האם יש כאן אנשים מערד?

האם יש כאן אנשים מערד?

יש לי שאלה שרק מקומי יוכל לענות. אודה לכם אם יש כאן אנשים מהמקום - אם יתנו אות חיים.. תודה מראש

אלון 58

New member
../images/Emo45.gif,../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

רק שבימים אלו אפשרויות המענה שלי מוגבלות,מאחר והמחשב שלי בתיקון ושדרוג מחדש,אבל את מוזמנת לעלות את שאלתך,ואשתדל להשיב בהקדם.

MiAdi

New member
גם אני ../images/Emo24.gif אם אוכל לענות בכיף ../images/Emo39.gif

../images/Emo13.gif שלום רב ונחמד לשמוע מכם...

לאחרונה, הסתמן... שאולי... יכול להיות... שנעבור לערד.. (אני מהססת כי שום דבר עוד לא ממש סגור) בכל מקרה, בחיפושים שעשינו בעיר לרכישה.. ראינו שיש הרבה דירות למכירה באיזור שכונת מעוף... לא שאני מתלוננת, ראינו שם כמה בתים ממש יפים.. אבל אי אפשר שלא לתהות... (וזה אחרי שראינו שכמעט כל הבתים למכירה הם מהאיזור הזה) האם יש משהו בשכונה שאנחנו לא יודעים?? אודה לכם אם יש לכם רעיון מה זה יכול להיות (אודה מאוד גם על תשובות בפרטי - אם תחליטו להשיב כך). תודה לכם, וכייף לראות שיש שכנים בפוטנציאל...

../images/Emo112.gif y que te molesta pedaso de......

אולי בגלל שיש גם אנשים... שיש להם גם חיים מעבר לפורום... ועם כל הכבוד לארגנטינה... אנחנו חיים כאן בארץ. תודה רבה לך MiAdi על המסר המלבב... ומקווה להשתמע בקרוב.

InFecTeD LOVER

New member
pedaso de...?

למה את לא ממשיכה? אם כבר... וכן, זה מפריע שכותבים הודעות שלא קשורות. מה לעשות, לא בא לי להיכנס לפורום ארגנטינה ולמצוא דברים אחרים לגמרי. אני ועוד הרבה אחרים נכנסים לפה בשביל לקרוא על ארגנטינה, לא על ערד.

אלון 58

New member
עקב כך...,

המענה נשלח במסרים אישיים,ולא בדף הפורום,אז לא צריך לעשות מזה ענין גדול.

מה זה הדבר הזה, אלון?

בכל פורום נפגשים סביב נושא משותף, אבל זה לא אומר שאי אפשר לדבר על נושאים אחרים. אם כך, אסור לנו לברך "חג שמח" בחנוכה, או לאחל החלמה מהירה ליהלי כשנפצעה, וכו' האמת, הפריע לי שאתה אומר "עקב כך". לכל הערה כזאת תגיב כך?

אלון 58

New member
../images/Emo52.gif,לא הבנת אותי...,

לא הפריעה לי שהשאלה נשאלה בנושא
,נכון,אנו מברכים אלה את אלה בחגים או בכל ארוע משמח אחר,אבל במקרה הנ"ל,ההודעה ביניהן עברה במסר אישי,אין שום בעיה עם זה,אני בעד לחרוג במקרי הצורך מהנושא המדובר,שוב,
אם לא הובנתי.

אתה שואל אותי?

שלומי טוב, תודה! ומה שלומך? איך הלימודים? המרצים שובתים אצלך?

כרוני

New member
אני פחות או יותר בסדר

המרצים שובתים חלקית. ככה גם נראית המערכת שלי. חלקית. אבל לת"א יש עוד מה להציע

למעלה