב-USB של המחשב הישן שייקרא את הכונן הישן דרך המחשב החדש ע"י כבל USB ל-USB?אפשר לחבר כונן ישן בעזרת כבל usb כאשר יש מתאם מיוחד מהכבל לכונן. במצב הזה צריך לפרק את הכונן הישן מהמחשב הישן ואז לחבר אותו למחשב אותו בעזרת המתאם. אני מנסה להבין מה את מנסה לחסוך. מחשב ישן לא מעביר חשמל ולא מעביר מידע. איך את רוצה להעביר את המידע מהמחשב הישן? בלי לפרק את הכונן מהמחשב שלא עובד?
זה באמת כזה כזה להוציא דיסק קשיח , לחבר אותו לחדש זמנית כפי שצריך, להעביר ממנו את המידע לדיסק חדש, להחזיר אותו לישן? ככה עשו עושים ויעשו בלי תסבוכות ושאלות שהתשובה שלהם אי אפשר פשוט. בחיי זה לא מצריך לימודי טכנאות מחשב לעשות את זה.בהנחה שחיבור החוטים קיים בין הכונן שנמצא בתוך המחשב הישן, למה שלא אוכל להשתמש ב-USB של המחשב הישן שייקרא את הכונן הישן דרך המחשב החדש ע"י כבל USB ל-USB?
כי במחשב "מת" הכול לא פועל גם לא ה- USB.בהנחה שחיבור החוטים קיים בין הכונן שנמצא בתוך המחשב הישן, למה שלא אוכל להשתמש ב-USB של המחשב הישן שייקרא את הכונן הישן דרך המחשב החדש ע"י כבל USB ל-USB?
מה ההבדל בין זה לבין כבל מאריך?כי במחשב "מת" הכול לא פועל גם לא ה- USB.
אולי צריך בשביל זה איזה תוכנה שמותקנת בשני המחשבים. ואז כשמחברים כבל USB שצד אחד במחשב אחד והצד השני במחשב השני, אז מכל מחשב אפשר לראות את כל הכוננים של המחשב השני ולהעתיק מהם. מעניין אם חשבו על זה.מה ההבדל בין זה לבין כבל מאריך?
לא מבין למה הכוונה "כבל מאריך". כבל מאריך של מה? חיבורי הדיסק אינם חיבורי USB בתוך המחשב. חיבור דיסק במחשב הינו חיבור SATA בנוסף לחיבור מתח.מה ההבדל בין זה לבין כבל מאריך?
רציתי לקבל תשובה נוספת, אבל אם אין ברירה, אפרק אותו.לא מבין למה הכוונה "כבל מאריך". כבל מאריך של מה? חיבורי הדיסק אינם חיבורי USB בתוך המחשב. חיבור דיסק במחשב הינו חיבור SATA בנוסף לחיבור מתח.
נראה לי שאינך רוצה לקבל את התשובה שכבר ניתנה לך - יש להוציא את הדיסק מהמחשב התקול למחשב עובד ורק כך ל"שלוף" את הקבצים הרצויים או כפי שהגדרת "תכולת הדיסק".
צריך מתאם מ- SATA ל-.USB ואז אפשר לחבר דיסק קשיח פנימי בצורה חיצונית.רציתי לקבל תשובה נוספת, אבל אם אין ברירה, אפרק אותו.
האם אותו אפשר לחבר ל-USB של המחשב החדש או שגם את המחשב החדש צריך לפרק ולשים אותו ככונן נוסף לכונן הקיים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.