האם יש טעם לקנות טבלט אנדרואיד זול?

noa_f

New member
האם יש טעם לקנות טבלט אנדרואיד זול?

״זול״ כלומר, עולה פחות מ-1000 ש״ח.
הטבלט אמור לשמש לקצת גלישה ובעיקר לצפייה ביוטיוב ושיחות וידאו. הוא מיועד לאדם לא טכני, אבל שיש לו טלפון אנדרואיד.

ראיתי מכשיר של אסוס (שהיא חברה מוכרת), ZenPad 10 עם מסך ״10.1 ברזולוציה 1280 על 800, 2 ג׳יגה ראם, מעבד MTK MT8163B Quad-Core, 1.3 GHz. מריץ אנדרואיד 7 במחיר 600 ש״ח.

שווה את הקניה?
יש לכם הצעה למכשיר טוב יותר באותו סדר גודל של מחיר? מסך של לפחות ״10.

BobboVilla

New member
תראי, מבחינת מפרט, זה סביר לשימושים בסיסיים

אני לא יודע בדיוק מה היכולות/מפרט של המעבד הזה, אבל אני מניח שבשביל שימושים בסיסיים פחות או יותר זה יספיק.
&nbsp
ספציפית לגבי אסוס, אז תלוי מתי המכשיר הזה יצא, יכול להיות שיש עליו לא מעט אפליקציות "מיותרות", ואולי אפילו דרעק מעדת ה-CleanMaster. מצד שני, יש לי אסוס ישן יותר (אין לו אנדרואיד 7, למשל) כבר שנתיים וחצי, ולמרות הרבה אפליקציות זבל (שאת חלקן הסרתי או הקפאתי), הוא עדיין עובד טוב לשימושים דומים לאלו שציינת.
&nbsp
כשאני רציתי להחליף את הטאבלט שלי, הייתי בבעיה יותר קשה, כי חיפשתי טאבלט של 7-8 אינצ', לא 10 ומעלה, וכאלה עם מפרט טוב כבר כמעט ואין. מה שעשיתי בסוף זה קניתי טאבלט שהוא Dual OS, כלומר אנדרואיד ו-Windows, ואני כבר די הרבה זמן מחפש דרך להעיף ממנו את האנדרואיד
.
אולי שווה להסתכל על מה יש לסינים להציע. בטח עכשיו יש מבצעים של סוף שנה אזרחית בכל האתרים, ואולי יהיו שם דברים שווים במיוחד.

noa_f

New member
לרוב, דבר ראשון הייתי מסתכלת מה יש לסינים

אבל אני צריכה שיהיה פה בזמן הקרוב. ועכשיו עם סופשנה, קריסמס וכו׳, הקניות משם בטח יגיעו רק עוד חודשים.

כמה מסובך יהיה לנקות אותו מאפליקציות זבל?

BobboVilla

New member
תראי, אצלי היה אפשר להעיף חלק מיד, כמו למשל CleanMaster

וחלק מהאחרות אפשר לבטל. אבל יכול להיות שזה משתנה ממכשיר למכשיר, ומגירסת אנדרואיד (ו/או גירסת ZenUI, הממשק של אסוס) אחת לשנייה.
&nbsp
אם את יודעת את מספר הדגם המדויק, אפשר לבדוק ב-XDA האם יש רום "נקי" (לא חייב מבוסס אנדרואיד נקי) והאם זה מורכב לצרוב. או לחילופין אם יש מישהו בסביבתך/סביבתו שיכול לעשות את זה תמורת תשלום סמלי.
&nbsp
אם חשוב שזה יגיע קרוב אז באמת לא כדאי להזמין מחו"ל. אולי מאמזון, ואז אפשר להסתכל האם הקינדל Fire נשלח לארץ. מצד שני, הוא מגיע עם "אנדרואיד סגור" וקצת נועל אותך בתור האקוסיסטמה של אמזון, אלא אם את "מתעסקת" ופותחת אותו בחזרה.

G Gabi

Member
יש אנשים השבים בקרוב מארה"ב ויסכימו להביא עימם מכשיר?

