האם יש טופס מיוחד להודעה מוקדמת על פרישה?

MD2006

New member
האם יש טופס מיוחד להודעה מוקדמת על פרישה?

לכל חברי הפורום שבת שלום, אני עובד במקום עבודה הנוכחי כ-4 חודשים, החל מספטמבר הנני מתכוון להפסיק את העסקתי שם. לפי חוק עלי לתת למעסיק שלי הודעה מוקדמת של 4 ימים על כך שאני עוזב.רשום שמומלץ לעדכן אותו גם בכתב ולא רק בעל-פה. האם יש טופס מיוחד עבור הודעה מוקדמת שממלאים ומגישים למעסיק? או שמספיק שאדפיס את ההודעה שלי על דף רגיל עם ציון תאריך ההודעה ותאריך סיום העבודה? אשמח לכל תגובה ועזרה בנושא.

Slider24

New member
- תשובה ל MD2006

אהלן גבר... רק לאחר חצי שנה העובד צריך לבוא ולדווח בע"פ על התפרטרותו... או התפטרותך במקרה שלנו... כרגע פשוט תהיה בראש טוב ותגיד לו סלאמאת והיה פצצה אצלך. אגב, אם יש לך ימי חופש, אתה יכול לנצל אותם ולדרוש תשלום עליהם, מכיוון שלא תעבוד אצל אותו מעסיק יותר... בכיף אחי, כנס לבלוג שלי, זה חם ! playblog24.blogspot.com דניאל.

MD2006

New member
אם אני עובד שעתי איך אדע כמה ימי חופשה מגיע ?

אני עובד במקום הנוכחי קצת יותר מ-3 חודשים, לפי מה שידוע לי הצבירה של ימי חופשה היא שנתית אך ניתן לקבל אותם גם באופן יחסי כשעוזבים... אני עובד שעתי - איך אדע כמה מגיע לי? והמון תודה על העזרה וסיוע.

Slider24

New member
MD2006

תראה לפי החוק לעובד מגיע פעם בחודש יום חופש אז אם אתה עובד 3 חודשים אז 1 כפול 3 = רגע......רגע..... אההה 3!!!! סתם סתם אבל ברצינות רגע.. אז מגיעה לך 3 ימי חופשה שעליהם אתה מקבל כסף כאילו עבדת יום רגיל ושים לב! חשוב לציין שלא ניצלת את ימי החופש - אם באמת לא ניצלת אותם... playblog24.blogspot.com

MD2006

New member
אני עובד 5-6 פעמים בשבוע אבל...

אבל הייתה פעם שעבדתי גם 7 ימים רצופים בלי הפסקה... אצלי זה לא משמרות אלא יום עבודה שלם, רק שכל פעם זה ימים אחרים בשבוע....כלומר זה יכול להיות 5 ימים שהם ראשון עד חמישי כולל או שלישי עד שבת כולל... מה אני עושה במקרה זה? ואם אצור קשר עם ביטוח לאומי הם יוכלו לעזור לי עם בירור של נושא זה? אני מסיים בסוף אוגוסט וסה"כ ייצא לי משהו כמו 75-76 יום עבודה סה"כ שעבדתי אצלי המעסיק הנוכחי... התחלתי בסוף אפריל וסיימתי בסוף אוגוסט....

Slider24

New member
MD2006

וואווו גבר קודם כל סדר בדברים, מה אתה אומר? אז ככה... משרה מלאה שבועית היא בת 43 שעות. משרה מלאה חודשית היא בת 186 שעות. אם עבדת בהיקף של משרה מלאה או משרה חלקית, אתה עדיין זכאי לימי חופש... הרעיון הוא כזה למען ההבנה : כל עובד שכיר במדינה זכאי ליום חופש פעם בחודש. כלומר אתה יכול לדרוש את ימי החופש שלך ותשלומם לפי מס החודשים בו עבדת במקרה שלך זה 2 וחצי . (אם לא ניצלת אותם עדיין). מקווה שעזרתי, דניאל playblog24.blogspot.com

למעלה