האם יש חדש בעולם ה- VOIP ?

Ran sch

New member
האם יש חדש בעולם ה- VOIP ?

סתם היו לי כמה רגעים קשים כשראיתי את חבר שלי מנהל שיחה עם חבר מחו"ל במסעדה.... כן נו.. בחינם אתם יודעים

udifpalm

New member
יש 2 תוכנות חינמיות (SIP)

אין סקייפ. אבל כל זה נכתב כאן בעבר, ובטח ידעת. לא?

udifpalm

New member
טעות - ממש לא חינמיות

סתם נפלט לי מהרפלקס

Ran sch

New member
כן... נו ידעתי את זה

אבל ממשיכים לקוות... אני חושש שזה ייתרון מאוד משמעותי של הפוקט וחבל כי זאת תוכנה אחת פשוטה אבל הפסד צורב

AYELET1

New member
לכל פלטפורמה יש את ההפסדים הצורבים

שלה כדאי שתיקח בחשבון שאין דברים מושלמים כמה מדברים בסקייפ מהפוקט? אני תוהה... מצד שני הפוקט איטי יותר כן אני יודעת שאמרתי את זה כבר אלף פעם יתכן שיש מכשירים ספורים שהם מהירים יותר, וכן רצוי שתהיה וירטואוז בשביל לקנפג אותם כמו שצריך וגם כמה טוויקים לא יזיקו אבל אני מדברת על שימוש ללא הכרת מערכת ההפעלה (ונכון ש-RLOCK זה בושה לאנושות בכלל ולמשתמשי פאלם בפרט, אבל זה עדיין רק RLOCK ולא 20 אלף קינפוגים שונים).

shed

New member
--->

כל ה-SRים שהיו לי בפאלם, וגם ה-HR שעברתי (יזומים ולא יזומים) לא הרגיזו/עצבנו אותי כמו ה-KJAM שהחליט לעשות SR אתמול במהלך שיחה. תוסיף לזה את העובדה שלמכשיר המזו***ן הזה לוקח למעלה מדקה!!! לחזור מ-SR ותבין למה השתמשתי בסלולר של אישתי כדי לחזור לשיחה שנקטעה...

amitp

New member
הKJAM הוא קטסטרופה אפילו בקנה

מידה של פוקט, הוא לא דוגמא לכלום... (תזכיר לי למה לעזאזל אתה משתמש בו?) דרך אגב, אני מבין שבגלל זה אתה לא חוזר אלי?

shed

New member
----> חיפשת אותי?

אני עם ה-KJAM בגלל הסיפור הזה, ואני מאוד מקווה שהמכשיר הזה הוא אכן "לא דוגמא לכלום". היום ניסיתי להפעיל IE + msn, והעסק היה כל כך איטי שריפרש של המסך לקח מספר שניות!. אלוהים יודע למה IE צריך 7-8 מגה בזיכרון (אלוהים או ביל גייטס), אבל העסק פשוט זחל. בצר לי העפתי את m. button והתקנתי את pbar מבית xda developer, נקווה שהיא כן תצליח להסתדר עם הדבר הזה. עוד משהו שמאוד חסר לי, ומפריע מאוד לתפעול ביד אחת זה המחסור ב-soft key מתכנת (או יותר נכון, מחסור בכפתור שיתפקד כ-ok וכפתור שיתפקד כ-cancle, למה הם לא יכולים להעתיק משהו מ-palm os? שם fn + enter = ok ו-fn + back משמעו cancle).

TulXP

New member
זה נשמע כמו אוי אוי אוי ../images/Emo9.gif ,הצעה

אולי תשדרג כבר ROM ,אצלי הKJAM עובד בצורה מהירה (יחסית לPPC) בנוסף ROM אצלי הוא עם PAGEPOOL מופחת ולכן יש לי יותר RAM והרבה פחות תקיעות... אתה מוזמן לנסות את ROM יחסית זריז מבית MOLSKI (בXDA-DEV) ולראות איך המכשיר אח"כ (אני אישית לא משתמש בו אבל בדקתי אותו והוא לא רע). בנוסף אצלי הוא באופן קבוע מואץ ל272MHZ בלי תקיעות(ואפילו הבטריה לא נזזלת מידי) בקיצור , מאשף כמוך הייתי מצפה שימצא כבר את הסידור להריץ את הKJAM באופן סביר (באמת אפשר). בהצלחה טל נ.ב. איילת אני לא יודע על מה את מדברת אבל אני מתתתתת על המקלדת שלו. (ולהזכיר אני גם הבעלים של TC)

AYELET1

New member
הסליידר של המקלדת מוציא את כל הטעם

ממנה על זה אני מדברת אתה גם לא יודע מה פתאם קוראים לו איטי וכבר דיברנו מממזמזמממןןןןןןן שהמושגים שלי לגבי מהירות אינם המושגים שלך

shed

New member
---->

אצלי הוא רץ על 264Mhz בצורה יציבה יחסית (כלומר, ההאצה לא מרסטת אותו). אני אחפש את הרום שציינת ב-xda-dev, נקווה שהוא יעזור. בלי שום קשר, אני כבר חושד בתקלות חומרה על המכשיר (דיגטייזר מזייף ועוד כל מיני) כך שיכול להיות שהוא ימצא את עצמו באיזו מעבדה בקרוב (ואם לא מעבדה אז כולנו נזכה לראות את הקרביים שלו מבפנים, כמו שעשיתי ל-TC).

AYELET1

New member
בוא נאמר ככה...

שמתי לב מספר פעמים שהגדרת מכשירים כ"מהירים" כל עוד היו ברשותך. לאחר מכירתם השתנו ההצהרות... לי זה צורם.