G Gabi

Member
יודע שכתבת לא מסין... אבל

באוגוסט 2016 רכשתי טאבלט בכ-$150 (לפני מיסים).
מהזכור לי, המפרט כלל מעבד Intel Atom x5 Z8350
זכרון RAM בנפח 4GB
זכרון אחסון בנפח 64GB
מסך 10"
מערכת הפעלה כפולה, חלונות 10+אנדרואיד (נראה לי LP)
&nbsp
קניתי את המכשיר עבור אדם שטס לחו"ל מספר פעמים בשנה (בשנה האחרונה הוא טס כ-10 או 12 פעמים, כל טיסה לימים ספורים).
הוא לא רוצה לקחת מחשב נייד. המשקל, זמן הסוללה וכו'.
עושה שימוש רק במערכת חלונות.
&nbsp
הטבלט מהווה פתרון מצוין בשבילו. נוסף לטאבלט רכשתי לו מקלדת bluetooth שיש לה עכבר touchpad בעלות נוספת של כ-$20, כולל אותיות בעברית.
להפתעתי, המקלדת נוחה מאוד להקלדה.
&nbsp
בעבר כתבתי באריכות על הרכישה הזו.
במרחק של שנת-שימוש במוצר, אני יכול לכתוב בוודאות שמדובר היה ברכישה טובה מאוד.
&nbsp
לאחרונה ראיתי מספר פעמים מוצר דומה - כולל מקלדת ייעודית לטאבלט - במחיר של כ-$150.
אם רלוונטי, אחפש.
&nbsp
~~~~~
&nbsp
יצא לי לעשות שימוש בטבלט סיני זול (~$70) לפני כשנה וחצי. כמדומני הריץ אנדרואיד KK.
זכור לי שבשיחות וידאו, בסקייפ, הייתה בעיה שהתמונה שהטבלט הציג לצד השני לא הייתה "ישרה" אלא בהטיה של 90 מעלות. אין לי מושג אם זו בעיה בטבלט הספציפי, מערכת אנדרואיד, היישום של סקייפ או כל שילוב אחר.

G Gabi

Member
אוקיי, אז, יש אפשרות אפילו למשלוח מהיר מסין בעלות סבירה

עלות המכשיר עצמו: $137
משלוח מהיר: $0.78 (עם חברת Exelot, בהליך ה-checkout לבחור israel express)
בדקתי כעת את הדברים עם החשבון שלי ב-Gearbest.
בד"כ המשלוחים עם החברה הזו מגיעים בתוך שבועיים.
בנוסף יהיה תשלום מע"מ שכן מדובר בחברת בלדרות. מהידוע לי, החברה הזו לא ובה כל מיני עמלות שונות ומשונות, אך ורק חיוב מע"מ.
&nbsp
קישור למוצר לא אשים קישור ישיר, אלא, מדובר בקישור ממומן.
קוד קופון: Pro2GB
קישור: https://zuz.mx/2qBj
הקישור נלקח מהעמוד הזה: https://zuzu.deals/טאבלט-chuwi-hi10-pro-64gb-ב-136-99/
&nbsp
בעבר כתבתי על החבר'ה המפעילים את האתר הזה, אישית אני חושב שנכון וראוי לפרגן להם וכן לקנות באמצעות הקישורים הממומנים שהם מפרסמים.
כמובן, אפשר גם לרכוש בלי.
מידע נוסף אודות קישורים ממומנים שהחבר'ה עצמם כתבו:
https://www.glouds.com/כל-האמת-על-קאשבק/
הם מסבירים שם על מהות ה-cashback ולמה הם מבקשים ממי שרוכש על בסיס ההמלצות שלהם לרכוש דרך הקישורים שהם מפרסמים.
&nbsp
&nbsp

xyz111

New member
לדעתך\מנסיונך זה מותג אמין?

או שלאחר פרק זמן לא ארוך מתחילות בעיות טכניות, מסך לא מגיב בפינות וכד?

G Gabi

Member
אין לי נסיון עם המותג הזה, המכשיר שרכשתי ממותג אחר

לא יודע אם זה "מותג" או מותג.
המכשיר שרכשתי הוא Cube iwork, אם חשוב לך דגם מדויק, אחפש בהיסטוריית הרכישות.
זוכר שבחרתי ב-Cube על פני ה-CHUWI בגלל פער המחירים ($150 אל מול $180).
&nbsp
היתרון המשמעותי ברמת המפרט ל-CHUWI היה בדמות יציאת USB בגודל סטנדרטי ולא צריך לעשות שימוש בכבל OTG.
עבור האדם עצמו (וגם על בסיס ההכרות שלי איתי) שרכש את המוצר היה מדובר בפרט שולי מאוד ולא ראיתי הצדקה לשלם את התוספת.
&nbsp
כאשר עשיתי את "המחקר" (גם כן מחקר... קצת קריאה ברשת וכמה סרטוני יוטיוב על מהירות כפולה [צריך מהירות גבוה יותר!]) נדמה היה שהשם CHUWI הוא מותג "חזק" יותר.
השם הזה נמצא בשוק כבר תקופה ואפשר ויש לי הרגשה שיהיה אפשר למצוא מידע ממשתמשים בפועל.
&nbsp
לא הייתי מקשר למוצר שאני אישית לא הייתי רוכש אלא-אם-כן הייתי מציין במפורש את העניין.
לו והיה לי צורך במחשב לוח והמכשיר אליו קישרתי היה מתאים מבחינת הפרמטרים ואופי השימוש, הייתי רוכש אותו.

noa_f

New member
נשמע מצוין, אני ״מתייקת״ את זה לעתיד.

אבל כיוון שאני צריכה משהו ממש מיידי, נראה לי שאהמר ואקנה את האסוס.
תודה רבה

למעלה