האם יש כאן כאלו שהגישו במאי-יולי 2006?

Dulmush

New member
האם יש כאן כאלו שהגישו במאי-יולי 2006?

(לפי הפרוצדורה הקודמת - כל החומר IN ADVANCE? מישהו? שמעתם משהו...?

alena176

New member
SW לא ניסיתי לפני עוד לא קיבלו למה שאנסה

הם נותנים תשובות סטנדרטיות

Dulmush

New member
הבנתי מהפורום שמגישים מאפריל

קיבלו זימון לבדיקות רפואיות. מכאן השאלה. גם את קבלת התחייבות לקשר תוך "24 חודשיםמיום ההגשה"?

Astroo

New member
אין מגישי אפריל שקיבלו

יש עדיין מגישי מרץ שלא קיבלו

Dulmush

New member
נשאל אחרת אם כך ../images/Emo13.gif :

האם מישהו יודע מה התאריך המאוחר ביותר בו הגישו בקשה ל PR, במסלול SW, ללא קיצורי דרך (הצעת עבודה, וכו') וקבלו זימון לבדיקות רפואיות? למיטב הבנתי - אפריל 2006 אבל יתכן שהבנתי לא נכון. כל הבהרה תתקבל בברכה. בנוסף, האם יש מצב בו לאחר שתתפרסם רשימת המקצועות המועדפים, גם מגישי 2006 (לפני ספט') יידחו למועד בלתי ידוע...?

Astroo

New member
לגבי השאלה השניה - יש מצב

הם הולכים לטפל במקביל במגישים הותיקים ובמגישים לפי החוק החדש בעלי מקצועות שברשימה. כלומר, לותיקים ישארו פחות מכסות, אלא אם יגדילו את המכסות באופן זמני.

Dulmush

New member
אם כך נותר רק לקוות

ש: א. המקצוע שלי יופיע ברשימה; ו \ או: ב. שעד ספטמבר יפול דבר

Astroo

New member
גם אם המקצוע שלך יופיע ברשימה

זה לא מבטיח שיתייחסו לזה בכלל, כי הגשת לפני פברואר 2008.

Dulmush

New member
PR במסלול SW לפני 3.5 שנים?

ולא פנו אליך? מוזר... מגישי מרץ 2006 כבר עושים בדיקות רפואיות.

amichal5

New member
חברים יקרים-הייתי לפני שבוע בשגרירות

פעם שנייה בתוך חודשיים, וקיבלתי את אותה התשובה כמו בפעם הקודמת: הבקשה שלנו "מאוד מאוד קרובה בתור, אך לא תיענה בתוך פחות מ-5 חודשים", כלומר: אנחנו נצטרך להמתין עד בערך נובמבר. למי שלא יודע - הגשנו במאי 06' מסלול PR. מיכל

roz האחת

New member
ז"א שמגישי ספטמבר 2006 יטופלו מרץ 2009 ...

האמת שזה מה שהם אמרו , הם אמרו שהטיפול בבקשה יתחיל 30 חודש מההגשה..30 חודש אחרי ספטמבר 2006 משאיר אותנו ב מרץ 2009 לפי הערכה שלי את הויזות הם יתנו למגישי ספטמבר 2006 בסביבות הספטמבר 2009 -אוקטובר 2009. מה שמשאיר אותנו עם 30-36 חודשים לסיום תיק , בדיוק כמו שהם שלחו במכתב במייל . וזה בהנחה שיטפלו בתיק של מיכל או כל מגיש מאי אחר בנובמבר ולא אחרי .

למעלה