האם יש המלצה על תוכנה להסבת תקליטור מוזיקה ל= MP3?
J JustThomas New member 3/6/05 #2 CDex, ולא אחרת =) אם יש לך נגן שתומך בOgg Vorbis, הייתי מציע לעשות ריפ לפורמט הזה. שוקל כמו MP3, אבל הבדל ענקי.
CDex, ולא אחרת =) אם יש לך נגן שתומך בOgg Vorbis, הייתי מציע לעשות ריפ לפורמט הזה. שוקל כמו MP3, אבל הבדל ענקי.
D DrLecter New member 3/6/05 #4 בנוגע לOgg מישהו יכול לומר איזה... נגנים יש שתומכים בפורמט? כי מההשוואה שעשיתי בין הריו,זן,H-10,ואייפוד מיני אף אחד מהם לא תומך. מה שמוביל אותנו למסקנה שעדיין אין נגן מיני בשוק שתומך בOgg
בנוגע לOgg מישהו יכול לומר איזה... נגנים יש שתומכים בפורמט? כי מההשוואה שעשיתי בין הריו,זן,H-10,ואייפוד מיני אף אחד מהם לא תומך. מה שמוביל אותנו למסקנה שעדיין אין נגן מיני בשוק שתומך בOgg
W weird dust New member 3/6/05 #5 אולי מיני מפורסם לא אבל יש נגנים גדטלים כמו ה-H300 או חברים דומים לו. ויש פלאש של אי אודיו שאנחנו ממליצים (G3) וגם הוא תומך. ויש עוד כל מיני מכשירים
אולי מיני מפורסם לא אבל יש נגנים גדטלים כמו ה-H300 או חברים דומים לו. ויש פלאש של אי אודיו שאנחנו ממליצים (G3) וגם הוא תומך. ויש עוד כל מיני מכשירים
T The Experience New member 3/6/05 #6 מה עם AUDIO GRABBER? אני מאוד נהנה מהתוכנה בעלת מגוון אפשרויות רחב ביותר!