האם יש כאן מישהו או מישהי

עדי1751

New member
מה רמת הכאבים

אחרי ניתוח טבעת? האם כדאי לקחת אקמול או משכחים חזקים יותר? והאם כדאי לקחת תרופה נגד גזים?
האם אפשר לתפקד עם הסיכות ומה עושים את החתכים הנוראיים?

עדי1751

New member
האם מותר לאכול מוצק רך

כבר 4 ימים אחרי הניתוח ולוותר על המרוסקים?

קוביd1

New member
עדי 1751

החתכים לא נוראים ,למה לעשות דרמה מכל דבר ,יש 5 חתכים ממש קטנים אחד מהם טיפ טיפה יותר גדול ,אז לקחת הכל בפרופורציות .
אפשר לתפקד עם הסיכות לא נח מגרד טיפה ,יש רופאים שמדביקים את הפתחים ולא שמים סיכות
רמת הכאב שונה מאחד לשני ,יש כאלה שהתלוננו על כאבים ממש קלים ,ויש כאלה שזה הפריע להם מאוד בימים הראשונים אחרי הניתוח ,אפשר לקחת אקומול נוזלי ואם יש צורך משהו יותר חזק ,לא צריך לקחת סתם תרופות אחרות. ,אל דאגה הכל יהיה בסדר

קובי

קוביd1

New member
אוכל מוצק

להתנהג לפי הדיאטה שמקבלים מהמנתח ,בלי חריגה משמעותית ,אפשר להוריד יום פה יום שם ממה שכתוב ,אבל בלי הרבה חריגות משמעותיות ,טוב לך טוב לריפוי המלא שלך

שבת שלום!

קובי

אופירA

New member
מנהל
ממש לא.

בניתוח הטבעת - אחרי שבוע הנוזלים (שניתן לקצרו ל-4 ימים במקרה של החלמה טובה ורעב), יבוא שבוע של כלכלה רכה, עם כל מה שכלול בכלכלה רכה (פירוט נרחב באתר "טבעת". שימי לב שהרבה מוצקים רכים נמצאים בהגדרה זו, כגון עגבניה ומלפפון, אבל לא כל מוצק רך כלול בה). לאחריו עוד שבוע כזה, בתוספת קציצות של דג ובשר. רק בשבוע הרביעי מתחילים לנסות לאכול כל מאכל מוצק.

אני רוצה שוב לבקשך לא לפתוח בכל שאלה הודעה חדשה, אלא לשרשר רצף של שאלות אחת לשנייה, או לשרשור שאלות שלך שכבר קיים בעמוד.

אופירA

New member
מנהל
תוספת - בנוגע לניתוח השרוול

שם תפריט ההחלמה לאחר הניתוח יותר מפורט וקצת יותר זהיר, ויש להקפיד על כל אות ואות בו, בלי לסטות ממנו, ולשאול כל שאלה את הדיאטנית הבריאטרית המנחה מטעם המרפאה של המנתח.

אופירA

New member
מנהל
אחרי ניתוח טבעת לא שכיחים כאבים חזקים מידי

כל רמת כאב תטופל ע"י אופטלגין נוזלי. בשעות האשפוז לאחר הניתוח, אפשר לבקש מהאחות טיפול חזק יותר נגד כאבים.
אין שום סיבה לתרופה נגד גזים. אין תרופה לגז המשתחרר מהגוף לאחר הניתוח (וכמובן אין למנוע ממנו להשתחרר!), ואין גזים ממערכת העיכול כשאין עיכול...

הסיכות מאפשרות תפקוד מלא. גם רחצה במקלחת ללא שינוי.

למה את חושבת שאת צריכה לעשות משהו עם החתכים? המנתח עשה מה שצריך, והאחות שתסיר את הסיכות תעשה מה שצריך, ואת לא צריכה לעשות כלום.
מאין שאבת את הרעיון שהחתכים נוראיים? מה נוראי בהם?

עדי1751

New member
האם יש כאן מישהו או מישהי

שעברו ניתוח טבעת במדיקל ביום ו האחרון או זה שלפניו ויכולים לשתף קצת מהניתוח השחרור ההתאוששות והחזרה לשגרה
המון תודה מראש
עדי

ליבי3617

New member
לדעתי הכוונה היא לרובין של ד"ר אבינוח...

קוביd1

New member
למרים

מסכים איתך שצריך להוסיף את התואר ,כמו שליבי כתבה רובין זאת המזכירה של ד"ר אבינוח ואין לה תואר

קובי

עדי1751

New member
אשמח מאד

אם תוכלי לפרט כמה שיותר איך עבר הניתוח איך התאוששת האם היו כאבים אחרי ומתי חזרת לעצמך כמו"כ האם את מרוצה ומה את אוכלת
האם החתכים לא הפריעו?
אשמח אם תוכלי לפרט כמה שיותר
עדי

casher

New member
תגובה

הניתוח עבר. לא מרגישים כלום כי הניתוח בהרדמה מלאה. לי הוא גילה גם בקע בסרעפת ותיקן אותו בהזדמנות זו. התעוררתי מהניתוח ומאוד כאב לי. קיבלתי אופטלגין נוזלי והכל הסתדר. הסיכות לא מפריעות. אני התקלחתי בערב והורדתי את הפלסטרים מהסיכות (לפי הנחייה של אבינוח). מייד כשהתעוררתי, באה אחות והקימה אותי מהמיטה. אחרי ישיבה של 5 דקות בכיסא, התחלתי ללכת. אבינוח הגיע ושחרר אותי הביתה. אני עברתי כמה ימים של חוסר נוחות. ביום החמישי כאב לי מעט בצד שמאל. עבר באותו היום. עד היום אני מרגישה מעט לחץ בבית החזה. הכל שווה!!!! אם יש לך שאלות, אשמח לענות. אם תשלחי הודעה, אכתוב את מספר הנייד שלי. בהצלחה!

למעלה