האם יש כאן מישהו

milaP

New member
האם יש כאן מישהו

שנה ראשונה תואר שני שלא היה לו עדיין שום קורס בגלל השביתה? סתם אני רוצה לדעת אם יש עוד כאלה כמוני...

EastGirl83

New member
אני מכירה חלק מתואר שני

שכן מתקיימים אצלם לימודים כרגיל.. צריך לברר בחוג ולדעת אלו מרצים מלמדים כרגיל ואלו ששובתים..

milaP

New member
אצלינו מלמדים רק

שלושה קורסים שהם שייכים לשנה השניה. ולכן אני לא לומדת.

lironk25

New member
אני לומדת לתואר שני-ולא היה לי אף שיעור.

פורמלית לומדת לתואר שני במדע המדינה,שנה ראשונה, מעשית עוד לא פתחתי ספר\מחברת השנה :(.

milaP

New member
גם אני עדיין יושבת עם

תיק מוכן ליום ראשון של הלימודים....

אני ענת

New member
גם אני שנה ראשונה תואר שני

קורסים - לצערי עדיין לא היו לי תרגולים בסטטיסטיקה (בלי שיעור) פעמיים מיואשת...

milaP

New member
לי אין סטטיסטיקה בסמסטר א

ולכן אין לי גם תרגולים... יש לי שיטות מחקר (פורמלית) בסמסטר א שבו צריך לקבל 85 אם רוצים להמשיך במסלול עם תיזה מענין באמת מה יהיה עם זה אם יחליטו לבטל סמסטר?

lironk25

New member
אני לא מאמינה שיבטלו את הסמסטר.

הנזק למשק יהיה עצום.לדעתי,המרצים יתנו דד ליין של 72 שעות לביטול,האוצר יבהל ויגיע להסכם תוך 72 שעות. אני מאמינה שזה יקרה בשבוע הבא.

IdanXP

New member
לא יבטלו כ"כ מהר

שנה שעברה השביתה הייתה יותר ארוכה אם אני זוכר נכון ולא ביטלו. לדעתי, פשוט יזיזו את הסמסטרים קדימה וסמסטר ב' יפול על הקיץ, ובכל מקרה יעשו אולי קיצוצים גם בסילבוסים. חבר שלח לי מכתב שפרסם הנשיא של האונ' העברית וכתוב בסוף המכתב שהאונ' העברית מתחייבת לדאוג להשלים את כל החומר שהפסידו הסטודנטים (זה נכתב ככה פחות או יותר) = מה שאומר שלא יבטלו את הסמסטר כ"כ מהר. אני מבין את התסכול שלך (גם אני במצב דומה... מתקיים אצלי רק קורס אחד בלבד) אבל אין מה לעשות מלבד להתאזר בסבלנות ולחכות שימצא פתרון.

milaP

New member
אם כבר מדברים...

יש כאן אולי סטודנטים מהחוג לגרונטולוגיה?

Hermione1382

New member
אצלי המצב זהה

שנה א' לתואר שני בשפה וספרות אנגלית. לצערי לא החל אף קורס ואני רק מחכה ליום בו השביתה תיגמר ואתחיל בפועל את לימודי לתואר שני :)

למעלה