האם יש המלצה לקורס לאנשים עם בטחון

panamamama

New member
האם יש המלצה לקורס לאנשים עם בטחון

נמוך? האם מישהו מכיר קורס או סדנא לאנשים מבוגרים שיש להם בטחון נמוך ובעיות חברתיות, או משהו בסגנון? שואלת בשביל ידיד מאוד טוב שלנו, לפי בקשתו, כי אין לו אינטרנט בבית. האם יש דבר כזה דרך הקופה? גם אם לא, כל המלצה תתקבל.

קופה?

הדרך להתמודד עם ביטחון זה פשוט להכנס למים, לצאת, להכיר אנשים. זה לוקח זמן, יותר זמן מאשר כשקטנים לפי דעתי הקורסים האלה לא שווים את הזמן והכסף המושקע ידוע לי על קורס אחד, תגידי אם מתעניינת. אדם

panamamama

New member
כן אשמח לקבל פרטים על קורס,

אני אמסור לחבר שלנו ושהוא כבר יחליט מה לעשות עם זה. כי לא חושבת שהוא יוכל לקבל בטחון בעצמו. כי אצלו בטחון עצמי נמוך באופן מאוד קיצוני. הוא ממש ביישן ונראה לי שיש לו "חרדה חברתית". תודה מראש

אוקי

הדבר נקרא landmark education http://www.landmarkeducation.co.il/ לפי דעתי הם עיוורים, אם תחייך, הכל יהיה טוב, וכל מני דברים כאלה. אולי זה יעזור לו. נפגשים בעיקר בשפיים או משהו בסגנון אדם

אינטרנט יכול לעזור המון

גם בפיתוח כישורים חברתיים, שיחות וכו' וגם מבחינת החומרים שהוא ימצא שם בחינם תמיד אפשר גם לנסות היפנוזה, מדיטציה, ודברים דומים. יש המון כאלו להעלאת ביטחון עצמי, גם על ידי רופאים מקצועיים. הם עובדים בשיטה שנקראת Suggestion, זה לא היפנוזה כמו בסרטים, אבל זה כן עובד בחלק מהמקרים.

אם הוא מתעניין בזה, שינסה למצוא

מורה טוב לאומנויות לחימה, הן עוזרות לפתח ביטחון עצמי והרבה פעמים הקבוצה החברתית עושה דברים מעבר לשיעורים.

ran412986

New member
יש קבוצת רעים...

זה לא ממש קורס אלא קבוצה כזאת של אנשים שבדרך כלל רובם ככולם הם אנשים שסובלים או סבלו בעבר מבעיות תקשורת וליקויי למידה.

למעלה