האם יש הופעה במצדה?

olly1

New member
האם יש הופעה במצדה?

האם יש הופעה במצדה השנה?
 

glitter8

New member
בהחלט ב-30 ליוני!

פרטים יתחילו להתפרסם החל משבוע הבא.
 

glitter8

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif פרטים להופעה במצדה

המופע הראשון מתקיים בלילה שבין מוצ"ש-30/06 לבין יום א'-01/07 בשעה 0300 המופע השני מתקיים בלילה שבין יום א' -01/07 לבין יום ב'--02/07 בשעה 0300 דיויד ברוזה מארח את ג'קסון בראון ואת שון קולווין ! אל תגידו שלא ידעתם!! רון- לתשומת ליבך!
 

glitter8

New member
האמת היא שגם אני

עוד לא שמעתי עליהם עד היום ועל החיבור שלהם לדיויד, אבל ערכתי בירור קצר- זמר וזמרת אמריקאיים, שלפי מה שהתרשמתי הם גם "זמרי נדודים" כמו דיויד, אני דוקא חשבתי (וקיוויתי) שהברוזה פייב יהיו האורחים שלו, אבל אני בטוחה שצפויה לנו הפתעה לא פחות טובה... מה שבטוח- כדאי להצטייד בכרטיסים מראש- שנה שעברה להזכירכם- הכרטיסים אזלו !!!! ויומיים לפני ההופעה כבר לא היה עם מי לדבר בקופות, והיו אי נעימויות בעיניין... אז מי שמעוניין, ואל תחכו לרגע האחרון- לבחור תאריך ולהתארגן על כרטיס. על הסעה נדבר מאוחר יותר. (אני בעד ההמלצה של דיויד)
 
אוקיי מי רוצה להצטרף לנסיעה מחיפה?

יש לי מקום לעוד שניים ברכב... אני מאמין שאסע למופע הראשון מי יודע אולי לשנייהם יש לי דירה בערד אולי אני אתנחל שם גם כדי לנוח אז מי שבעיניין שיצור איתי קשר ונראה איך מתארגנים וואי אני מתרגש המופע מצדה האחרון שלי היה מתחיל לנשום תמיד הייתי בחו"ל כשהיה מצדה השנה סופסוף שוב :) ולא יעזור כלום שום מופע של ברוזה לא משתווה למופע מצדה שלו... והייתי בהרבה הופעות שלו... אין מה להשוות!!!
 

glitter8

New member
יש מצב שניסע יחד

אלא אם כן אני אסע לכל הסופ"ש לחברה שלי שגרה בלהבים, תכל'ס...יש עוד זמן...הכי חשוב זה קודם לקנות כרטיסים.... אח"כ נישבור ת'ראש על הגעה..
 

alti26

New member
../images/Emo41.gifהחלה מכירת הכרטיסים בקסטל

שרות אדיב מאוד ההזמנה בוצעה לליל ה30/6 אני הראשון כך נאמר לי אלטמן דודקנייה נעימה לכולם אין שחרורים ואין פציעות בעזרת השם כמו כן גם זוגות טריים מוזמנים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

romens

New member
יש מצב להסעה

בינתיים אני ועמרי בפנים , אני מבין שגם את.. אז יאללה מי עוד רוצה?
 

glitter8

New member
לגבי הסעה-חשוב ביותר!!

תראו- לאחר בירור חלקי ביותר בין חברים בפורום שמתכננים להגיע להופעה ראיתי שרוב החברים מגיעים ברכבים פרטיים עם בני/זוג / חברים / משפחה וכו', לכן אני לא יודעת אם יהיו מספיק אנשים לארגן להסעה כמו שהיתה בשנה שעברה, כמו כן, בגלל שזה יוצא סופשבוע - יש אנשים שפשוט יעשו את הסופש במלון בים המלח או ערד או איפה שבא להם, ויסעו כבר ביום שישי או חמישי, ולכן, (עמרי, רונן- אל תגידו שלא ידעתם , אני אומרת כבר מעכשיו) לא בטוח שתהיה הסעה. א-ב-ל אם בכל זאת, כולל חדשים בפורום שצצים לפתע פתאום לקראת ההופעה (וברוכים הבאים) יהיה מצב למלא הסעה, אז נעשה חושבים מחדש. אני כנראה אהיה בסופ"ש הרלוונטי בדרום אז אשמח לעזור לכם לארגן, אבל לא מבטיחה להיות שם בעצמי... בקיצור, דברו איתי במסן.
 
למעלה