האם יש כאן מישהו מ-British Colombia הגדולה?

אאח

New member
האם יש כאן מישהו מ-British Colombia הגדולה?

אנו קרובים מאוד לקבל את ה -pr מקנדה. מאז ששהינו Portland Oregon US התאהבנו החלטנו על BC נשארו התלבטויות שאולי מישהו מקומי יוכל לעזור לי בהם: אני רק אזכיר שאני מורה לאנגלית ובעלי מהנדס חומרים ולנו שלושה ילדים. איך בוחרים איפה לגור? אילו מקומות עדיפים יותר עם בתי ספר ברמה גבוהה ואיכות חיים? מה מצב הנדלן האם הוא בירידה כמו בארה:ב ? מה לחפש קודםמקום עבודה או מגורים? תודה רבה לכולכם

predoc

New member
תשובות

לגבי מגורים המנטרה שלנו זה לגור ליד מקום העבודה של אחד מבני הזוג. כך שלא צריכים שני רכבים ואחד יכול ללכת ברגל או לנסוע בתחבורה ציבורית למקום קרוב. לכן הרעיון הוא קודם לחפש מקום עבודה. בשני התחומים לדעתי לא צריכה להיות בעיה מיוחדת. אם כי לא יקפצו עליכם. יש פה חברות פרמצטיקה רבות שיכולות לעשות שימוש בידע של בעלך ( לא יודע איזו התמחות יש לו). בתחום העיסוק שלך , יש פה המון תוכניות ללימוד אנגלית ויש פה המון כאלו שלא דוברים את השפה או דוברים אותה בצורה לקויה מאוד. לא יודע איך זה מתורגם לדרישה למורות לאנגלית. בהתאם למקום המגורים יש גם חלוקה לבתי ספר. אם כי הבנתי שניתן לעשות גם העברות לאיזור אחר לבית ספר אחר אם יש סיבה טובה. לדעתי זאת דאגה משנית. יש איזורים שפחות מומלצים כמו "סורי" אבל גם שם אפשר למצוא מקומות כן טובים ויחסית זולים. ריצמונד וברנאבי הם המקומות החביבים על ישראלים. לאחרונה גם צפון ברנאבי הפך להיט. צפון וונקובר העיר מכוסה באירנים אבל זה לא אומר שזה רע. העיר עצמה מאוד יקרה במיוחד הדאון טאון ואיזור האוניברסיטה ומה שבנהם. כן יש ירידה מסויימת במחירי הדירות אבל לא משהו דרמטי . 10-15% אבל שהמחיר הבסיסי הוא מיליון ומעלה לי זה לא ממש משנה בכל מקרה לא יכול לקנות . מקווה שעניתי על חלק מהשאלות בהצלחה

למעלה