האם יש חיים לאחר הפנייה לנתיבות [כביש 40]

TAINTED SAINT

New member
האם יש חיים לאחר הפנייה לנתיבות [כביש 40] ../images/Emo35.gif

"אזור הדמדומים....","המקום בו הזמן עמד מלכת...","סוף כל הימים...",אף אחד מהביטויים הללו לא יכול אפילו להתחיל ולתאר את התחושה של הנוסעים בכביש מסתורי והרה גורל זה לאחר רדת החשכה
תשכחו מ"משולש ברמודה"
הבלתי נודע נמצא כאן בארץ
נוסעים לצומת שאת שמה אני מפחד אפילו לכתוב,לא כל שכן לבטא את שמה בקול רם,ופונים ימינה.... מומלץ ביותר לפני כן לכתוב צוואות אצל נוטריון,ולהפרד מהקרובים והאהובים עליכם
מרגע שתפנו בצומת זאת ימינה לכיוון נתיבות [לאחר רדת החשכה],חייכם לעולם לא יהיו שוב כפי שהיו
ראו הוזהרתם
אנחנו לבסוף נחלצנו משם,אולי בזכות האנרגיות הטובות של האלבום החדש של בעז שרעבי שהתנגן ברכב,אולי בזכות זה שהייתה תלויה
במכונית,או בזכות גולגולת הכלב שמצאתי בחולות רביבים....גולגלות כלבים תמיד מביאות מזל לנסיעות,בתנאי שמוצאים אותן במהלך הנסיעה,אי אפשר להשתמש בהן לשימוש חוזר כקמע,בי נשבעתי
מומלץ לאסוף רק כאלו שכבר לא נודף מהן ריח....מומלץ לשים אותן בקדמת הרכב,קרוב ככל הניתן לנהג,[הן הרבה יותר יעילות מגולגלות של סוסים שתופשות יותר שטח,ולרוב יעילות כקמע לשעה אחת לכל היותר].גולגולות כלבים שמושיות לאחר מכן כמחזיקי מפיות לסדורי שולחן חגיגיים,וכקישוט לבית... משהוא עזר לנו להחלץ משם...ולא רגע אחד מוקדם מדי
דמי עדיין קופא בעורקי כאשר אני חושב על מה יכל היה להיות גורלנו לו ....בררררררררר
,לא כדאי אפילו לחשוב על כך.... בטח יהיו לי שוב סיוטים הלילה.... לילה טוב,שלכם כמו תמיד TAINTED SAINT
ניצולים נוספים מתבקשים לכתוב בהמשך השרשור על חוויותיהם בכביש זה,או מקומות אחרים שהייתם בהם,ורק המחשבה עליהם גורמת לשיערכם לעמוד,או לצמרמורת פחד בלתי מובן,ובלתי הגיוני
.

פחחחחחחחח ! תנסו אם אתם אמיצים....

לחדור לבני-ברק עיר האורות לאחר חצות ! אנשי הזאב שם לא מטריחים את עצמם להחליף צורה ! ישר מזנקים לנשוך בגרון ! יש בבני-ברק ישיבות שלמות שכל תלמידי החכמים בן.....אאאררררררררררררר !!!! וערפדות ! ! ! בלי סוף ! ! ! והשילוב הכי מסוכן-ערפדות עם עורכי דין ערפדים בנים לשושלות ארוכות של אנשי-זאב למהדרין !!!!!! מבחן האומץ האולטימטיבי-להתחתן עם ערפדה מבני ברק ! גולגלות באמת מביאות מזל לפי האמונה בכמה וכמה תרבויות עתיקות-לקיחת הגולגולת של האויב הקנתה כוחות על טבעים למנצח בקרב בין השניים-אפילו בתורה יש לקיחת ראשים של אויבים-הכי מפורסם היה העימות בין דוד וגולית הפלישתי-הרבה ראשים נערפו חופשי בתנ"ך ונלקחו שלל ! מכירים את הביטוי ציידי ראשים ? בתקופת המערב הפרוע היו אנשים שצדו פושעים מבוקשים שהיה פרס על הראש שלהם-לא היה צורך להביא את כל הגופה-מספיק היה להביא את הראש בשביל לקבל את הפרס.משם גם הביטוי -להביא חי או מת-היו פושעים שהפרס עליהם מתים היה יותר משתלם מימה שהציעו תמורתם חיים...רמזו ככה לציידי הראשים שיותר טוב שיביאו רק את הראש !!! בקשר לגולגלות כלבים-ראיתי לפני כמה שנים סרט עם רותגר האאור [השחקן הבלונדיני מבלייד ראנר] בו מראים את העולם אחרי מלחמה גרעינית ולשורדים יש ליגה כמו של פוטבול אמריקאי-אבל הכללים במשחק אלימים רצח ובמקום כדור משחקים בגולגלות כלבים!!! יש מי שיכול לעזור לי למצא את השם של הסרט ? אני הייתי רוצה לראות אותו עוד פעם עם הילדים-סרט מופת לכל מי שאוהב ספורט קשוח!!!! ממליץ בחום !!! ותודה מראש על העזרה.

