האם יש כאן בפורום בני 30 פלוס?

Loretech1

New member
האם יש כאן בפורום בני 30 פלוס?

הי אנו חדשים בחדרה, מחפשים חברים .... תנו סימן אלכס ו לורי

Loretech1

New member
חברים

הי , אנו זוג נשוי עם 3 ילדים בני 15 ,13 ,5 ,רק חודש נמצאים בחדרה , קצת קשה להתרגל , עברנו מדירה בנתניה הרועשת לבית קרקע בקלרין השקטה, במיוחד אישתי שרגילה להחיי העיר התוססים , נמצאת קצת בודדה כאן ..... נשמח להכיר, אתם מוזמנים אלינו לקפה ..... אלכס + לורי 0522305858

liat76

New member
הי

אנחנו זוג עם פעוט בן שנה ו-8 חודשים, עברנו לחדרה לפני חודש וחצי, לי יש כאן משפחה (הורים ואח), אבל גרנו הרבה מאד שנים בנגב. נשמח להכיר חברים חדשים, אבל אנחנו קצת מוגבלים ביציאה בשעות הערב בגלל הילד

Loretech1

New member
תבואו כולם יחד ולא מאוחר

הי, אין בעיה , תבואו מוקדם יותר ב סביבות 19:00 , הבן הקטן שלנו הוא בן 4.5 , ישחק עם בן הקטן שלכם

Loretech1

New member
חברים

הי , אנו זוג נשוי עם 3 ילדים בני 15 ,13 ,5 ,רק חודש נמצאים בחדרה , קצת קשה להתרגל , עברנו מדירה בנתניה הרועשת לבית קרקע בקלרין השקטה, במיוחד אישתי שרגילה להחיי העיר התוססים , נמצאת קצת בודדה כאן ..... נשמח להכיר, אתם מוזמנים אלינו לקפה ..... אלכס + לורי 0522305858

Loretech1

New member
הינכם מוזמנים לכוס קפה אצלנו בערב

הי , אני חייב לעודד את אשתי , הינכם מוזמנים אלינו , בתאום קצר בטלפון.

טיגריס2

New member
אשמח להפגש עם אשתך ../images/Emo13.gif

אבל בשלב ראשון כדי להכיר אותה והיא אותי באיזה בית קפה בעיר או בקניון לא מקובל אצלנו להגיע לאנשים הביתה כשלא מכירים כל דבר בזמנו מקווה שתבין בברכת ערב טוב פנינה אפשר לשלוח לי מסר בנושא

טיגריס2

New member
מס' הפלאפון שלי מופיע

כאן למטה בקישור היא יכולה להתקשר מתי שהיא רוצה ליל מנוחה

Loretech1

New member
הינכם מוזמנים לכוס קפה אצלנו בערב

הי , אני חייב לעודד את אשתי , הינכם מוזמנים אלינו , בתאום קצר בטלפון.

R-יק

New member
בהחלט יש ../images/Emo24.gif ברוכים הבאים לעיר

אמנם אני בגיל המתאים אך "קצת" רחוק ממכם. אני רווק

למעלה