האם יש הפרדה בין המהות המאגית לאישית שלנו

arafell

New member
האם יש הפרדה בין המהות המאגית לאישית שלנו

לפני כמה ימים הייתה אצלי תלמידה ששאלה את קלפי הטארוט שאלות שונות, בשני שאלות שונות היא שאלה לגבי, כאשר ללא מודעות, פעם אחת היא שאלה לגבי בהזכרת השם ה"מאגי" שלי ופעם שנייה שאלה בהזכרת שמי הפרטי,(כאשר אני שואל לגבי אני שואל כ"אני", לכן לא קרה לי דבר כזה עד היום) ללא קשר לתשובות, דבר זה עורר בי תהיות שונות שאני מעוניין לחקור ולדעת. 1. האם יש ל"כלים המאגים" שלכן יחס שונה או התייחסות שונה או נפרדת למהות המאגית והאישית שלכם,או שהם "רואים אתכם" כמהות אחת?? 2. האם קרה לכם פעם ששאלתם שאלה בהזכרה שונה של ששמכם, ומה קבלתם?? 3. וכל תגובה בכלל לעניין זה??? ערפל

lily kane

New member
מחשבות בכיוון...לפחות אני מקווה

כאשר ניסתי לקרוא ולחשוב על הדבר הנ"ל הגעתי לכמה מצבים שאלות ומחשבות רבות חדרו לראשי מעבר למה הכלים שלי חושבים האם אני מהות אחת לעצמי ? האם האופי שלי הוא באמת המהות שלי? לפיכך האופי שלי הרי השתנה עם הגיל הבחנה המקום האם גם המהות שלי השתנתה לדעתי? בין יתר הסיבוך שלי עם עצמי היא : "האם האופי שלי הוא באמת המהות שלי?" אני מרגישה שהתשובה היא כן "לפיכך האופי שלי הרי השתנה עם הגיל הבחנה המקום האם גם המהות שלי השתנתה לדעתי?" וכאן אני מרגישה שהתשובה היא לא אני מודה שאלות זהות תמיד גורמת לי לחשוב הרבה בכל אופן לאחר חשיבה מסוימת הגעתי למסקנה שאני מרגישה שהיא נכונה לגבי אני חושבת שאופי הוא חלק הקשור למהות שלי אך לא כולה אני מאמינה שיש בי עומק ורבדים רבים בדרך ואני רואה את האופי שלי כחלק מהרבדים, אני מאמינה שברוב האנשים רב הנסתר על הגלוי פשוט יש לי קושי אמיתי בלראות אדם שבאמת חיי וקם הולך לעבודה מזדיין הולך לישון וזהו זה כל מה שהוא חושב או רוצה מחייו יום אחד ישבתי לי באוטובוס פתאום יצאתי לי מגולגולתי הקטנה והבנתי פאק עוד 10\20\100 שנה אני לא יחיה ראש האדם כיום מסוגל להבין את זמניותו אני בטוחה שלכל אחד יש משהו עמוק יותר שהוא מחביא אז אם האופי הוא לא כל המהות מה כן היא? אני חושבת שאיפשהו יש עוד תפקיד שבנו לעשות רצון שיש לנו מוסבר או לא ועוד אלפי דברים שפשוט צריך לחקור עדיין כל אלא מרכבים את המהות שלי מכאן רציתי לעלות שאלה נוספת אני ישמח עם אנשים יתנו לי את דעתם עד כמה לדעתכם השם המאגי שלכם מייצג את המהות שלכם, אם בכלל?

gwizard

New member
לא

כאשר אני עושה דיוינציה או כישוף אשר נועד להשפיע על אחר אני לא עושה הבדלה לפי שמות כי היא לא באמת קיימת. שמות זה משהו שאנו קובעים לעצמנו ואין להן שום קשר למהות.

neophile

New member
אני לא מתייחס לשם המאגי כקשור למהות בהכרח

למהות אין שם , לאישיות יש שם . אישיות מאגית היא אישיות ... כשאתה מתעלה מעבר לאישיות אתה מתחבר למהות ואז אין הפרדה בין מהות מאגית לאחרת , ישנם רק מהות ואישיות . כאשר במצב הקודם כשיש רק אישיות מאגית אין עדיין קשר למהות . האישיות המאגית היא מרכז כובד אישי אשר מפנה את צומת הלב ללימוד של איזוטריקה .