TulXP

New member
תגובה לדיקטטורית

ראשית,אפתח ואומר שאין לי שום כוונה למכור את הKJAM כרגע,מה גם שלמרות שפירסמתי את מכשיריי הקודמים בפורום הם מעולם לא נמכרו לאנשי הפורום. שנית, אני לא זוכר ששיניתי את דעתי לפני או אחרי מכירת מכשיר ועצם העניין מעליב ופוגע. פוקט PC הם באופן כללי יותר איטיים בזמני התגובה שלהם , ואת הKJAM השוותי לפוקטים קודמים שהיו לי (אגב,המקבילה שלי ל"פוצי" שלך עבדה אצלי בצורה סבירה). אני כרגע עמוס בבחינות ולכן אין לי זמן להוכיח אותך על טעותך, ולהראות לך באיזו מהירות עובד הKJAM שלי. בכל מקרה , אני סבור שאין זה תפקידי לעשות כן וזכותי המלאה להביע את דעותיי הכנות !. את כל המכשירים שלי אהבתי מאוד (כל אחד על יתרונותיו וחסרונותיו שפורטו בתגובותיי.אגב, לרוב החסרונות וייצר ההתחדשות שלי הם שגרמו לי לעבור מכשיר). המקרה היחיד שחרג מזה הוא הLD ,שאני מוכרח להגיד שלא שבחתי אותו במיוחד עוד כשהיה אצלי (ולראיה מכרתי אותו במחיר שהיה שליש ממחירו של מכשיר חדש שהיה בן מס' חודשים בלבד ובאחריות). אז לפני שאת שופכת "רפש" ברבים ומלכלכת על חבר פורום ותיק (שזהו כנראה ביקורו האחרון פה) בידקי את עצמך. בברכת שלום טל

AYELET1

New member
אין לי בעיה להביא לינקים שיתמכו

בדברי כולל התפעלות ממהירות ה-LD כאשר היה ברשותך ושינוי הגישה לאחר מכירתו. הדברים צורמים כבר זמן מה. הלינקים יבואו יותר מאוחר היום מאחר וגם אני עסוקה כעת.

TulXP

New member
כמו שציינתי

אני חושב שהLD היה החריג היחידי (למרות שגם איתו הצלחתי להגיע לרמה סבירה של עבודה, עם עיכוב של שניה או שתיים בהעלאת תוכנות, ותקיעות מועטות מידי פעם - עדיין לא הייתי ממליץ עליו הוא פשוט לא עומד בסטנדרטים של פאלמים אחרים למרות שעניין ה4GB היה מפתה בזמנו ולכן סלחתי לו על האיטיות המועטה, היום במציאות של כרטיסי פלאש בנפחים כאלו *לא* הייתי ממליץ עליו), בכל מקרה מעולם לא התפעלתי ממהירותו אלא טענתי שזו סבירה ותו לו. לגבי כל שאר המכשירים שלי , אז כמוך ביזבזתי זמן וקראתי שירשורים ישנים ואני לא חושב שאי פעם אמרתי על אחד המכשירים שהוא מהיר ואז שינתי את דעתי (לרוב גם על המכשירים שאת טענת שהם איטיים , אני טענתי שעובדים בצורה סבירה ואני לא סובל מהאיטיות שלהם). אז באמת שלום הפעם , אין לי שום רצון להכנס עימך לויכוח בהצלחה בהמשך, טל

AYELET1

New member
שורה אחרונה:

לפני המכירה אמרת דבר אחד אחריה דבר אחר ולא, זה לא היה רק עם LD אני מבינה שאותו מצאת בחיפוש מהיר - ממש כמוני
אבל יש עוד (כולל פוצי ידידנו). ואחרי כל זה, מגיעה דוגמית קטנה לאישוש הדברים: LD לא איטי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=92&msgid=78130970 כן איטי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=92&msgid=89712593&FlagSybase=1

TulXP

New member
את פשוט לא יודעת לקרוא וממשיכה...

לסלף ולהשמיץ ! בשרשור הראשון אמרתי שהLD *אכן* מעלה באיטיות תוכנות (עיכוב של שניה) אבל בתוך התוכנות אין איטיות (דבר שאני עומד מאחוריו גם היום). בשרשור השני המאוחר הרבה יותר ##את## כתבת שהLD איטי , אני כתבתי שהוא איטי (וכוונתי בהעלאת תוכנות) , נתקע ומגושם והטעינה מהHD (סטים לצורך הענין) איטית , בקיצור NOT MY CUP OF TEA ולא המלצתי עליו לאותה משתמשת. בכל מקרה מעולם לא כתבתי שהLD הוא מכשיר מעולה ובעיקר מעולם לא המלצתי עליו, כן ניסיתי לפתור בעיית איטיות שהיתה לחבר פורום ש*כבר* היה עם LD !. לגבי פוצי, אז קראתי את כל השרשורים לאחור ואת באופן עקבי אמרת שפוצי איטי ואני תמיד (גם הרבה אחרי שמכרתי אותו) אמרתי שזה עובד במהירות סבירה . (והנה שרשור לדוגמא שאת מעלה את טענותייך ואני את טענותיי : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=92&msgid=62397232) אז, אני לא יודע מה גרם לך למסכת הסילופים הזו (למרות שיש לי השערה די מבוססת ואסתפק ב"כל הפוסל במומו פוסל") אבל נגמר הכוח והחשק לשמוע את הסילופים שלך. אסכם ואומר שזכותו של כל אדם לחשוב כרצונו, אבל אני אנהג בכבוד ולא אומר מה אני חושב עליך עכשיו. (בניגוד אליך אינני נוהג להשמיץ) בכבוד רב, טל

למעלה