האם יש טראנסיות שבסופו של דבר...

א ו ר1

New member
האם יש טראנסיות שבסופו של דבר...

נמשכות רק לנשים ובכלל לא יוצרות קשרים עם גברים?

למי אנו נמשכות

על פי הערכות שונות, כ-60 עד 65% מהנשים הטרנסקסואליות נמשכות מינית לנשים או שהן ביסקסואליות. רק כשליש עד 40% מהנשים הטרנסקסואליות נמשכות לגברים באופן בלבדי. נורה

א ו ר1

New member
ידעתי ששאלה כזו תגיע....

בגלל כל השאלות ששאלתי. האמת אני ממש אוהבת טראנסיות, זה מאוד מושך אותי... לפעמים אצל ריקי לייק בערוץ 3 יש תוכניות על טראנסיות ודראג ואני ממש לא יכולה להסיר את מבטי מן המסך. אני אוהבת לשמוע את טון הדיבור שלהן, אני אוהבת את הבגדים שהן לובשות, ואני חושבת שלרובן יש רגליים שרק אפשר לקנא... ואולי זה בגלל שאני בחורה שמנה ונמוכה ולא כל כך נשית וסקסית ... בנות אני אוהבת אתכן , אתן מוסיפות צבע וטעם לעולם המשעממם הזה ומלא המלחמות...

אל תאהבי אותנו

טרנסיות הן נשים לכל דבר ועניין, ובתור שכאלה הן באות בכל מיני צורות, צבעים ואריזות. לא כל הטרנסיות עונות לסטראוטיפ הנשי (למעשה, רובן לא), כמו שרוב הנשים הגנטיות אינן נראות כמו בובות ברבי. סלחי אם אומר לך שאם זה מקור המידע שלך על נשים טרנסקסואליות, אין לך מושג ירוק עלינו. לא הייתי מציעה לך להסתמך על ריקי לייק כבסיס להתייחסות אל טרנסקסואליות. תכניתה של ריקי לייק היא חלק מתרבות הזבל האמריקאית, המנצלת ללא בושה דעות קדומות וסטריאוטיפים ומבוססת על ניצל יצר המציצנות וחוסר שיקול הדעת של הציבור. רבים מהאנשים המציגים את עצמם כטרנסקסואלים אצל ריקי לייק אינם כלל כאלה, אלא קרוס-דרסרים למיניהם. במקרה הטוב, ריקי לייק עושה שימוש ציני בצורך של אנשים מסויימים לחלוק את בעיותיהם עם אחרים, ובמקרה הרע (שהוא הרוב) מספקת במה לאחרים המונעים על ידי תאוות חשיפה עצמית לצרכים שונים. בכל מקרה, היא משדרת דימוי של נשים טרנסקסואליות שהוא גם מעליב ומשפיל, וגם חוטא לאמת. קראי שוב את הודעתך, וראי עד כמה סטריאוטיפית הראייה שלך אותנו. את אוהבת את "טון הדיבור שלהן". מה זה בדיוק, אור1, טון הדיבור הזה? האם את מתכוונת לקריקטורה המאנפפת והמגונדרת המאפיינת דראג קווינס מסויימים? זה טון הדיבור של נשים טרנסקסואליות? של כווו-לן? את אוהבת את הבגדים ש"הן לובשות". מי זה "הן", אור1, אולי תסבירי לנו? "לרובן יש רגליים שבהן אפשר לקנא". באמת? ואם אין להן רגליים מעוררות קנאה, מה? הן כבר לא טובות? בעיות הדימוי העצמי שלך בוודאי ראויות להתייחסות מעמיקה ורצינית. אבל כדאי, אור1, שתשאירי את הנשים הטרנסקסואליות מחוץ לעניין. נשים טרנסקסואליות הן בני אדם, לא בובות המיועדות לאפשר למישהו לפנטז עליהן. הן אינן מתיישרות, ואינן חייבות להתיישר, לפי הדמיון הסטריאוטיפי של אנשים שעושים שימוש בהן לצרכיהם. אם אהבתך לנשים טרנסקואליות מבוססת על הקריקטורות הפלקטיות של ריקי לייק - עשי לי טובה גדולה: אל תאהבי אותנו. נורה

למה את עונה בכזו אגרסיביות?????????

זכור לי הטון שבו ענית לי ואני מגיבה שוב כעת. "בעיות הדימוי העצמי שלך בוודאי ראויות להתייחסות מעמיקה ורצינית" איך את מעיזה לומר דברים כאילו לבחורה שסה"כ רצתה לומר שהיא מחבבת אתכם, או קיי היא לא פגשה אותך ואת "אחיותיך" ומה לעשות היא ניזונה מאותה תכנית טלויזיה, אז מה??? את יכולה לפנות בטון אחר ולהזמין אותה לפגוש צדדים אחרים ולא לפי הדמיון הסריאוטיפי לדבריך. הייי נורה מסבירת פנים והפסיקי לשלוף ציפורניים למישהי-מישהו שרוצה להתקרב אליכן.

Freeda

New member
תודה על המחמאות

היי אור תודה על המחמאות - מגיע לנו, לפחות על הרגליים .... מחמאות מביאות חיוכים - כן ירבו. אי-הנבוכות שלך לשאול ולהתבטא מעידה בס"ה על בטחון בזהות המינית ובנטיה המינית, ללא פוביות מטופשות "שמא זה מדבק", בהן אנו נתקלות חדשות לבקרים. לבריאותך יקירתי. זר חיוכים FREEDA

·

New member
יש גם יש... מכיר אחת...

היא התחילה עם החברה שלי... חה חה חה... ברצינות. נימי אנונימי.

למעלה