tontie

New member
התגובה שלי לעיניין הזה

אני מאמין שדברים פשוטים כמו שהם נראים. יש בן אדם ויש טארוט ורק הדיווינציה או האקט המאגי הוא משותף ואם הבנתי אותך נכון זאת הכוונה שלך ל"מהות מאגית" ובתכלס זה לא באמת משנה אם היא משותפת או לא כי אין לך דרך וודאית לדעת את זה עד שלא תתקשר באופן עצמאי עם העולם הרוחני (שזה כבר שלב אחר במאגיה בעיני). בקשר לשאלה 2, חבר סיפר לי פעם שהטארוט לא תמיד נותנות לך את התשובה לשאלה ששאלת ואני חושב שזה נכון. בדיווינציה זה התפקיד שלך לגלות כמה שיותר ממה שאתה מקבל מהטארוט ודווקא אם אתה מקבל תשובה שלא ציפית לה זה יכול להעיד על זה שהצלחת. פריסה טובה תספר לך על כל הגורמים שמשפיעים על השאלה חלק מהם יהיו נסתרים ממך וחלק לא. אתה צריך לשאול את עצמך שאלה אחת, עד כמה הטארוט הם כלי אמין לחיזוי? או בניסוח אחר, אם אני אשאל אותם שאלה לא מנוסחת טוב, האם הם יביאו לי את התשובה הנכונה בכל זאת? בהצלחה אורי

Bartal j

New member
מנסה לענות

. האם יש ל"כלים המאגים" שלכן יחס שונה או התייחסות שונה או נפרדת למהות המאגית והאישית שלכם,או שהם "רואים אתכם" כמהות אחת?? מהות זה דבר מסובך ולוקח זמן ותהליכים שאתה עובר על מנת להבין אותה, אני לא מתביישת להגיד שאני בעצמי לא מצליחה להבין את המהות שלי לגמרי , אבל בדבר אחד אני בטוחה שיש לי מהות אחת לא נפרדת , "האישיות המאגית שלי" או מה שזה לא יהיה ו"אני" זה אותה אחת , כשאני עובר תהליכים שונים שקשורים לנפש גם "האישיות המאגית שלי" משתנה ומתעצבת בהתאם , ככה אני רואה את עצמי לפחות ואני מאמינה שזה מה שהקלפים שלי גם רואים 2. האם קרה לכם פעם ששאלתם שאלה בהזכרה שונה של ששמכם, ומה קבלתם?? אומרים שלכל שם יש עוצמה שונה אולי זה נכון אבל אני חושבת שהכלים שלי "מרגישים" אותי אפילו רק דרך המגע שלי בהם , ויגיבו באותה צורה גם אם אני אקרא ב10 שמות למשל הטארוט שלי הם כל כך חלק ממני בלתי נפרד עד שלא משנה מה יהיה אף אחד לא יצליח לקרוא בהם כמו שאני קוראת בהם באותם קלפים ספציפים כי הם שלי והם חשים אותי כי אני "הבעלים" שלהם שמטפל בהם ברכות בכבוד ובאהבה רבה , לעולם לא אתן שיקרה להם משהו או שחלילה מישהו יגיד משהו רע עליהם לידם , זה נשמע מוזק אבל אני כל כך מחוברת אליהם עד כשפוגעים בהם ואומרים "מה זה סתם ציורים עם תמונות אמונות תפלות" אני רותחת מכעס על מי שהעז לדבר ככה על הקלפים שלי ,זה כאילו שפגעו בי אישית כי יש בהם משהו ממני כבר ולעיתים גם אחרים מרגישים את זה שהקלפים שלי זה פשוט "אני"

זה תלוי כמובן במי שאנחנו

אם האני היומיומי מופרד מה "אני המאגי", ומהווה סוג של כפילות , יתכן ויהיו הבדלים. פרט לכך, אני מתארת לעצמי שזה תלוי בכוונה של השואל, וגם - ארטיפקטים יתכנו תמיד.

moonflim

New member
ממה מורכבת נפש האדם

מכל מה שקראתי יש אוסף של מושגים שונים שלא בהכרך קשורים . האמונה שלי אומרת שיש פה צורך בסיסי לסמנטיקה קודם . מה זה מהות ? מה זו מהות מאגית ? מזה אופי ? מזה אישיות ? או מה הוא גורל

אני עצמי הסתבכתי עם זה

כאב ראש אדיר. בסופו של דבר משמעות הכל אבדה, ועלינו למצוא מונחים חדשים. או משהו כזה.

charlila

New member
ערפל - שם הוא תמצית;

שם לא אמיתי הוא תמצית של משהו אחר. פנייה בשם מחזקת את התמצית האצורה בו. כישוף הוא תלוי-ניסוח - אבל מכיוון שהשפות הנהוגות כיום איבדן את קסמן, או מרביתו, או כיוונו, או עקביותו - הרבה בלגן. כדאי לנסות להיות עקבי. שם אמיתי הוא צעד לעקביות. (דוגמה לשפה שלא איבדה את קסמה:) http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=716964&passok=yes

charlila

New member
תשובה ממצה בקישור למעלה

בקיצור - האמנזיה שירדה על העולם אחרי נפילת מגדל בבל גרמה למלאן שיבושים בקוד המדויק שהשפה היתה.

אולי מדובר באספקטים

אני אתן דוגמא מן היהדות,שלאל יש הרבה מאד שמות ולכל שם יש משמעות ואספקט שונה , אולי השמות או דרך הפניה הם הכותרת לאיך שאנחנו \ או אחרים תופסים או רואים בנו באותו הרגע או באותו הקשר.

למעלה