האם יש כאן הריוניות חד הוריות?

האם יש כאן הריוניות חד הוריות?

אני בהריון וללא בן זוג והייתי שמחה להכיר עוד כאלו. נראה לי שגם בשלב הזה תמיכה הדדית היא כל כך חשובה! אשמח לשמוע אם יש כאן כאלו. שיהיה טוב גליה

אמא66

New member
גם אני הייתי באותו מצב

היה ברקע אבא ידוע, אבל לא מעורב. מאחר והמצב הכלכלי שלי היה עוד יותר מלחיץ, ההריון הפך לשולי לחלוטין בהתנהלות שלי. פשוט התמקדתי לגמרי באיך להביא עוד כסף. בסוף היה הריון נפלא ויצאה ילדה נפלאה, וחוץ מהעייפות שליוותה אותי בשנים הראשונות (והאוברדרפט הגדל), אין לי שום תלונות. נכון שאי אפשר לשתף אנשים אחרים כמו שמשתפים את האב הביולוגי (כי בתכל'ס זה לא ממש מעניין אותם), אבל מצד שני - את ממש לא לבד. גדל לך ילד/ה בבטן וזה בדיוק הזמן לתקשר איתו. הם מתקשרים ומגיבים גם בתוך הבטן... גם אחר כך - הם המעריצים הכי גדולים שלנו. תמיד מפרגנים, וסומכים עלינו... מאז ההריון אני כל הזמן במצב רוח טוב בזכות הילדה שלי, חוץ מרגעי העייפות...

../images/Emo187.gifגם אני

עד לפני חודשיים וחצי הייתי בהריון וללא בן זוג- עכשיו אני תודה לאל אמא לתינוקת מדהימה- ועדיין ללא בן זוג. אני לא יכולה לומר לשמחתי שהוא ומשפחתו לא בתמונה בכלל. אבל כלכלית אני בנתיים מסתדרת לבד ובעיקר בעזרת הוריי שתומכים בי מאוד. עכשיו גם עברנו בהדרגתיות לגור לבדנו, ובנתיים טפו טפו טפו זה לא קשה כמו שסיפרו לי. הגעתי לזה מוכנה בכל רמ"ח אבריי, למרות שזה לא היה מתוכנן. חיכיתי לה 9 חודשים. ואני מודה, שהיא כזאת ילדה טובה בנתיים ואני מאמינה שתהיה גם בהמשך! אני מודה לאל כל יום ששלח לי אותה (למרות שאני חילונית..) היא הדבר הכי מרגש ומקסים שקרה לי. ועוד דבר חשוב- חווית הלידה שלי הייתה מאוד מיוחדת בעיני, היו איתי אמא שלי (למרות שמאוד חששתי מזה) וחברה מאוד מאוד טובה שלי שכבר אמא בעצמה. וזה היה כל כך מיוחד בעיני שזאת הייתה חוויה נשית בלבד- הןע זרו לי בלידה עצמה -ממש פיזית - וזה היה רגע מרגש ומדהים! אם את צריכה חיזוקים או כל דבר אני פה - וגם במסרים- בהצלחה

למעלה