האם יש דרך פשוטה להטעין קורדינטות |

wild nature

New member
האם יש דרך פשוטה להטעין קורדינטות |

כיצד ניתן להטעין קודינטות למכשיר GPS ללא תוכנת טורבו סידי או תוכנת נוויגטור? בברורה לי הדרך הארוכה של הקלדה ידנית מספר מספר דרך המקשים והתצוגה. אבל האם ניתן ליצר קובץ Excel או קובץ Word בפורמט כלשהוא ולהזין את כל הנתונים יחדיו? אם כן מהו הפורמט ובעזרת איזה סוג קובץ. תודה.

איתי נ

New member
יש גם תכנת אוזי אקספלורר

שיודעת לדבר עם כמה דגמי GPS ולעבוד עם מפות סרוקות. קבצי הנתונים הם בדרך כלל קבצי TXT (לא DOC ולא XLS) שנשמרו עם סיומת מיוחדת. אין לי מושג איך מאורגנים שם הנתונים.

JacobLevin

New member
יש דרך

דרושה הורדה של תוכנה או שתיים. אחזור עם תשובה מפורטת במהלך הסופשבוע.

wild nature

New member
ממתין לתשובתך

ניראה לי מאוד מוזר מה כולם קונים גם GPS וגם תוכנת מפות?

philipooss

New member
תיראה

העיקרון הוא שבתוכנה אתה בונה יותר בקלות את המסלול שאתה מתכנן לעשות וגם יש כל מיני פונקציות ואפשרויות שיש במחשב ביתי אבל אין בG.P.S כמו זיכרון יותר גדול לשמור בו את כל המסולים שעברת בשנה האחרונה מפות יותר מפורטות ותיכנון מסלול כמו שאמרתי כבר. *אגב כך אותי בערבון מוגבל כלומר אין לי G.P.S אבל זה העיקרון בסך הכל מפות ישרדו לנצח בסופו של דבר לא G.PS ןלא בטיח אני אישית בלי התחושה של הניילון של המפה ביד אני לא רגוע!!

xrafix

New member
תוכנות וקישורים

מכיוון ש GPS זה אביזר מפנק אז תוכנת מפות זה עזר לפינוק אבל לא הכרחי. פשוט עושה את החיים עוד יותר קלים... ולמען הסר ספק - גם אני בעלים של אביזר מפנק זה....
מקום להסתכל במפה, לקחת קואורדינטות בעזרת מד קואורדינטות, ואח"כ להזין אותן ידנית לGPS...(בהתאם לסוג המכשיר שיש לך) הרי בתוכנת מפות אתה פשוט מצביע על הנקודה, יוצר לך את ציר הניווט במחשב הביתי ואח"כ טוען את הציר כפי שאתה רוצה. פשוט יעיל ונוח. בכל מקרה, התוכנות הנפוצות הן: 1. טורבו CD (או הגירסה החדשה - Naviguide ) תוכנה ישראלית, המכילה את מפות סימון שבילים, לא תמיד הגירסה האחרונה.... ניתן לרכוש אותה בחנויות למטייל ועוד מקומות בארץ... 2. אוזי אקספלורר - תוכנה נפוצה מאוד וחביבה. ניתן לטעון לתוכה מפות סרוקות. 3. TrackMaker - חינמית. אישית, אני חושב שהיא חביבה למדי...גם לתוכה אתה יכול לטעון מפות סרוקות. 4. איזי GPS - גם היא חינמית. מאד בסיסית ופחות או יותר מתאימה למה שהגדרת. צירפתי קישורים. בהצלחה.

למעלה