אחלה סרט ../images/Emo70.gif ראיתי כמה פעמים ../images/Emo122.gif../images/Emo106.gif ../images/Emo70.gif

אחלה סרט
לקחתי אותו מהסיפרייה לפני שנתיים-משחקת איתו בסרט השחקנית הסינית-או מימוצא סיני-ששיחקה בהמון סרטים אמריקאים בשנות השמונים והתישעים בארצות הברית-מיתנצלת שאני לא זוכרת איך קוראים לה
. הסרט נעשה בגל שבא לחקות את הסרטים של מל גיבסון-מקס הזועם-מקס הלוחם בדרכים-כיפת הרעם-יש לי את כולם
נכון שמל מניאק אנטישמי-אבל המירדפים של המכוניות בסרטים שלו אין עליהם
אני ינסה לחפש לך מידע על השם של הסרט נשמה-לא צריך להיות מסובך-חייבת לשוב לעבודה
ביייי

לבקשתכם... צפיה מהנה.

הסרט שאתם הזכרתם שווק תחת שני שמות 1.SALUTE OF THE JUGGLER 2.THE BLOOD OF HEROES וכן תחת השםהבא SALUTE TO THE JUGGLER השחקן בתפקיד הראשי בסרט הוא השחקן ההולנדי RUTGER HAUER,והשחקנית הראשית היא JOAN CHEN,הסרט יצא למסכים בסוף 1989,אך אושר להקרנה באר"הב רק בפברואר 1990 לאחר צנזורה של קטעים אלימים ממנו. הסרט שהופץ להקרנה ביפן ובמזרח הרחוק [הגרסה הלא מצונזרת]היא באורך 104 דקות,לעומתה הגרסה להקרנה באר"הב היא בת 90 דקות בלבד.הסרט אכן רכב על גל ההצלחה של סרטי "מקס הלוחם בדרכים",ואף הוסרט באוסטרליה,כמו שלושת הסרטים בהם מככב מל גיבסון כשוטר לשעבר בעולם פוסט-אפוקליפטי. אחפש את הסרט על מנת לצפות בו-נשמע מעניין.... לקדוש-ראית את הגרסה הלא מצונזרת בזמן שחיית ביפן ?

מתה עלייך נשמה ../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

עוד שנייה הייתי מכבה את המחשב-גמרתי עבודה ליפני רגע.אני ינסה למצוא זמן להכנס לפורום הלילה. ביי

SINFULLY SEXY

New member
אני לא מתה עליו ביכלל....../images/Emo10.gif../images/Emo190.gif

חיכי לו ליד המחשב שעתיים שלמות שיצור קשר - הכנתי מצלמה-לבשתי את מה שלבשתי-הוא לא יצר קשר
אולי הוא מפחד מהליידי שלו יותר מידי
ביי

תמותי-לא תמותי מה זה צריך לעניין אותי ? !

אמרתי לך ללכת להתקלח לכבודי ? בקשתי שתפעילי מצלמה ? בקשתי ממך להתלבש לכבודי ? בקשתי ממך אי פעם משהוא ? אני אמור להתרגש ממך ? תלכי תשתי כוס מים ותרגיעי ! לא תספיק כוס מים אחת-שתי עוד אחת ! לא יספיקו-שתי את כל הבקבוק ואחרי זה מכסימום תשתיני ליטר וחצי ותרגעי ! מה הבעייה שלך עם זה שמתעלמים ממך ? לאיפה את מפנטזת שאת נודדת בדיוק ? הקדוש נודד עם שניים,ואת לא נמנית עליהם ! תהיי נחמדה לסויה-כדאי לך-אתן תבכנה כאן בפורום יחד מבדידות בעוד זמן לא רב-נראה לי שאם יהיו שניים שינדדו מכאן עם הקדוש הם לא כוללים אותך ולא אף אחת מבנות המין היפה והבכייני,הליידי גם שותפה לדעה שלי שרוב הסיכויים שהרוסי והיפני ממשיכים מפה הלאה בחברתנו-לכל השאר-שיהיה לכם כל טוב,היה נעים,חבל שנגמר-האחרון מתבקש לכבות את האור בבקשה... אל תקחי את זה קשה מדי-יש כאלו שיש להם את זה-יש כאלו שיכולים לחלום על זה שיהיה להם את זה-להם יש-לך אין-תלכי עכשיו לשתות עוד כוס מים. ועצה קטנה-אל תכתבי בעתיד כמה זמן המתנת מיוזמתך כמו מפגרת ליד מחשב-את עושה מעצמך צחוק ! ולסיום-אינני מפחד מהליידי-היא לא בת זוגי-לא כל המערכות בחיים מבוססות על מין [כמו שאת רגילה] יש דברים שאינני מתכוון אפילו לנסות ולהסביר לך-אם לא הבנת עד עתה-לא תביני כבר לעולם ! תפסיקי לפרסם כל כך הרבה מידע על הקדוש-יש לו זכות לפרטיות כמו לכל אדם-אם את משועממת עד כדי כך תעשי פילאטיס-תרשמי לחוג לרקמה-מה שתחליטי ! ועכשיו תלכי תשתי עוד כוס מים
נו-שיהיה קשר לפורום-אמונות טפלות או לא אמונות טפלות-מספרים ממוזלים הם בדרך כלל לא זוגיים- 3 5 7 13 21 השילוש הלא קדוש+רסקול ומיאמוטו= חמש ! מספר מאגי עם משמעויות מיסטיות בתרבויות שונות !

סויה 1

New member
סטייה מדרך היישר...../images/Emo18.gif../images/Emo129.gif

|תראו מה קרה לכיפה אדומה, בגללה בסוף הצייד הרג את הזאב (קדוש,קרוב משפחה שלך? חשבתי שיש לכם העדפות לצעירות יותר)

איל512

New member
הכביש החמוד שלנו.. (פנייה ימינה מכביש 40)

קדוש מאמי... התוכל להסביר לי מה כל כך הפחיד אותך בכביש הזה??? העלבתני קשות :( זהו הכביש שכל יום אני נוסעת עליו לבית הספר המגעיל שלי.. אבל דווקא הכביש נחמד.. האם יש לך סיבה מוצדקת?? ממ?... תסביר לי.. למה אתה שונא את הכביש שלי

TAINTED SAINT

New member
ה"כביש החמוד" אל הלא נודע../images/Emo18.gif../images/Emo112.gif../images/Emo121.gif

לא רציתי לספר,אך אם את מכריחה אותי.... במה אתחיל
בערפל שפתאום עטף את הכביש [שניות לאחר ויצאנו מביתך לאחר שהחזנו אותך הביתה],בילדים [
] המשונים שרצו אחרי הרכב כשהם מפיצים אור רפאים סגול...הכלבים שעמדו על הגגות [כן
על הגגות
],ויללו יללות נכאים כלפי האורות הירוקים-כחולים-כתומים בשמיים
כל שיערותנו סמרו ברכב,עד הקטנה והדקיקה ביותר
החמסה שהייתה תלויה מול החלון הקדמי השחירה ונמסה פתאום...חמסה ממתכת
ואז ראינו באחד החלונות במושב,[במקרה הרוח קרעה חור בערפל לרגע],דמות בגובה שני מטר וחצי לפחות...הוא עמד שם מחייך ליד החלון...ואז הוא קרץ לנו בשלוש עיניים
[מתוך השש שיש לו...]. את אולי גדלת שם וכבר לא מתרגשת,אולי לך נראה טבעי שנסיעה שלקחה חמש דקות לכיוון ביתך,נמשכה 53 דקות חזרה ממנו אל הכביש הראשי... חלק מהדברים שראינו שם אי אפשר אפילו לתאר...א.כמעט ואבדה את שאריות שפיותה...ביחוד כשליד הכביש מצאנו גופת פטרודקטיל טרייה ושותת דם
עם כל הידע שלי בזואולוגיה,עדיין אינני מבין איך דרורים [ששייכים לציפורי יום],אצלכם עפו בלהקות בחשכה וצדו חתולים...כמה מהם אפילו התנגשו בכוונה בחלונות הרכב
הייתה לי תחושה שאם אחד החלונות היה נשבר-כולנו היינו מסיימים את חיינו כמזון דרורים... שוב,אני שמח שאת למדת להתמודד עם החיים בסביבה כה עויינת,אינני יודע איך את עושה זאת,אני יכול רק להעריצך על כך,אבל תביני,לא כולם כמוך
[לפני 22 שנים הייתה לי חוויה דומה כששבתי מביתו של חבר מפרדס חנה,אז נסענו באוטובוס,ולמזלנו הנהג היה חמוש,אך החזרה לכביש 40 בהחלט הצליחה לזעזע אותי עמוקות
אני עדיין שומע את הצרחות שבקעו מאחד החלונות אצלך במושב "לא עם המגהץ
בבקשה לא עם המגהץ
לא עם המ...." ואת הדממה לאחר שהמילה האחרונה נקטעה .....דממה מוחלטת....] עכשיו אולי תביני את שעברנו...אינני שונא את הכביש ...אני ירא מפניו...יראת מוות
שלך כמו תמיד TAINTED SAINT

איל512

New member
WTF?!

שמע.... הייתי מבינה אם היית כותב לי על הבית של הנרקומנים, באמת יש שם בנאדם ממש גבוה ומפחיד אבל אין לו 6 עיניים.... הייתם יכולים פשוט להרים אלי טלפון שאסביר לכם את הדרך החוצה אם כנראה זה מה שגרם לכם להתעכב 53 דקות.. צרחות שבוקעות מהחלונות אצלינו זה באמת דבר נורמאלי.. (מרוקאים) ביי... מקווה שתחזור אי פעם ואעשה לך סיור במושב החמוד שלי שתראה שהוא לא מפחיד :'( להת'...

למעלה